dailymotion payoneer yüksek transfer ücreti

• Kullanıcı eserhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

eserhat

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar payoneer banka hesabına transfer için 103 dolardan 15 dolar işlem ücreti kesmiş bu normalmidir?

ne yazıkki normal.eskiden transfer ücretini biz ödemiyorduk ama bi süredir bu ücreti biz ödüyoruz.dmden payonere geldiginde 15$ para kesiyor payoner artık.+ kendi bankanızda ne kadar keserse.mesela bugün bana gelen ödemede 100 yola çıktı dmden,83$ geçti tam olarak enpara dolar hesabıma.ne zamandır var bu tam hatırlamıyorum ama son 3-4 ödemede böyle olmuştu zaten bende,yine öyle oldu.

Payonere geçen ödemedemi kesinti yapıyor artık ? vay be ne hale gelmiş daily

Payonere geçen ödemedemi kesinti yapıyor artık ? vay be ne hale gelmiş daily

dm den payonere gelen parada kesinti yaptıgını sanmıyorum,o şekilde ödeme almadım hiç hocam ben.dmdeki kazancı enpara,iş bankası gibi türk bankasına çekmek istediginde aracı olarak payoneri kullanıyor dm.işte orada bu kesinti yapılıyor bi süredir.

dm den payonere gelen parada kesinti yaptıgını sanmıyorum,o şekilde ödeme almadım hiç hocam ben.dmdeki kazancı enpara,iş bankası gibi türk bankasına çekmek istediginde aracı olarak payoneri kullanıyor dm.işte orada bu kesinti yapılıyor bi süredir.

direk bankaya çekişteki kesintiyi anlıyorum önceden 4-5 dolar kesiyordu hatta ziraat kullanıyordum ben kesmiyordu. ama arkadaşın bahsettiği direk payooner sanırım

direk bankaya çekişteki kesintiyi anlıyorum önceden 4-5 dolar kesiyordu hatta ziraat kullanıyordum ben kesmiyordu. ama arkadaşın bahsettiği direk payooner sanırım

dedigim gibi hocam,aynı miktarda para son 3-5 ödemede bendende kesildi ki bu gün de kesildi aynı para.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri