Dailymotion Sınırsız Kanal ALIMI

• Kullanıcı bbounce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Elinde olan varsa, full sınırsız, yani önemli olan 60dkdan uzun videoyu yükleyebileceğim DM kanal aramaktayım, satmak isteyen olursa (fiyatı uçurmadan) pm olarak görüşebiliriz. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun...

skype ekle hocam +60 Dakika üstü full sınırsız hesapları hazırlama aşamasındayım

Video yükleme limitine takılmayan hesap varmı hocam

hocam istenilen adette yükleme yapılabilir 60 dakika sınırı asla yoktur.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] arkadaşımıza 1 adet ref amaclı sınırsız kanal verilecek kendisi kabul ederse :) bakıp yükleme yapacak tam teyit alındıktan sonra başlarız inşallah..
bir kaç son düzenleme kaldı bunları bitirmeden satış konusunu açmak istemiyorum çok az zaman içinde konusu olacak inşallah

herkes böle kazansın :)
http://i.hizliresim.com/V6jMPP.jpg

Son düzenleme:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] arkadaşımıza 1 adet ref amaclı sınırsız kanal verilecek kendisi kabul ederse :) bakıp yükleme yapacak tam teyit alındıktan sonra başlarız inşallah..
bir kaç son düzenleme kaldı bunları bitirmeden satış konusunu açmak istemiyorum çok az zaman içinde konusu olacak inşallah

Hocam sınısrız hesap derken 60 dk üstü 1 den fazla video yükleyebiliyormusunuz

Birde bu resmini attığınız kazanç sizemi ait

Kanal sizin ise kanalın videoları kaç dk

Teşekkür ederim,aklımdaki başka bi soruyada cevap vermiş oldun ödeme resmini atarak :)

Hocam sınısrız hesap derken 60 dk üstü 1 den fazla video yükleyebiliyormusunuz

Birde bu resmini attığınız kazanç sizemi ait

Kanal sizin ise kanalın videoları kaç dk

6 adet 2 saate yakın olan videoları tek yükleme de attık sıkıntı olmadı hocam denemeleri bitirmeye çalışıyoruz
Resim bana ait değildir başka dm sitesinden tanıdık arkadaşın konusundan alıntı

6 adet 2 saate yakın olan videoları tek yükleme de attık sıkıntı olmadı hocam denemeleri bitirmeye çalışıyoruz

Anladım hocam denemeler başarılı olursa sizinle iletişime geçerim yalnız bu icerikler kaç dk lık içerik bende dailyde çalışıyorum ama benim içerikler kısa.

eyv hocam,hazırsa/hazır oldugunda pm bekliyorum.satışa başladıgındaki fiyatı ile birlikte tabi :) deneriz,işimize yarıyorsa alalım 3-5-10 tane artık fiyatına göre bişeyler ayarlarız :D

6 tane 2 saatlik videoyu atıp sıkıntı yaşamadıysanız, kaç tan satıyorsunuz pm alayım.

hazır olduğu anda tüm mesejlara geri dönüş yapılacaktır..

bu arada arkadaşın konusu olmuş satış konusu kendisinden af diliyorum :)

eyv hocam,hazırsa/hazır oldugunda pm bekliyorum.satışa başladıgındaki fiyatı ile birlikte tabi :) deneriz,işimize yarıyorsa alalım 3-5-10 tane artık fiyatına göre bişeyler ayarlarız :D

Sınırsız kanallar için tane başına ne kadar istiyorsunuz hocam ?

hocam fiyat için net bir rakam oluşturmadık anında teslimata hazır kanallar için fiyat çıkarabiliriz ozaman

Full sınırsız kanal nasıl oluyor bir tekniğimi var acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri