DailyMotion Şubat Kazançları Nisan Ödemeleri

• Kullanıcı Efsane 66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
aynen yıldız kalkmış. bir an önce ödemelerin yapılması dileğiyle :)

Evet 2 gündür cpmler öyle bu arada paypal eklediğim 2 hesabada fatura oluşturmadılar bana gıcıklarımı var acep

Yuksek gelirli kanalların eski banka hesabıma yapılması ödemelerin trajikomik( 15 20 arası odeme yapılır buyuk ıhtımal cpm değerleri yerlerde

Yuksek gelirli kanalların eski banka hesabıma yapılması ödemelerin trajikomik( 15 20 arası odeme yapılır buyuk ıhtımal cpm değerleri yerlerde

ilk kismi anlamadim ama neyse :D
Yani sen baska banka hesabi girdin onlar eski hesabina mi odedi ? :D Bide sadece yuksek gelirli olanlari ??

Merhaba
Things are looking good. You've earned $102.46 as of 2018-12.
Önümüzdeki üç iş günü içinde, hesabınıza bu miktar yatırılacak.

" şeklinde mail geldi PAYPAL ödemeleri anındamı geçiyor yoksa mailde yazdığı gibi 3 gün içindemi gelecek ödeme "

Merhaba
Things are looking good. You've earned $102.46 as of 2018-12.
Önümüzdeki üç iş günü içinde, hesabınıza bu miktar yatırılacak.

" şeklinde mail geldi PAYPAL ödemeleri anındamı geçiyor yoksa mailde yazdığı gibi 3 gün içindemi gelecek ödeme "

Paypal aninda geliyor

paypal

Odeme yontemini ne zaman girdin? Kesinlesmeden sonra girdiysen bu ay zor alirsin. Yada bu ay bir kere daha odeme yapabilirler bilemicem bekliceksin artik.
Bazen bir ayda odemeleri ikiye bolup farkli tarihlerde oduyorlar.

paypal yöntemini geçen ay girmiştim, dün mail geldi ödemeniz yapıldı vs.. şeklinde 3 iş günü içinde hesabınıza aktarılacak yazıyor. henüz gelen giden bir para yok desteğe yazdım bekliyorum

paypal yöntemini geçen ay girmiştim, dün mail geldi ödemeniz yapıldı vs.. şeklinde 3 iş günü içinde hesabınıza aktarılacak yazıyor. henüz gelen giden bir para yok desteğe yazdım bekliyorum

Ozaman bekliceksin malesef. Paypalda arada oyle sikintilar oluyor. Ben bir kere 5 ay beklemistim o ayin odemesini almak icin sonraki aylarin odemesini aldiydim ama bes ay oncesininkini hala odememislerdi
geçmis olsun.

Arkadaşlar 5 tane kanala kesinleşmeden sonra banka kartı bilgimi girdim ertesi gün biri onaylandı diğerleri 5 gün geçmesine rağmen onaylanmadı hala ve onaylanan kanala da ödeme maili gelmemiş ödeme diğer aya mı kaldı ve bu onaylanmayan 4 hesap ne zaman onaylanır.

4 kanal ödemesi bankaya geldi ( garnati )
Ayrıca 1 konuda bilgi almak istiyorum
yeni açılan bir kanalda ödeme yöntemini belirlemeden kazanç sağlamak mümkünmü (eskiden oluyordu 100 dolar olduğunda ödeme yöntemini gireceğim )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri