Dailymotion Taktikleri Varan 1

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar :) Öncelikle youtube'daki gibi videoları yükleyip bırakarak elle tutulur bi kazanç elde edemeyiz burada. Peki napmamız lazım ?

Sosyal medyayı en verimli şekilde kullanmalıyız.

Misal; Yabancı dizi fragmanları ve ya bölümlerini yükledik diyelim. Hemen gidip facebooktan o dizinin bütün fan gruplarına katılıyoruz ve yüklediğimiz fragmanları, dizileri ingilizce açıklamalarımızı da yaparak paylaşıyoruz. Ve izlenimleri çekiyoruz. Tabi burada önemli olan o fragmanları, bölümleri dailymotion'a ilk yükleyenlerden olmak ki trafiktende salt izlenim elde edebilelim.

Yabancı dizilerin yeni bölüm fragmanları ne zaman çıkacak, yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor gibi şeyleri çok iyi takip etmek gerekiyor ki en verimli sonucu elde edelim.

Yani youtubea nazaran daha dikkatli ve verimli çalışma istiyor daily ablamız :)

Yabancı dizi sektörü sadece bir örnekti. Buradan yola çıkarak kendi sektörünüzü geliştirebilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

İyi forumlar, hayırlı kazançlar :)

Yabancı dizilerin yeni bölüm fragmanları ne zaman çıkacak, yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor gibi şeyleri çok iyi takip etmek gerekiyor ki en verimli sonucu elde edelim.

Konu için teşekkürler bu dediğini nasıl yapıcaz peki referans alacağımız genel bi site varmı hocam

Konu için teşekkürler bu dediğini nasıl yapıcaz peki referans alacağımız genel bi site varmı hocam

Yabancı dizilerin fragmanlarının güncel olarak yayınlandığı siteler mevcut hocam oraları takip edip videoları indirip yükleyebilirsiniz.

Fragmandan ziyade bölümleri indirip yüklerseniz daha iyi bir kazanç elde edersiniz. Lakin sosyal medya desteği şart en başta belirttiğim gibi.

Hatta ve hatta sırf 1 yabancı diziye yönelik kanal açıp, tüm sezonları sıralı şekilde yüklerseniz ve sosyal medyadan desteklerseniz, 1-2 ay sonra düzenli gelir bırakan bir kanalınız olur. Pasta büyük. Herkese bi dilim çıkar :)

Dailymotion kazançları berbat :(
Ben hiç girmem burda da kimse girmeyeceğini biliyorum yt gibi değil girdikten sonra anlıyor uzun zaman uğraşıyorum fos :(

Dailymotion kazançları berbat :(
Ben hiç girmem burda da kimse girmeyeceğini biliyorum yt gibi değil girdikten sonra anlıyor uzun zaman uğraşıyorum fos :(

Videolar atılıp desteklenmediği takdirde kazanç elde edilemez hocam. Youtube spam'a alışmış arkadaşlar için zor gelecektir ama videoların atıldıktan sonra desteklenmesi gerekiyor.
Büyük kitleli facebook sayfası olanlar için iş çok daha kolay. Kategorinize yönelik bi facebook sayfası alırsanız ve videolarınızı orada paylaşırsanız geliriniz iyi bi mertebeye ulaşabilir.

Biraz zaman istiyor ama dediğiniz doğru büyük kazanç sağlayanlar web sitesi üzerinden yayınlıyor ama sosyal medya web sitesi kadar etkili değil :)

S.a Diyerek başlıyım..
Youtubede kazanan insanlar youtubede kalsın dailiye hiç bulaşmasın..
Dailiye ise bana günlük 5- 10 ddolar arası kazanç yeter diyenler youtubede tutunamayanlar dailiye gelsin. Zira görebilcekleri maximum kazanç 10 usd olucaktır..
Tam öğrenci işidir işten eve geldiğinizde ekstra 3-5 kazanabilceginiz ek bir gelir elde edebilceginiz bir yerdir hele bu ararlar telif reddedildi aldı başını yürüdü 11 aydır silinmeyen içeriklerim silinmeye başladı uploaderler fazla yüklenmeye başladı olsun canları sağolsun ama abartmayın be kardeşim demedende geçmiycem varrsa kazanabilcegimiz 3-5 kurus kazanırız yoksa şansımızı bşaka yerlerde deneriz. Özellikle öğrenci insanlara yardım etmeyi çok istedim çünkü ögrenci evinde 2 hafta kaldım ve yaşadıkları zorlukları bilirim.. Fakat işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı daily için düşündüğüm hiç bir şey yolunda gitmiyor.. herkez ne şiş yansın ne kebap yansın mantığıyla hem youtubeye hem dailiye asılıyor.. Ben yt yapmıyorum çalısmıyorum ordanda bu işi bilen ekmek yesin istiyorum ben dailye kullanıcı çekmek için konu açıyorum ama sen hem ytden hem dm den gelsin diye çalısıyorsun olmuyor birinden birini bırak be arkadaşım en azından youtubede işleri arap saçına döndüren yt`yi beceremiyen dailye geçsin sen nefes al oda nefes alsın bişeyler kazansın.. Yoksa 2 sistemde biticek gidicek büyük yapımcılar ıkısınede el atıp hepimiz kapı dısarı edilcez...

Youtubenin gozunu seveyim daily tam anlamiyla cop butun kanallardaki en cok uzlrnen videolarimin alayinin para kazanmasi kapali

S.a Diyerek başlıyım..
Youtubede kazanan insanlar youtubede kalsın dailiye hiç bulaşmasın..
Dailiye ise bana günlük 5- 10 ddolar arası kazanç yeter diyenler youtubede tutunamayanlar dailiye gelsin. Zira görebilcekleri maximum kazanç 10 usd olucaktır..
Tam öğrenci işidir işten eve geldiğinizde ekstra 3-5 kazanabilceginiz ek bir gelir elde edebilceginiz bir yerdir hele bu ararlar telif reddedildi aldı başını yürüdü 11 aydır silinmeyen içeriklerim silinmeye başladı uploaderler fazla yüklenmeye başladı olsun canları sağolsun ama abartmayın be kardeşim demedende geçmiycem varrsa kazanabilcegimiz 3-5 kurus kazanırız yoksa şansımızı bşaka yerlerde deneriz. Özellikle öğrenci insanlara yardım etmeyi çok istedim çünkü ögrenci evinde 2 hafta kaldım ve yaşadıkları zorlukları bilirim.. Fakat işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı daily için düşündüğüm hiç bir şey yolunda gitmiyor.. herkez ne şiş yansın ne kebap yansın mantığıyla hem youtubeye hem dailiye asılıyor.. Ben yt yapmıyorum çalısmıyorum ordanda bu işi bilen ekmek yesin istiyorum ben dailye kullanıcı çekmek için konu açıyorum ama sen hem ytden hem dm den gelsin diye çalısıyorsun olmuyor birinden birini bırak be arkadaşım en azından youtubede işleri arap saçına döndüren yt`yi beceremiyen dailye geçsin sen nefes al oda nefes alsın bişeyler kazansın.. Yoksa 2 sistemde biticek gidicek büyük yapımcılar ıkısınede el atıp hepimiz kapı dısarı edilcez...
Kardeş zaten yt nın bu hallere gelmesının bir sebebi de okuduğum kadar ile değişik yerlerde warner bros (bide bunların warner musıc company sı var işte bunu anmaktan bir gün çarpılacaığım ağızım yan dönecek ) gibi büyük firmaların youtube ile ciddi şekılde urasmaya başlamaları diye okudum

ya bi kanalımda 6 K izlenim var ama izlenimi alan video yok ne iş ? :) hiç bir video 6 K izlenmemiş ama 6 K izlenim görünüyor kanalda çok saçma bi sistemi var.. kazanmak harbi harbi çok zor

Aynı tekniği farklı kategoride denedim günde 0.03-0.05 arası gelir geliyordu hatta facebook sayfası bile açtım 2k organik sayfa beğenisini yaklaşık 2 haftada yaptım sonrasında günlük gelirler dahada azaldı :( harbidende yt'nin gözünü seveyim.

ya bi kanalımda 6 K izlenim var ama izlenimi alan video yok ne iş ? :) hiç bir video 6 K izlenmemiş ama 6 K izlenim görünüyor kanalda çok saçma bi sistemi var.. kazanmak harbi harbi çok zor

hocam o video reddedilmiştir.
o yüzden playlist de yok ama izlenimi, toplam izlenimde duruyor :)
daily nin işleri işte

Daily de iş yok video atacan bekleyecek orada öylesine dolduracan arasıra takip edecen telif gelmiş mi diye youtube daha iyi bu konuda her anlamda gerek kazanç gerekse izlenim

Siteniz yoksa daily de para kazanmanız gerçekten zor. Örneğin bir video siteniz olsa ve 5-10k hiti olsa. Tüm içeriklerinizi daily ye yükleseniz hem publisherdan hemde officialdan kazanacaksınız. Daha sonra videolarınızı alıp yayınlayan baska siteler olacak botla çekenler olacak vs bir şekildede ordan geliriniz olacak.

Yani daily de youtubedeki gibi video ismiyle arama yapıp gelip izlemelerini beklemeyin. Daily nin günlük tekil hiti 3.5 milyon zaten. Youtube ile 10 kat var aralarında. Yani video atıp bekleyeyim aransın gelsin beni bulsun, o şekilde izlenim alayım çok zor bir iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri