Dailymotion Temmuz Kazançları Eylül Ödemeleri

* kaltıysa ödeme kesin bu ay içinde yapılıyormuydu arkadaşlar.

Kimse yazmamış ancak saat 19.30 gibi ödeme maili gelmiş kontrol edin arkadaşlar

eylül-ekim 2018de almam gereken 2 ödeme var hala bekledigim.gelirse çok büyük sürpriz olur bu saatten sonra :D bu ay gelecek ödeme var mı diye notlarıma bakarken gözüme takıldı :)

eylül-ekim 2018de almam gereken 2 ödeme var hala bekledigim.gelirse çok büyük sürpriz olur bu saatten sonra :D bu ay gelecek ödeme var mı diye notlarıma bakarken gözüme takıldı :)

Hadi hayırlısı hocam bende 6 aydır bekliyordum hesaba düşmeden içim rahat etmeyecek açıkcası

Merhaba , arkadaşlar 4 5 ay önce 100 $ eşiğini geçmiş içinde 300 $ olan kanalım var , geçen ay ortasında paypal hesabımı girdim . Bana mail falan gelmemiş bu ay ödeme gelir mi sizce ?

S.a arkadaslar daha once dm den para cekmedim 4 hane odemem vardi eski kanal payoner hesabi girdim Agustos 22 -23 gibi, odeme gelmemis halen bu durum normalmi yoksa belli bir odeme donemimi var? Youtube da mesela hemen geliyordu para. Guncel bakiyeden dusmus para.

Son düzenleme:
S.a arkadaslar daha once dm den para cekmedim 4 hane odemem vardi eski kanal payoner hesabi girdim Agustos 22 -23 gibi, odeme gelmemis halen bu durum normalmi yoksa belli bir odeme donemimi var? Youtube da mesela hemen geliyordu para. Guncel bakiyeden dusmus para.

Payoneer den mail gelmismi ona bakin hocam. Para dm den ciktiysa payonerde takilmistir. Bazi durumlarda kimlik taramasi yapabiliyorlar

Hala dailyden kazanç sağlayan var mı arkadaşlar?

uploadextraya eklediğim ama video yükleyemeyip 3k tl para kaptırmamla beraber uploadextraya eklediğim 10k adet dm kanalın toplu oarak kapanması neticesinde ben kazananlar grubundan ayrıldım.

dailymotion dedin aklıma hayatım boyunca yediğim en büyük kazık olan uploadextrayı getirdin. vay beah ne adamdı beah. adamın agızndan bi kere bile sorun lafı çıkmadı. 100 videodan anca 3-5 tanesini yüklenebiliyodu adam bi kere bile olsun resimli ispatlı sorundna bahsetmedi.

Son düzenleme:
Hala dailyden kazanç sağlayan var mı arkadaşlar?

Web sitesini tanımlamama 443 video olmasına rağmen, çoğu zamanlar 0.001 doları bile görmüyor. Hep 0.000 çekiyor kanal. Tek bildiğim, Onay almamış kanallarda çoğu video da reklam çıkmadığı. Ama onay almış kanallar her video da reklam çıkıyor. Daily de onay nasıl alınacağını bilen arkadaş varsa, yardımcı olursa sevinirim . Saygılar.

Web sitesini tanımlamama 443 video olmasına rağmen, çoğu zamanlar 0.001 doları bile görmüyor. Hep 0.000 çekiyor kanal. Tek bildiğim, Onay almamış kanallarda çoğu video da reklam çıkmadığı. Ama onay almış kanallar her video da reklam çıkıyor. Daily de onay nasıl alınacağını bilen arkadaş varsa, yardımcı olursa sevinirim . Saygılar.

Descereption veya keywordlerde sorunlu kelimeler yoksa genelde cikar. Dmnin kendisinden izleterek para kazanamazan zaten %5 verio fakat saglam bi yabanci dizi siten varsa dm efaane verio o durumda. 100 tane 1 tl pesine dusmektense 1 tane 100 tl daha iyi tutuyor dm de hocam

Descereption veya keywordlerde sorunlu kelimeler yoksa genelde cikar. Dmnin kendisinden izleterek para kazanamazan zaten %5 verio fakat saglam bi yabanci dizi siten varsa dm efaane verio o durumda. 100 tane 1 tl pesine dusmektense 1 tane 100 tl daha iyi tutuyor dm de hocam

Bilgi için teşekkürler üstadım. DM de sanırım, kısa videolar değil de uzun videolarda reklam çıkması söz konusu. Değerli bilgileriniz için yeniden teşekkürler. Saygılar.

Bilgi için teşekkürler üstadım. DM de sanırım, kısa videolar değil de uzun videolarda reklam çıkması söz konusu. Değerli bilgileriniz için yeniden teşekkürler. Saygılar.

Dm de her 9 dakikada 1 video mantığı vardı önceden. Şu anda özellikle son 1 senedir yaşanılan durum yt nin reklamverenleri koruyucu politikalar uygularken dm nin ise bu politikalara karşı en ufak bir işlem yapmamasıydı. Her sene başında datalarımız hacklendi diyerekten bişeyler çıkartmaya başladılar. İlk olarak şifre sıfırlama postaları gönderdiler bu şekilde aktif / pasif mail kontrolü yaptılar. Ardından ise flag datalarında bulunan tüm kanalları incelemeksizin ya kapattılar ya videolarını sildiler yada pk kapattılar. Bu yapılan işlemlerin raporlarını da reklam aldığı google facebook gibi platformlara vermek suretiyle işlem yaptıklarını ortaya koydular. Son 2 senedir özellikle satışını yaptıktan sonra yeni alan firmanın sürekli reklam geliri düşürmesi ile cpmler en düşük %5 gelir paylaşımına geçti.

Çalışma mantığı şu şekilde aslında. Mesela sen x bir diziyi veya filimi dm nin içerisinden aradın buldun ve izlemeye başladın. Reklam çıktıkça gösterim bedelleri kanala yansıdı ve yanlışlıkla / bilerek reklama tıkladın. %5 yine yansır. Fakat google dan gelen trafikte cpm ler %10 oluyor. Sosyal medyadan gelen trafiklerde ise reklam gösterimi biraz daha az ama ordanda %10 verirsin.

Esas para kazanma şekline gelecek olursak videoları gizliye alıp embed ile web sitesinde izletme şekli var. Playera bakıyorsun dm ye ait fakat güzel embedleme yaptıysan kolay kolay telif firmaları veya flaglama ile para kazandığına inanan malın evlatları senin videona ulaşamazlar. Web sitende izlettiğin her türlü varyasyondan %20 reklam gelir paylaşımı alıyorsun. Açıkçası en güzel parayıda bu şekilde kazanırsın. Bende eskiden hunharca kanal açardım sonra sistemi bu şekline dönüştürünce neredeyse 3x fazla kazanmaya başladım

Ek olarak web sitesi telif konusuna gelirsem. Telif haklarında barındırıcı olmaman yatmaktadır. 3 defa telif firması seni mail atarak uyarır. Onların şikayette bulunduğu linki kaldırırsın. Aradan bi kaç hafta geçince aynı videoyu farklı bir linkte embedlersin ve bu kısır döngü böyle döner gider. Yt ve dm gibi platformlar her ne kadar barındırıcı olarak geçsede kullanıcı bazlı barındırıcılardır. Yani onlarda telif iddiasına karşı videoyu kaldırmakla mükelleftirler. Kullanıcı herhangi bir itirazda bulunursa web sitesi sahibi / youtube / dm devreden çıkarak kullanıcı ile telif hakkı sahibi firmayı baş başa bırakırlar. Ülkemizde de dünyada da telif hakkı standartları aynıdır. Son zamanda Avrupa birliği bir karar aldı. Hatta suzan teyzem sosyal medyayı ayaklandırmaya çalıştı ama pek etkili olamadı. Karar şuydu : bir kullanıcı eğer sende spam içerik paylaşırsa başlı başına videoyu kaldırman yetmez. Sende buna göz yumduğun için ceza yersin. Dm bu olay sonrası muslukları adeta damlattı. %95 kendime alırım bunun %20sini Amazon üzerinden kiraladığım serverlara veririm %20 si personel giderim olur kalan kısım ise olası telif haklarında ceza yersem öderim mantığına gittiler. %40 gelir paylaşımlarından hatta %50 paylaşımlardan düşme nedenleri buydu

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri