Dailymotion video sınırı

• Kullanıcı bkrknuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

bkrknuk

Kayıtlı Üye
3 gün önce 2 farklı dailymotion kanalına videoyap ile 10 tane video atayım dedim fakat 3 gün de sadece birer video attı 2 kanala da , videolar 3-5 dakkalık videolar , daily de sınır neden bu kadar düşük veya yanlış birşey mi yapıyorum ? bildiğim kadarıyla dailyde 60 dakka olana kadar video atabiliyorduk , ne ara bu kadar düşürdüler ?

bende bugün farkettim atmıyor sınır uyarısı çıkıyor ilginç gerçekten

Yüklenen Videoların Toplam Süresi: 01:59:46
Yüklenen Videoların Toplam Boyutu: 1.47 GB
Yüklenen Videoların Toplam Sayısı: 73
Son Yüklenen Videonun Zamanı: 08:53:00 - 26/03/2017

sorun ne zamandan beri devam ediyor? ben sabah 11 gibi botumu durdurmuştum o zamana kadar sorun olmamış bende.

Yüklenen Videoların Toplam Süresi: 01:59:46
Yüklenen Videoların Toplam Boyutu: 1.47 GB
Yüklenen Videoların Toplam Sayısı: 73
Son Yüklenen Videonun Zamanı: 08:53:00 - 26/03/2017

sorun ne zamandan beri devam ediyor? ben sabah 11 gibi botumu durdurmuştum o zamana kadar sorun olmamış bende.

hocam sorun zannedersem videoyap ile alakalı ama emin değilim çünkü şimdi tarayıcıdan kendim atayım dedim ve 5 video art arda atabildim.

3 gün önce 2 farklı dailymotion kanalına videoyap ile 10 tane video atayım dedim fakat 3 gün de sadece birer video attı 2 kanala da , videolar 3-5 dakkalık videolar , daily de sınır neden bu kadar düşük veya yanlış birşey mi yapıyorum ? bildiğim kadarıyla dailyde 60 dakka olana kadar video atabiliyorduk , ne ara bu kadar düşürdüler ?

60dk olana kadar video atabiliyorduk olayında yanlış anlaşılma olabilir diye hatırlatmak istedim,video başı 60dk yi geçemez ve o gün içerisinde yüklenenlerin toplam süresi ise 120dkyi geçemez toplamda diyor.

fakat geçen hafta bende çok ugraştım bu sorunla videoyapda.manuel denemedim ama normalde 24 saatte bi her kanala 4 video atacak şekilde ayarlıydı her işim.fakat geçen hafta bi bakıyorum 4 videodan 4ünede yüklemiş,diger kanalda 1 tanesini yüklemiş digerinde 2 tanesini yüklemiş...sonrasında sürekli hata vermiş.hatta 1,5 aydır içine hiç video atmadıgım kanalda çok video yükledin diye hata verip hiç video yüklemedigi olmuştu.destekden bana söylenen,video yükleme aralıgını degiştirmem oldu.onu deneyemedim çünkü bukezde mkv dosyaları yüklemez oldu.1-1,5 yıldır mkv dosyalar yüklerim videoyapla dmye,şimdi bi anda yüklemez oldu diye ticket attım.sonra demekki dm artık kabul etmiyor mkv dosya diye düşündük ki o anda attıgım mkvlerden birisinin yüklendigini gördüm :) bu ara ortalık karışık yani :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri