DailyMotion Videoyap API 'leri silinen varmı?

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

FKD

Kayıtlı Üye
videoyapta bugün bi sorunla karsılastım apiler silinmiş..

Merhabalar,

evet öğleden sonra yavaş yavaş tüm kanalların api keyleri siliniyor. Bende merak ediyorum ve diğer sistemleri araştırıyorum.

Merhabalar,

evet öğleden sonra yavaş yavaş tüm kanalların api keyleri siliniyor. Bende merak ediyorum ve diğer sistemleri araştırıyorum.

Kardeşim Kanallara ban atmazlar umarım? Ban yeme riskimiz varmı? Zaten kazancım cok az ve kısıtlı giderse yandığımın resmi..

Kardeşim Kanallara ban atmazlar umarım? Ban yeme riskimiz varmı? Zaten kazancım cok az ve kısıtlı giderse yandığımın resmi..

Dailymotion hiç şuana kadar bir işlem yapan yer olmadı. Bu videoyapa özgü bir durum mu değil mi, yoksa dailymotion api değiştirmesine mi gidiyor belli değil. 24 saat dolmadan birşey demek doğru olmaz

Dailymotion hiç şuana kadar bir işlem yapan yer olmadı. Bu videoyapa özgü bir durum mu değil mi, yoksa dailymotion api değiştirmesine mi gidiyor belli değil. 24 saat dolmadan birşey demek doğru olmaz

Kanlları tekrar ekliyorum bir sorun olurmu ?

Kanlları tekrar ekliyorum bir sorun olurmu ?

Merhaba hocam,

Genellikle api sistemlerinde büyük bir değişiklik veya hata olduğunda sistemlerinin changeloglarında bunu duyururlar. 24 saat bekleyin geçsin hocam ondan sonra hareket edin.

https://developer.dailymotion.com/api/changelog

Not: Bugün saat 13:00'den sonra alınmış api keylerde bir sıkıntı yok. Ya api versiyonunu atlatıyorlar önceki api keyleri sildiler yada bir önlem alıyorlar. Bunu görmek için 24 saat geçmesini öneririm.

İnşaallah kanalları kapatmazlar.Geçen gün bir kanalım kapandı benim Dm de 500 videolu idi, sınırsız kanal olarak almıştım.Kısa video yükleme döneminde bol bol telifsiz görünen eski yabancı filmleri yüklemiştim.Daha sonra kanalın sınırsız özelliği kapanmıştı.2 gün önce de kapattı Dm.

Merhaba hocam,

Genellikle api sistemlerinde büyük bir değişiklik veya hata olduğunda sistemlerinin changeloglarında bunu duyururlar. 24 saat bekleyin geçsin hocam ondan sonra hareket edin.

https://developer.dailymotion.com/api/changelog

Not: Bugün saat 13:00'den sonra alınmış api keylerde bir sıkıntı yok. Ya api versiyonunu atlatıyorlar önceki api keyleri sildiler yada bir önlem alıyorlar. Bunu görmek için 24 saat geçmesini öneririm.

kardeşim yavaş yavaş ekliyorum kanalları.. Ban atacaklarsa her türlü atarlar, bugun 13 ten sonrakiler temizse baska bisey var.. bide bütün apilermi silinmiş acaba sadece videoyaplarmı.?

Ben de eklemiş bulundum tekrardan kanalları.Ne çıkarsa bahtımıza artık.Yapacak bir şey yok.

Yeni apilere geçiyoruz bütük kanallar kapalı diyor dm yine bir şeyler geliştiriyor ama yakında kokusu çıkar :)

API direk kapama sebebi olamaz, her dm kullanıcısı bu forumdakiler gibi kullanmıyor api araçlarını.

ben beklemekten yanayım,gerekirse bekleyelim bakalım 1-2 gün

Şahsen beklemiyorum valla, bekleyecek zman yok zaten az kazanıyoruz ve kimsede yardımcı olmuyo..

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Yeni apilere geçiyoruz bütük kanallar kapalı diyor dm yine bir şeyler geliştiriyor ama yakında kokusu çıkar :)

Nasıl yani dostum?
http://www.ytpara.com//www.pinterest.com/pin/create/extension/

DM'nin tasarımı değişiyor bu akşam birkaç kez yeni tasarımı verdiler sonra eski haline döndü, sanırım test aşamasında.API değişikliği bununla ilgili olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri