Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar,
evet öğleden sonra yavaş yavaş tüm kanalların api keyleri siliniyor. Bende merak ediyorum ve diğer sistemleri araştırıyorum.
Kardeşim Kanallara ban atmazlar umarım? Ban yeme riskimiz varmı? Zaten kazancım cok az ve kısıtlı giderse yandığımın resmi..
Dailymotion hiç şuana kadar bir işlem yapan yer olmadı. Bu videoyapa özgü bir durum mu değil mi, yoksa dailymotion api değiştirmesine mi gidiyor belli değil. 24 saat dolmadan birşey demek doğru olmaz
Kanlları tekrar ekliyorum bir sorun olurmu ?
Merhaba hocam,
Genellikle api sistemlerinde büyük bir değişiklik veya hata olduğunda sistemlerinin changeloglarında bunu duyururlar. 24 saat bekleyin geçsin hocam ondan sonra hareket edin.
https://developer.dailymotion.com/api/changelog
Not: Bugün saat 13:00'den sonra alınmış api keylerde bir sıkıntı yok. Ya api versiyonunu atlatıyorlar önceki api keyleri sildiler yada bir önlem alıyorlar. Bunu görmek için 24 saat geçmesini öneririm.
ben beklemekten yanayım,gerekirse bekleyelim bakalım 1-2 gün
Yeni apilere geçiyoruz bütük kanallar kapalı diyor dm yine bir şeyler geliştiriyor ama yakında kokusu çıkar![]()
Şahsen beklemiyorum valla, bekleyecek zman yok zaten az kazanıyoruz ve kimsede yardımcı olmuyo..
---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------
Nasıl yani dostum?
http://www.ytpara.com//www.pinterest.com/pin/create/extension/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.