Dailymotion'dan mynet.com için şifre veya onay kodu alabilien var mı ?

• Kullanıcı esme4125
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

esme4125

Kayıtlı Üye
merhabalar, geçmiş hesapları kontrol ederken bir kaç hesap +100 dolar olmuş,payooner eklerken onay kodu istiyor. Defalarca kod göndermeme rağmen hiç türlü mynet'e ne onay kodu, ne de şifre yenileme mailleri gelmiyor. Başına gelen bir şekilde çözebilen var mı ?

dailymotion 5-6 aydır ödeme yapmıyor, değiştirip ne yapacaksın ki?

Meil

ben değiştirdim yaptım payoner aracılıgıyla ödeme bekliyordum sali günü ödemler yapıldı fakat benim ödemem yapılmadı

Bağlı ödeme hizmeti ile ilgili bir sorun var ve ödemenizi işleyemiyoruz. Lütfen daha fazla bilgi için Destek ekibi ile iletişime geçin.
Destekle İletişime Geçin geri döndü 4 gündür yazıyorum sorunu çözmediler

En son 9 gün önce 11 aralıkta ödeme yaptı.

kişilerin %95 ini ödemedi. Sadece %5 kesimi ödedi oda 3-5 ayda 1 kanal ödemesi alanları ödedi. Ben 300 kanalım var alacak çok ödemem var hespinin bakiyesini sıfırladı ödeme günü ödeme hatası deyip paranın üzerine yattı halada alacak çok kanal bakiyesi var ama 5-6 aydır 40 kanaldan 3 tanesinin ödemesini alabildim geri kalanın üstine yattı. Hatta örnek bir kanalımı atayım

Son düzenleme:
kişilerin %95 ini ödemedi. Sadece %5 kesimi ödedi oda 3-5 ayda 1 kanal ödemesi alanları ödedi. Ben 300 kanalım var alacak çok ödemem var hespinin bakiyesini sıfırladı ödeme günü ödeme hatası deyip paranın üzerine yattı halada alacak çok kanal bakiyesi var ama 5-6 aydır 40 kanaldan 3 tanesinin ödemesini alabildim geri kalanın üstine yattı. Hatta örnek bir kanalımı atayım
aynı sorun bende de var
LPAZQj7AAAAAElFTkSuQmCC
her sene aralıkta odemeleri toplu yapardı bu sene toplu kestı galiba bır kac ödemem vardı hepsınde bu sekılde geri bildirim var
Bağlı ödeme hizmeti ile ilgili bir sorun var ve ödemenizi işleyemiyoruz. Lütfen daha fazla bilgi için Destek ekibi ile iletişime geçin.

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var
LPAZQj7AAAAAElFTkSuQmCC
her sene aralıkta odemeleri toplu yapardı bu sene toplu kestı galiba bır kac ödemem vardı hepsınde bu sekılde geri bildirim var

En son Haziran ayında ödeme aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri