Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
altta bişe yok hocam
dailymotion da para kazanılıyor mu ki çok kötü diyorlar ödemeleri yapmıyorlar kazançlar yansımıyor izlenimleri eksik sayıyor vs
Eksik sayılıyor falan bunu bende duymuştum.Ama para kazananlar var.Bu yüzden eğer dm çalışan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
partner oluna tıkla ordan üye ol.
9 ayda 200k izlenim geldi ama 30 40k anca saydı. Bazı günler hiç saymıyor 0 yazıyor nedense karışık biraz. Ama 20 30k yada 20 30 $ veriyor gene. Aslında TÜrkçe içerik gibi yabancı çalışırsan.
dailymotion da para kazanılıyor mu ki çok kötü diyorlar ödemeleri yapmıyorlar kazançlar yansımıyor izlenimleri eksik sayıyor vs
zaten bu kanalda kesin senın değildir ?*******
bu dünyada 1 tanemi yunus mitan vardaliymotionu oldum olalı sevmem
bu dünyada 1 tanemi yunus mitan vardaliymotionu oldum olalı sevmem
dailye girip baktın mı peki ? niye sitenin linkini koymuş ?
valla şükür az çok bir şeyler geliyor geçen ayın kazancı yani bu ay alacağım 5*** tl şeklinde youtube + dailymotion ama bu ayın kazançları çok düştü bayramda %150 artar ay sonunda yine toparlanırız
dailymotion dan para kazanlımış değil mi [MENTION=8469]Yumi[/MENTION]
milleti yanıltmayı ne kadar seviyorsunuz .
sen öyle her söylenenlere inanıyormusunhem özel mesaj at hemde özel mesajları paylaş neyse bi insan daha tanımış olduk
zaten bu kanalda kesin senın değildir ?*******
2013de burda çizgi film,dizi,film çalışmayın evinizden alırlar başınız belaya girer hatta kendine sahte dava açan bi denyo bile vardı burda aylarca sektörleri sömürdüler millet uyanmasın diyede 50 takla attılar anılarım depreşti nedense
sen öyle her söylenenlere inanıyormusunhem özel mesaj at hemde özel mesajları paylaş neyse bi insan daha tanımış olduk
özel mesaj değil dostum ben sana hiçbir zaman özel mesaj atmadım sohbetim muhabbetimde olmadı.
ytdestekte konunun birine yazmışsın OK![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.