Dailymotion'dan sizlere kazanç kapısı sağlayalım !

GokhanDuman

Yasaklanmış
Web sitesi
www.gokhanduman.net
Merhabalar , arkadaşlar sistemi öncelikle anlatmak istiyorum herkesin bildiği üzere dailymotion sistemi var sistem karişik biraz ama youtubedeki kadar uğraşmicaksiniz sadece sizler hd formatinda kanallar bulup talimat vericeksiniz. Dailymotion'dan sistemsel olarak para kazanma olayi var gün geçtikce youtube zorlaşiyor bizlerde sizlere böyle bir imkan sunmak istedik..

1. Official system Kazanç ( %70 )
2. Publisher system ( %20 )
3. Websitesinden kazanç ( %100 )

1. Dailymotion Official Sistemi

Kendim için yaptiğim bu projeyi herkesle paylaşmak istedim. Youtubeden download edip , dailymotion'a upload eden bir sistem yaptik. Her 1 saatte 4 adet videoyu otomatik olarak sizin belirlediğiniz etiketleme sistemini oluşturuyoruz 10 adet etiket girme hakkınız var , mevcut sabit olarak açiklama girebiliyorsunuz her video ayni açiklamayi alabiliyor. İzlendiği kadar para kazaniyor aşşağidaki bi kaç resimde sizlere bunu göstericem , ödemeye gelince ödeme yaptiklari kesin ve net alan arkadaşlarimizda var. Sabit aylik 100 dolari geçtiğiniz an ödeme talebi oluşturmaniza gerek kalmadan official sistem paypal hesabiniza yada banka hesabiniza yatiriyor.

2. Publisher system ( %20 )

Başkalarinin videolarini ortak alandan random ederek saatte sitenize 17 kategoriye 1 adet video ekliyor ve pingliyor sadece sitenizi wordpress olarak kurmaniz ve hostinginiz olmasi yeterli başka birşeye ihtiyaciniz yok. Siz ne kadar çok izlettirirseniz o kadar çok kazanc sağlarsınız. İsterseniz sosyal medya ortaminda istersenizde sitenizde paylaşarak kazanabiliyorsunuz bu size kalmiş birşey.

Sitenizi kurduktan sonra herşeyi eklenti hallediyor , publisher id'iniz ile bütün videolari embed kodlari ile alip sitenize başliktan etiket oluşturarak ekliyor ve devam ediyor. Ne kadar çok ekmek o kadar çok para bünyesinde çalişiyor.

3. Websitesi ( %100 )

Adsense hesabindan sizlerde bildiğiniz gibi para kazanç sistemi oluşturabilirsiniz. Hem bu dailymotion sistemindeki tüm videolar sayesinde ister türkçe isterseniz benim yaptiğim gibi yabanci dil çalişabillirsiniz. Ama size tavsiyem yabanci olarak calişmasi daha mantikli çünki yurt dişindaki her dil'e hitap ediyor olacaksiniz siz birşey yapmicaksiniz bütün herşeyi eklenti yapicak. 1 saatte bir dailymotion'u random olarak tarayacak ve ordaki tüm videolari sizin sitenize eklicek 3 dakikada 1 video , 17 kategoriye eklicektir.

Şayet çalişmak isteyen arkadaşlar yada benim bu projemi anlattiğim insanlar üstüne ne kadar çok düştüğümü bilirler. İster kendi sanal sunucunuzu satin alirsiniz isterseniz size bu konuda aylik belli bir ücret karşiliğinda sizlere destek vermek amaçli benim kendi sistemimdeki sanal sunucudan destek sağlarım , sizlere kalmış.

Fiyat , Kurulum vs. Herşey Dahilinde : 350 TL'dir
Sizlerden tek istediğim şey ; Official bir hesap ve publisher hesabını açmanız gerisini bize bırakın arkanıza yaslanın ve sadece talimatları izleyin o kadar.

Official kazanç göstergesi : 10k izlenmeye 9.60$ verdi.

zR3Eng.png

Publisher ( Bunun için gerçekten zamana ihtiyaciniz var sitenin oturmasi , videolarin indexlenmesi vs. hepsi dahilinde ne kadar seo o kadar para hesabi )

vzboZO.png

İletişim :
Tel : 0542 490 07 07

Hocam Youtube gibi eşleşen ve telif sorunu var mı acaba

Şuana kadar hiç denk gelmedim ama film , fragman vs. daha önceden eklenen veya o şirketin hesabi varsa bir hocamiz yüklemeye çaliştiginda sakincali içerik olarak çikti ama telif hakki gonderme , kanal kapattirma olayi nadir daha hiç görmedim. Müziksel manada ise herkes herşeyi yüklüyor kafasina göre takipteyim hep.

Hocam Youtube gibi eşleşen ve telif sorunu var mı acaba

bi ara denediù hatta gecen denedim youtube d eslesen videolari daliymotion a yukledim hic bi uyari vermedi halen aktif videolar youtube de sistem taramasi bunda yok sanirim youtube video islenirken hemen buluyor telif hakli sesleri goruntuler felan

maximum video uzunluğu nedir upload da gökhan...?

verceğim parayı çıkarcağımı biliyorum ama bi taraftanda korkuyorum :D bi kişi alsada izlenimlerini bizle paylaşsa iyi olur

Dailymotionda sabırlı olmanız gerekiyor. Orada para kazanmak youtube daki kadar kolay değil. Zaman alacak ama en azından youtube gibi telif, eşleşen, dünya geneli vs vs uğraşmazsınız kolay kolay.

Daily'de her videoda para kazandıran reklam çıkmaz. Güzel videonuz olursa güzel reklam çıkar.

Gökhanın çalışmasının en başından beri izlemedeyim, başarılı olacağına inanıyorum.

Arada dailymotion'dan dizi izliyorum, reklamlari beni deli ediyor, youtube'da hic tiklamadigim reklamlara, dailymotion'da defalarca istemeden tikliyorum. Sayfa to orani iyidir bence. :)

Ama bunun yanisira güncel olaylardan ilerliyorsaniz youtube'un yaninda esamesi bile okunmaz diye düsünüyorum. Video=Youtube

Yine ama... Youtube'un telif gibi olaylari sebebiyle müzik, dizi, film bulunamiyor, örnegin o dizinin bölümlerine dair anahtar kelime google'da arandiginda dailymotion videolari üstlerde yer aliyor, izlenme aliyor. Bunun disinda sosyal medya gücünüz varsa da teliften korkmadan daily'den para kazanilabilir.

Yine de, bazen silinen diziler, filmler olabiliyor youtube kadar olmasa da.

Dailymotion un en berbat tarafı sayımlarının eksik olması,o yüzden 10k gösterime 9 dolar bana pek anlam ifade etmiyor,muhtemelen 20-25k gösterimden 10k sayılmıştır.

Dailymotion un en berbat tarafı sayımlarının eksik olması,o yüzden 10k gösterime 9 dolar bana pek anlam ifade etmiyor,muhtemelen 20-25k gösterimden 10k sayılmıştır.

Bu bir gerçek şu var ilk 1 ay boyunca izlenim oturduktan sonra düzeliyor araştirdim bunuda hocam.

Arada dailymotion'dan dizi izliyorum, reklamlari beni deli ediyor, youtube'da hic tiklamadigim reklamlara, dailymotion'da defalarca istemeden tikliyorum. Sayfa to orani iyidir bence. :)

Ama bunun yanisira güncel olaylardan ilerliyorsaniz youtube'un yaninda esamesi bile okunmaz diye düsünüyorum. Video=Youtube

Yine ama... Youtube'un telif gibi olaylari sebebiyle müzik, dizi, film bulunamiyor, örnegin o dizinin bölümlerine dair anahtar kelime google'da arandiginda dailymotion videolari üstlerde yer aliyor, izlenme aliyor. Bunun disinda sosyal medya gücünüz varsa da teliften korkmadan daily'den para kazanilabilir.

Yine de, bazen silinen diziler, filmler olabiliyor youtube kadar olmasa da.

Doğru %2.34 oran veriyor genellikle yabancı calısan arkadaşlar için yüksek rakamlar var.

Hocam sen ne kazandın bu zamana kadar Dailymotion'dan.

10k'ya 9$ verdi hocam

Dailymotionda sabırlı olmanız gerekiyor. Orada para kazanmak youtube daki kadar kolay değil. Zaman alacak ama en azından youtube gibi telif, eşleşen, dünya geneli vs vs uğraşmazsınız kolay kolay.

Daily'de her videoda para kazandıran reklam çıkmaz. Güzel videonuz olursa güzel reklam çıkar.

Gökhanın çalışmasının en başından beri izlemedeyim, başarılı olacağına inanıyorum.

Sağol abi

verceğim parayı çıkarcağımı biliyorum ama bi taraftanda korkuyorum :D bi kişi alsada izlenimlerini bizle paylaşsa iyi olur

Alici cikar hocam biz bekleriz sıkıntı yok :)

maximum video uzunluğu nedir upload da gökhan...?

Süre sıkıntısı yok abi ama sadece 1 saat içinde 4 video atiliyor o sıkıntı var başkada bi sıkıntı yok 1.5 saatlik videoda attim 5 dakikalikta deneme yanilma.

youtubeden binkat daha kotu. eslesen video yuklediginde hesabin gidiyor ve ayni adsl uzerinden birdaha para kazanamiyorsun.. vede santim santim veriyor.. bunlarida yazssaydin tam olcakti.

Arkadaşlar bu dailymotion olayına giricem ama kafamda bazı sorular var.. dailymotion'da youtube'daki gibi ana kanal alt kanal olayı varmı? yani adsense gibi ana kanal ve çok sayıda alt kanal bağlama gibi şeyler var mı? Yoksa tek bir dashbord için sadece o dashborda bağlı tek kanalla mı kazanç oluyor?? Eğer böyleyse bu komik ve saçma. Çünkü insanlar youtubeda tek bir adsense'e onlarca kanal bağlayıp kazanabiliyorken dailymotionda sadece tek kanalla çalışma olanağı olması hem çok riskli hem de kazanç getirmez..Biraz inceledim ama bu sorulara cevap bulamadım..

Film, dizi vs çalışmak çok riskli onları yüklemene izin vermiyor hadi yükledin diyelim bin bir güçlükle açtığınız para kazanmayı bir kaç güne kapatıyorlar ama videoların kendisi ve reklamları açık kalmaya devam ediyor. Madem telifli neden youtube gibi silmiyorsun video yu ? Ruslar kendi kafalarına göre iş yapıyor, neyin peşindeler neye göre kuralları var, neye göre para kazanmayı açıp neye göre kapıyorlar bilmek mümkün değil. Özgün çalışanlar için denenebilir bir sistem ama adsense gibi güven olmaz. Youtube sağlam bir alternatif arıyorum ama sanırım bu dailymotion olmayacak gibi yandex ne yapacak bekleyelim bakalım.

Son düzenleme:
Web.tv'de kazanc kapisi sagliyor tabi yakalayanlar için güzel firsatlar çok arkadaşlar tek tarafli kalmayin. Tek youtube kanalından kazanç sağlamak yerine youtube kanallarınıza dair ilgili özgün siteler açin , dailymotion film olarak herhangi bir sorun cikartmiyor part part yükleyebiliyorsunuz ki dizi özellikle yapan çok insan var bunlari takip etmek akil kari yani ufku geniş tutmak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri