Daliymation kanalim hk

• Kullanıcı Gardiyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

Gardiyan

Kayıtlı Üye
Daliymation kanalim

Merhaba arkadaşlar çok eski bir dali. Kanalim var. 82k izlenme ve içinde 46 dolar para var. Partnere bağlı değil. İçindeki 46 doları partnere baglarsam alabilirmiyim? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Tşk.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
ben bu şekilde yaptım hocam eski kanalları henüz kontrol etmedim

Çok çok güzel bir soru şimdi o konuya da açıklık getirelim.

Ticket açmanız gerekiyor şu şekilde:

Hi, I would like to join the network Creators Revolution (Creators Generation Network) but I have some earnings already in my dashboard. Please transfer the earnings to my new network: Creators Revolution (Creators Generation Network) and link my channel to the network. Thank you.

Bu ticket açıldıktan sonra işlem gördüğünde kanalınızın kazancı partnere geçecektir ve kanalınızın partnere otomatik olarak bağlanacaktır. Bağlandığını gördükten sonra benim verdiğim dashboard linkinden kayıt olmanız gerekmekte. Bağlanma işlemi ve ticket işlemi gerçekleşmeden önce kayıt olursanız o zaman içerideki para kaybolur, ödenmez. Ticket ile işlemi gerçekleştirirseniz partner tarafından ödenir.

Ticket açma linki: https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/new

bi üstdeki mesaj haricinde,başka bi partnerde ben denedim hocam sordugunu ama işe yaramıyordu.partnere girerken içeride olan para,sen partnere girince sıfırlıyor.sen partnerden çıkana kadar o parayı bidaha göremiyorsun,alamıyorsun.partnerde kazanmaya 0 dan başlıyorsun.partner,sadece kendisine baglandıktan sonra kazanılan parayı görüp müdahale ediyor,ödeme yapıyordu.partnerin bana söyledigi buydu bikaç ay önce.

bildiğim kadarı ile bununla ilgili dailymotion a mail atmak gerekiyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri