Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arıtma cihazlarına güven olmaz kanısındayım. Çünkü piyasada çok fazla arıtma cihazı diye klorür pompası satılıyor. Su aktığı an anlıyorsun, iyileri ise 200 TL civarında.
Dostlar su ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz ? Diğer illerde durum ne bilmiyorum İstanbulda en kötü damacana 9 tl oldu erikli 13 tl fiyatlar 4-5 sene de 2-3 kat zamlandı.Ne tavsiye edersiniz ?
Damacana da su sürekli plastik içinde.inan bana çeşmesuyu damacanadan daha sağlıklıdır.
Konu sahibi ise doğal kaynak suyu kullanın doldurup kendiniz yoksa arıtma bence daha iyi olur fakat düzgün bir cihaz kullanın ve kullanacağınız su kadar arıtın ve plastikte saklamayın
Dostlar su ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz ? Diğer illerde durum ne bilmiyorum İstanbulda en kötü damacana 9 tl oldu erikli 13 tl fiyatlar 4-5 sene de 2-3 kat zamlandı.Ne tavsiye edersiniz ?
Cam damacana aliyorum ben.
bende bimden 5 litrelik alıyorum![]()
1 lira 70 kuruş
hayat...![]()
Para biriktirince bim suyu icersin tabi Bmw'ye binmek kolay degil ne de olsa
Saka bi yana annem kanser oldugundan en iyi bulabildigim cam damacanayi getirtiyorum, yoksa ben de plastik alirdim![]()
Cam damacana aliyorum ben.
Ben de damacanayı daha sağlıklı düşünüyordum ama bilmiyorum galiba arıtma taktıracağım böyle olmuyorArıtma cihazlarına güven olmaz kanısındayım. Çünkü piyasada çok fazla arıtma cihazı diye klorür pompası satılıyor. Su aktığı an anlıyorsun, iyileri ise 200 TL civarında.
Maleesef yakınlarda yok hocam tek çare arıtmaDamacana da su sürekli plastik içinde.inan bana çeşmesuyu damacanadan daha sağlıklıdır.
Konu sahibi ise doğal kaynak suyu kullanın doldurup kendiniz yoksa arıtma bence daha iyi olur fakat düzgün bir cihaz kullanın ve kullanacağınız su kadar arıtın ve plastikte saklamayın
Yakın çevrede doğal kaynak suyu olan bir orman falan varsa al 10 tane damacana doldur. Hem en kalitelisi hem en hesaplısı. Çeşme suyuna güven olmaz. Zaman zaman rengi bile değişiyor ne olduğu belli değil. Yeri geliyor günde 1 damacana su içiliyor her gün de 10 tl verilmiyor suya. İmkanın varsa kendin doldurursun 10 damacana nereden baksan 1.5 2 ay gider.
Var mı marka tavsiyeniz hocam?Selamun aleyküm hocam bizde geçen sene arıtma cihazı aldık suyu gayet güzel bence arıtma alın.
Ne kadarda bir bakım gerekiyor hocam?Geçen ay iş yerine bundan aldık (yanlız bizimki 8 filtreli) 2 günden itibaren harika bi su içmeye başlıyorsun tavsiye ederim.
Milsu 7 Filtreli Pompasız Su Arıtma Cihazları Mnp7a GittiGidiyor'da 300305846
Marka tavsiyeniz var mı hocam damacana artık olmuyor tek çare arıtma artıkValla bizdede arıtma cihazı var bir süre sonra dışarda içtiğin eriklinin pet şişe suları bile tat vermiyor. Arıtma çok daha lezzetli geliyor
Biz çeşmeden doldurup getiriyoduk eve, çevrede ki esnaf su satamıyor diye kapatmışlar çeşmeyi milletin dini imanı para olmuş
Baktım ama bulamadım hangi marka uygun.Damacana ile aynı fiyata denk geliyor hepMigros sanal market fiyatları uygun.
Arıtma olmadığı bende damacana su kullanmak zorunda kullanıyorum. İmkanlar müsaitse güzel bir arıtma cihazı alarak en iyisini yapmış olursunuz. Senelik bakımlarını yaptırdıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Marka tavsiyeniz var mı hocambi akrabamızda arıtma suyundan su içmiştim hayatımda gördüğüm en tatlı suydu.tatlı derken şekerli anlamında değil içtikte içesi geliyordu insanın
biz seneler evvel damacana alıyoduk 19 litre.damacananın dibi hep yeşil yeşil yosun tutuyordu bizde artık 5 litrelik sularda içiyoruz
Allah şifa versin hocamPara biriktirince bim suyu icersin tabi Bmw'ye binmek kolay degil ne de olsa
Saka bi yana annem kanser oldugundan en iyi bulabildigim cam damacanayi getirtiyorum, yoksa ben de plastik alirdim![]()
Cevap için Sağolun dostlarvalla burda bir köy var. doğal su akıyor. her gittiğimizde 10 damacana doluyoruz. bitene kadar içiyoruz sonra repeat.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.