damacana su önerisi?

mrpres

Kayıtlı Üye
iyi akşamlar arkadaşlar buzdağı alıyodum çok memnundum ilçeye gelmemeye başladı artık önerdiğiniz bişey varmı bu çok kıyaktır dediğiniz

reis onu nasıl alırım sen nereden aldın

---------- Spam Engelliyici 01:56 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

bir kez kahveleri gezenlerden aldım filtreli dandik bişey kullanamadan attım

arıtma ama ıhlas uzak dur hocam hyundaı var artıma güzel damacana ph gore hocam Munzur su erıklı saka

çok yakın bi arkadaşım eşe dosta yevmiyesini çıkaracak şekilde takıyor.. piyasada ki arıtmacıların kullandığı filtrelerden daha iyi filtreler kullanıyor. 2 sene oldu bana mısın demiyor.. yemeği çayı dahi oradan yapıyoruz.

WaterBox su arıtıcısı iyidir (en azından bizim aldığımız iyi) bayadır kullanıyoruz 1-1.5 senede bir filtre değiştiriyoruz

iyi akşamlar arkadaşlar buzdağı alıyodum çok memnundum ilçeye gelmemeye başladı artık önerdiğiniz bişey varmı bu çok kıyaktır dediğiniz

Conax ECO +Alkalin +Mineral Yedek Filtre Seti (KOMBO PAKET) Fiyatı

4 yıldır kullanıyorum bu ürünü. 4 yıl önce yine hepsiburadadan 550 liraya almıştım.
Conax harika bir marka. Arıtma sonucu çıkan su kalitesi çooook güzel. Evimizden içme suyu götürenler bile oldu bidonla :)

Verdiğim sitedeki yorumlarıda okursan zaten anlarsın kaliteyi.

6 ayda bir ön filtre 3 adet filtre değişimi oluyor masrafı 50 lira.
Her 2 yılda bir ise komple filtre değişim yapıyorum. 7 adet filtrenin masrafı 170 lira

Direk siparişini ver kendin kur kurulumu çok kolay :)

Son düzenleme:
önerileriniz için çok sağolun dikkate alacagım şunu görüyorum bayadır iş görürmü
Hotpoint Ariston CT NTC IX2 82227 Su Arıtma Cihazı Fiyatı

Ters Ozmoz teknolojisi olmayan bütün arıtıcılar benim gözümde beş para etmez. Verdiğin paraya yazık olur. Suyu asıl mikroplardan arındıran filtre membran filtredir, bunu unutmayın

Biraz detay ekleyeyim sadece membran filtrede yetersiz olur :)
Mesela benim arıtmada 7 filtre var hepsinin görevi sırası ile farklı
Tortu kaba pisliği tutan var, kokuyu alan var, suyu yumuşatan var, suya tadını veren ver, suya mineral veren var, gerçekten bakterileri kötü mikropları temizlyen var. v.s v.s

Son düzenleme:
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] reis pek anlamıyom ama önerilerini dikkate alcam öyleyse bunu almam yani

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] reis pek anlamıyom ama önerilerini dikkate alcam öyleyse bunu almam yani

Zamanında çok araştırdım arıtıcıları, güzel bilgi oturdu bende :)
Artıcı oalrak Fiyat Performans ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Yüksek paralar vererek fuzili yere masraf yapmak gerçekten mantıksız. Piyasayı araştır tara en az sorunlu ve en hesaplı marka olarak conax ı göreceksin :) Ağır bir conax reklamı yaptım biliyorum ama durum gerçekten böyle :)
Su arıtıcısında dikkat etmen gereken bir hususta bana göre, ürün kurulumunu kendin yapmak. Ve filtreleri kendin değiştirmek. Bunu servise bırakırsanız masraf 2 katı artıyor, buda fuzili harcama oluyor, gerek yok. Kurulum en fazla 1 saat, filtre değişimi 6 ayda bir en fazla 15 dakika. 2 yılda bir yine en fazla 1 saatinizi alır :D

Bazı istatikler paylaşacağım :)
4 yıldan önceki zamandan önce evde inanılmaz hastalıklar oluyordu, karın ağrışı, baş ağrısı v.s v.s

Artık yemeklere giren su, meyveleleri yıkadığımız su, içtiğimiz su bu arıtma suyu oldu olalı, hastalıklar bitti.

doğru suyun hayatta çok etkisi var çok önemlide 16 sene köyde durdum doğduğumdan beri hiç bişeyim yoktu şu şehire taşınalı çok hastalık geçirdim

damacanalar bence saglıklı değiller ne kadar yıkanır temizlenirse temizlensin ama midem almıyor hergün 5 lik su taşıyorum ..olsada cocuklugumuzdaki gibi sırmakeş vs alsak cam şişede ama artık yok tabi hayat erikli devam

Bence harika bir konu ve ülkemizde ne yazikki çeşmelerden akan su kalitesi çok kötü. Bunun sebebi su kaynakları ve suya olan uzaklık...

Hocam bayadır aklımdaydı aslında bu arıtma meselesi. eve damacana almaktan bıktım. bu dediğiniz ürünü inceledim yorumlar çok olumlu bende sipariş verdim bakalım :)

arıtma alacaksanız uv ışınlı olandan alın. eğer uv ışınsız alacaksanız bakteri dolu su içersiniz.

Hocam bayadır aklımdaydı aslında bu arıtma meselesi. eve damacana almaktan bıktım. bu dediğiniz ürünü inceledim yorumlar çok olumlu bende sipariş verdim bakalım :)

Hayırlı olsun :)

Ürün geldikten sonra kurulum yaparken takıldığınız her yeri bana sorabilirsiniz yardımcı olurum. Sizin zorlanacağınız tek iş Mutfak tezgahınıza musluk batarya için bir delik açmak olacak. Mutfak tezgahınız mermer ise elinizde matkap varsa, mermer delen yuvarlak elmaslar satılıyor 10 ile 15 lira birşey olması gerek. Alır kendiniz delersiniz. Bu delik için bir usta çağırsanız zaten en kötü sizden 30 lira isteyecek. Buna gerek yok.
2-adet-yuvarlak-shank-ile-dia28mm-Vakum-kaynakl%C4%B1-elmas-çekirdekli-bit-kuru-veya-%C4%B1slak-delme-uçlar%C4%B1.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri