damacana su önerisi?

Hayırlı olsun :)

Ürün geldikten sonra kurulum yaparken takıldığınız her yeri bana sorabilirsiniz yardımcı olurum. Sizin zorlanacağınız tek iş Mutfak tezgahınıza musluk batarya için bir delik açmak olacak. Mutfak tezgahınız mermer ise elinizde matkap varsa, mermer delen yuvarlak elmaslar satılıyor 10 ile 15 lira birşey olması gerek. Alır kendiniz delersiniz. Bu delik için bir usta çağırsanız zaten en kötü sizden 30 lira isteyecek. Buna gerek yok.
2-adet-yuvarlak-shank-ile-dia28mm-Vakum-kaynakl%C4%B1-elmas-çekirdekli-bit-kuru-veya-%C4%B1slak-delme-uçlar%C4%B1.jpg

Muhammed kardeşim senin elinden de her iş geliyor maşallah :)

Ben İzmir'de BillurSu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Ben Sırma Sapanca kullanıyorum, memnunum birinin tadına alışınca zaten diğerleri bi garip geliyor.

Siz arıtmalarında çok sağlıklı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.en sağlıklı su doğal sulardır.bizim evdekiler hazır su almıyorlar.bi köyde doğal şifalı bi su var sürekli on onbeş damacana almaya gidiyoruz istanbuldan.yol parası 70 80 tl tutuyor.ama annemdeki böbrek taşını yok etti bir gram koku yapmıyor kireç yok.yani mümkünse doğadan dağdan çıkan ssuların olduğu yerden alın suyunuzu.hem doğa gezisi hem sağlıklısı sizin olur :)

Benım yaşadığım yere 3km mesafede erikli su fabrıkası var Erikli nestle bunların kaynağına yakın köylerde gıdıyorum bazen dağlara akan çeşme yapmısşlar Bir suyu var samimi söyluyorum 5kg de içsen asla şişirmiyor çok güzel Erikli ve Nestle dağdakı su damarlarından dolum yapıyorlar dünya standartlarında ve kalıteli üretim yapıyorlar tavsıye ederim Bunların yanında korusu da çok güzel Birde bütün su fabrıkaları yanlış bılmıyorsam su yesıllenmesın dıye suya ozon katıyorlar belkı bu işlem suyun tadına olumsuz etkı edebılır

Siz arıtmalarında çok sağlıklı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.en sağlıklı su doğal sulardır.bizim evdekiler hazır su almıyorlar.bi köyde doğal şifalı bi su var sürekli on onbeş damacana almaya gidiyoruz istanbuldan.yol parası 70 80 tl tutuyor.ama annemdeki böbrek taşını yok etti bir gram koku yapmıyor kireç yok.yani mümkünse doğadan dağdan çıkan ssuların olduğu yerden alın suyunuzu.hem doğa gezisi hem sağlıklısı sizin olur :)

Bize en yakın doğal kaynak su :) ve Bu su Hasan Dağından çıkıyor, bakteri kültürü muazzam bir su, tadı içmeye doyamassın, amma gel gelelim suda arsenik var bolca :)
okr6Nb.png

Hiçbir su süper değildir mühim olan ideali yakalamaktır. Sizin doğal dediğiniz suların kaç tanesini analiz ettirdiniz? Ayrıca doğal dediğiniz suları petrol ürünü pet şişelere, pidonlara koyup günlerce haftalarca bekletmek suyun kalitesini nasıl bozmuyor anlamıyorum :)
Ayrıca günümüzdeki çevre kirliliği sayesinde bütün doğal kaynak sular zehirleniyorlar. Bununda ne yazikki tam manası ile bir önlemi yok.
Bu makaleye dönüşür uzaaar gider...

Sular zehirlensinki kapitalist düzene bereket gelsin...

Bize en yakın doğal kaynak su :) ve Bu su Hasan Dağından çıkıyor, bakteri kültürü muazzam bir su, tadı içmeye doyamassın, amma gel gelelim suda arsenik var bolca :)
okr6Nb.png

Hiçbir su süper değildir mühim olan ideali yakalamaktır. Sizin doğal dediğiniz suların kaç tanesini analiz ettirdiniz? Ayrıca doğal dediğiniz suları petrol ürünü pet şişelere, pidonlara koyup günlerce haftalarca bekletmek suyun kalitesini nasıl bozmuyor anlamıyorum :)
Ayrıca günümüzdeki çevre kirliliği sayesinde bütün doğal kaynak sular zehirleniyorlar. Bununda ne yazikki tam manası ile bir önlemi yok.
Bu makaleye dönüşür uzaaar gider...

Sular zehirlensinki kapitalist düzene bereket gelsin...

Hocam özellikle test ettik bir gram koku yapmıyor ve lezzet olarak en çok Erikli su içerken ondan dahi daha güzel.yine herkesin kendi bildiği ama şifa olarak çok fazla kişi kullanıyor fakat tavsiyem varsa doğal dağdan yada yer altından çıkan kaynak suları kullanmanız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri