Damarlarında Akan Asil Kan Güçlü Ordu Güçlü Türkiye !

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Bir önceki konumda fpsrussia nın bir teknolojik silah portatifini gösteren videom vardı bazı arkadaşlar rusyayı gözlerinde çok büyüttükleri için bu konuyu açmayı hissettim.

Antalya da yaşıyorum ve Rusları yakından tanıyorum 10 yaşındaki çocuk dediğin aileden ne görmüşse ailesinin haberiyle yapıyor gözlerinin önünü göremiyorlar su yerine bira içiyorlar kafaları yerlerinde değil, kızları dersen 18 yaşında striptiz kulubüne ***ürüyorlar ailesi bizzat ***ürüyor neyin nasıl yapıldığını anlamaları için, ailede ar namus saygı kavramı yok sırf birbirlerini arada tutan paradan başka birşey değil,orduları bile paralı askerlerden oluşuyor, şereflerinden bahsetmek bile istemiyorum..

Kurtuluş savaşında dört yandan saldırdılar ülkemize bizim elimizde silah adına cephanemiz yokken analarımız bacılarımız kazma kürek vatan seferber oldu ülke elden gitmesin diye, seyit onbaşıyı unuttukmu, nene hatunları unuttukmu bizim damarımızda akan kanın ne kadar asil olduğunu ne kadar cesaret dolu yüreklere sahip olan bir ceddin torunları olduğunu unuttukmu elbette hayır, daha güçlü yarınlar için çabalayan Türkiye kurtuluş savaşı zamanlarında bir toplu iğne dahi üretemezken şimdilerde kendi silah sanayimiz TAİ, Aselsan, bir çok ülkenin yapamadığı başarılara imza atıyor, şuanda dünyanın en güçlü ülkeleri arasında 8. sıradayız, 2023 tarihinde ilk 5 in içinde olucağız, yabancı basındada bunların haberlerine rastlamış olabilirsiniz, artık %100 özgün kendi yerli silah sanayimizle güçlü yarınlara daha sağlam adımlar atıyoruz, Allah devletimize milletimize zeval vermesin, kurtuluş savaşında bu canım vatanı bize bırakan Atalarımızın mekanı cennet olsun.

%100 yerli üretimimiz Atak helikopterimiz, ve bunun gibi bir çoğu Türkiyede kendi insanımız mühendislerimiz üretiyor, güçlü yarınlar için.

Ben ATAK ! (T129 ATAK helikopterimizin tanıtım videosu) - YouTube

Allahtan bi helikopterimiz var dünyanın en güçlüsü biziz kimse vatandaşlarımıza dokunamıyo kimse halkımızın kafasına çuval falan geçiremiyo kimse gurbetçilerimizi parçalara ayırmıyo kafalarını kesmiyo kimseden silah uçak vs savaş aracı almıyoruz hepsini herşeyi biz üretiyoruz dünyanın maskarasıda değiliz en büyük biziz ego ful tatmin böyle devam

Bizim olmayan aselsanin uretimlerine turk mali demek komik olut. Adamlar aselsanida satti uyanin artik.

23 yillik alanyaliyim sen ruslari taniyorsan ben hicbisey bilmiyorum.

Rus irkini rusya ulkesiyle sinirlandiramazsin. Ssbc ile ilgili biraz bilgilen. Konu fazla partizanca.

Bizim olmayan aselsanin uretimlerine turk mali demek komik olut. Adamlar aselsanida satti uyanin artik.

23 yillik alanyaliyim sen ruslari taniyorsan ben hicbisey bilmiyorum.

Rus irkini rusya ulkesiyle sinirlandiramazsin. Ssbc ile ilgili biraz bilgilen. Konu fazla partizanca.
Aselsanın satıldığı felan yok Trt haber de bu linki satılmadığına dair ; Aselsan Hisseleri İsrail'e Satıldı mı?

Ayrıyeten ben Tez Tour da çalışıyorum 5 yıllık devlet onaylı Kokartlı Rehberim senin benim kadar onlara yakın olduğunu zannetmiyorum, insanları tanımadan ithafda bulunma.

Bu sözlerle o avatarı hak etmiyorsun.

Aselsanın satıldığı felan yok Trt haber de bu linki satılmadığına dair ; Aselsan Hisseleri İsrail'e Satıldı mı?

Ayrıyeten ben Tez Tour da çalışıyorum 5 yıllık devlet onaylı Kokartlı Rehberim senin benim kadar onlara yakın olduğunu zannetmiyorum, insanları tanımadan ithafda bulunma.

Bu sözlerle o avatarı hak etmiyorsun.

Son 3 yilimdaki yum birikimlerimi interraille harcamis.birisi olarak tum forum uzerinde ssbc ile ilgili bilgilerimizi olcmeye ne dersin

Ayrica ben kemalist bir insanim. Hangi avatari hakettigime dair yorum yapmak sana kalmamis.

Haberde gordugunden o kadar eminsen hisse ortaklarina bakalim istersen sirketin?

ha sunuda belirteyim geç olmadan; bir ülkenin kendi mühendislerinin gerçekten zoru başarması güzel bişey ama bu işe ayrılan fon'uda düşünmek lazım. heleki bu fon savaş bütcesine ayrılıyorsa 2 kere düşünmek lazım. bürokratlar işlerini yeterince iyi yaparsa dünyanın savaş veya savaş malzemesi gibi bir sorunu olmaz bu sayedede tüm bütceler egitime aktarılabilir. işte o zaman izleyin mühendislerin neler yapabildiklerini. bunun en somut örneği baş belası işıd örgütüdür.

son olarak hic bir toplum özelliklede rus toplumu birer cinsel obje olarak görülmekten çıkartılmalı.

Son düzenleme:
aselsanın önünü kesmeseler mühendisler devrim yapabilirdi türkiye malesef b konuda sahipsiz gerçek anlamda gizli istihbaratı yok

Artı yanlış anımsamıyorsam Işıd mi ne diye birilerinin elinde Yurttaşlar vardı, Yoksa ben mi unuttum..malum gece gündüz youtube...

not: Önemli olan o demir parçaları değildir. Önemli olan gönüllerin, Farkların, yüreklerinin demir gibi bir olmasıdır, gerisinin tefferruat olduğunun ispatı;Kurtuluş savaşı :)

Hocam kusura bakmayında şu foruma temiz ve herkes işinde gücünde diye giriyorum böyle konular görünce çıldırıyorum . Azıcık bakın ABD ordusunun mu bayrakları iniyor ,konsolosluğu basılıyor .antepte yaşıyorum can güvenliğimiz yok .bende gururlandım bu silahları görünce ama kullanamadıktan sonra önemi yok .

iPad'dan gönderildi .

trt ye inanmak mi :D:D
Devletin kanalına değil yabancı basın BBC yemi inanıcaksın devletin kanalından daha iyi devletin iç işlerini kim bilebilir, ayrıyeten ilk ağızdan çıkıyor Egemen Bağışın reportajı..

Nerelerden nerelere geldi bu ülke diye bir konu açtım, Cedden Ataya rahmetten bahsediyorum, konuyu nerelere çekmeye çalışıyorsunuz..

Zihni körelmiş düşünceleri bulanmış bir milletin bu kadar değerli mevzulara art niyetle yaklaşması kötü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri