Darall Şikayet Konusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyo

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar forumda üzerimize çok oynanıyor. Tamam sesimi çıkarmayalım diyorum. Ama [MENTION=12033]daralll[/MENTION] arkadaş hala hakaretlere devam ediyor.

a014d3d89233b797a003337ce4f83677.png

4a58267e6e7a25119de054fea375883e.png

Gereğinin yapılmasını önemle arz ederim.

Hocam neden "şikayetim var" kategorisine açmadınız?

Ek olarak anlatmak istediğiniz bir durum mu söz konusu? "Merhaba arkadaşlar forumda üzerimize çok oynanıyor" demişsiniz? Kim ne oynuyor?

Benim virüs programı uyarı verdi kardeş liselisin galiba, dava açıcakmış çocukmusun ?
Yumurtaya can verem rabbim...

liseli-detected_11381.jpg

ceyo candır diye gidiyor arkadaş ceyonun kaç canı var... he doğru 7 canlıymış :D

Adam sana hakaret etmemiş durum tespiti yapmış :D

de yeter babuş ne kadar zorladın yav şansını. Adminlerin banlamayacağı varsa da seni banlayacak

yürü git gelip skype dan her seferinde laf yapıyorsun...
banının açıldığı gün geçen muhabbeti de ben yazayım
‎
12‎ ‎Haziran

Ceyo..

‎18‎:‎43 :D‏

ben

‎19‎:‎12 sen olayı kişiselleştiriyorsun herhalde‏

Ceyo..

‎19‎:‎15 nasıl anlamadım‏

ben

‎19‎:‎15 gelip gülücük atıyorsun ya ;)‏

Ceyo..

‎19‎:‎18 nereye‏

ben

‎19‎:‎19 ben sana yazmadan senden bana smiley geldi de neyse‏

Ceyo..

‎19‎:‎21 virüsmü var acaba‏

nasıl geldi‏
12 haziran senin banının açıldıgı gün.sen işine gelince 1 kişisin işine gelmeyince 7 kişi

Hocam neden "şikayetim var" kategorisine açmadınız?

Ek olarak anlatmak istediğiniz bir durum mu söz konusu? "Merhaba arkadaşlar forumda üzerimize çok oynanıyor" demişsiniz? Kim ne oynuyor?

O kadar çok incildim ki yanlışlıkla buraya açmışım. Gerçekten hiçbirşey yapmadan bu kadar tepkiyi almak gerçekten şaşırtıcı. Sadece ceyo candır demişiz ve sadece kazançlardan bir ara bahsetmişiz okadar.

Arkadaşlar başka ne var yalanmı söyledik, dolandırılmamı yaptık, dediğim gibi elinizi vicdanınıza koyun. İyi günler.

‎
12 haziran senin banının açıldıgı gün.sen işine gelince 1 kişisin işine gelmeyince 7 kişi

Ben yazmadım kuzenim yazmış :D

‎

her bilgisyara trojan girebilir, skypede çoğu kez ben oluyorum bazende arkadaşlar cevap veriyor.

Ama gerçekten yeter arkadaşlar burası bilgi paylaşım platformu.

skype da konuşulanlar ceza gerektiriyorsa bende senin banka hesabının ekran görüntüsünü paylaşmanı atayım istersen.kazanç paylaşımı yasak ya.bana attıgın ziraat hesabının görüntüsünü

en sonunda bursadaki mütahitle fabrikatörün işine dönecek bu olay :D

her bilgisyara trojan girebilir, skypede çoğu kez ben oluyorum bazende arkadaşlar cevap veriyor.

Ama gerçekten yeter arkadaşlar burası bilgi paylaşım platformu.

İşine gelince bilgi paylaşım formu, işine gelince kazanç paylaşma formu işine gelince de harçlık dağıtma formu vay be :) Ceyo candır ne demek diyip duruyordum demekki 7 canmışsın oradan geliyormuş.

skype da konuşulanlar ceza gerektiriyorsa bende senin banka hesabının ekran görüntüsünü paylaşmanı atayım istersen.kazanç paylaşımı yasak ya.bana attıgın ziraat hesabının görüntüsünü

O konuda sen ve arkadaşların yok inanmıyoruz kazanamıyorsun deyince attık. Neyse uzatmaya gerek yok.

Herkeze iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri