Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
skype da konuşulanlar ceza gerektiriyorsa bende senin banka hesabının ekran görüntüsünü paylaşmanı atayım istersen.kazanç paylaşımı yasak ya.bana attıgın ziraat hesabının görüntüsünü
sıktı artık bu ceyo muhabeti. sabahtan beri ceyo konularından forumda başlıkları takip edemiyoruz.![]()
Arkadaşlar tekrar söylüyorum yeter artık lütfen
yeter artık diyen hanginiz ona göre ona fazla yüklenmeyelim diğer 6 kişiye yükleniriz.
3 atı bırak paralar gidecek yine 3 .adsensemide bunlara kaptırmak istemiyorum. toplasan ev parası
Kırk yılın başında ağzından doğru bir laf çıktı.
bu mesajlarının incelenmesini,içinde hakaret ve kazanç paylaşımına yönelik msj varsa her biri için ayrı cezalandırılmasını istiyorum.Arkadaşlar hepiniz grupsunuz anladık ama uğraşmayın artık bizimle, yeter diyorum. Adabıyla işinizi yapın. Size ne ceyo'dan ne zararımız dokundu ne yaptık size, elle tutulur ne oldu acaba. Biraz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.