Darall Şikayet Konusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yetişkin bireyin oruç ramazan ayında kavga etmesi hiç de hoş bir durum değil.

sen ilk konuşmalarımızı da yaz istersen .sen bu işlerde yeniyken senli benli konuşuyorduk sonra bana gelip konuşurken ben sen diye hitap edince zoruna gitmişti de siz li diye hitap etmemi istemiştin ya.onları da koy.ben format attım koyamıyorum :D

sıktı artık bu ceyo muhabeti. sabahtan beri ceyo konularından forumda başlıkları takip edemiyoruz. :D

skype da konuşulanlar ceza gerektiriyorsa bende senin banka hesabının ekran görüntüsünü paylaşmanı atayım istersen.kazanç paylaşımı yasak ya.bana attıgın ziraat hesabının görüntüsünü

direk koy buraya hocam yaa hepimiz görelim ne kadar parayla zengin olunuyor

[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] yeminle aynısını ben söyleyecektim. :D arkadaşın biri profiline sevgi mutluluk sözleri yazacağına "ceyo gereksizin biridir" yazmış diğer arkadaş gönül koymuş...

Hangi konuya girsem ceyo ve 7cüceler oynuyor.

Bu konu uzerinden iyi post kastım ama :D en az 10 postum var :D

Arkadaşlar tekrar söylüyorum yeter artık lütfen

zVvZ2R.png

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] az önceki konuda banlanmasına gerek yok yazmıştım senin için tepkiler yeter demiştim ama harbiden yetmezmiş. Niye uzatıyosun ki? Niye senin üstüne oynansın ki? Afedersin senin için diğerleri kim? Diğerleri için sen kimsin? Ne kadar kendini özel bir insanmış gibi göstermeye çalışıyosun sen ya.. Cidden egolu bir insanmışsın sen.. Az biraz 30 yaşında olduğunu hatırla istersen.. Seni tanımıyorum dedim ama iki dk da iki konuda tanıdım..

konuşmadaki linkte ne var diye merak ettim.
meğerse konuda var mış :D
http://gyazo.com/a014d3d89233b797a003337ce4f83677
a014d3d89233b797a003337ce4f83677.png

bu arada ceyo hocam (hocam mı kardeşim mi ne diyeceğimi bilemedim. malum 7 kişi) sen şu nedenle mahkemeye hakaret davası aç, kazanırsan alacağın tazminat tutarını bende ödeyeceğim :)
kusura bakma ama, hakaretten ceza almak için en azından sinkaflı söz telafuz edilmesi gerek...

not1: kimsenin tarafı değilim ama öfkeyle kalkan zararla oturur.. biraz sakin olun
not2: konu şikayet bölümünde olmadığı için yazıyorum :) yoksa yazmam (yazamam yani :D)

Hala kulaklarımda "ceyo candır" diye bir şey yankılanıyor ne zaman görsem :D Kâbus gibi bir şey bu yav, nasıl kurtulacağım arkadaşlar bundan bilen var mı ?

hocam zaten forum kullanicilari bilir ki sirket hesabi acip coklu kullanim olmaz. r10 da falan sirket hesabi yasaktir mesala... arkadasi tanimam ama yaptigi yanlis yani forumda 5 haneli kazanan bi suru adam var hatta hattamesaj sayisi 50 yi gecmeyen ama 5 haneli kazanan var ama hicbiyerde bahsetmiyor. Acikcasi bu ego mevzusu bence de hos diil .

mobilden yazilmistir...

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bu şikayetin sonucunu bekliyorum.şunları da değerlendirin;
3 atı bırak paralar gidecek yine 3 .adsensemide bunlara kaptırmak istemiyorum. toplasan ev parası
Kırk yılın başında ağzından doğru bir laf çıktı.
Arkadaşlar hepiniz grupsunuz anladık ama uğraşmayın artık bizimle, yeter diyorum. Adabıyla işinizi yapın. Size ne ceyo'dan ne zararımız dokundu ne yaptık size, elle tutulur ne oldu acaba. Biraz...
bu mesajlarının incelenmesini,içinde hakaret ve kazanç paylaşımına yönelik msj varsa her biri için ayrı cezalandırılmasını istiyorum.

ayrıca benim yıllarca forumlarda kullanıcı olarak bildiğim,bir üyelikle birden fazla kişinin online olması,şifre paylaşımı forum kurallarına aykırı değil midir ? özellikle ticaret yapılan bir forumda.

bunları da değerlendirip şikayeti sonuca bağlandırırsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri