Dasboard da [TERMINATED] yaziyor Ne anlama Geliyor?

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Nihat

Kayıtlı Üye
Dashboarda giridimde bu yaziyor: [TERMINATED]

Networkten atildik mi yani?

Zoomin.TV partneri iseniz genel bir server sorunu yasaniyor sanirim.

Teknik bir sorun yada guncelleme calismasi olabilir.
Kanal Ayarlariniza girin ag kismi varsa ve firma ismi yaziyorsa sorun yok demektir. Ayrica atildiginiza dair bir mail alirsiniz.

yok zoomin degil. Creative bagli kanalim. Kanal ayarlarina girdim ama networkle ilgili birsey yazmiyor sadece "is ortakligi dogrulandi" yaziyor.

Maalesef [MENTION=159]uskumru[/MENTION]. Arayip soran yok zaten bekledigim birseydi. 30 günüde dolmadiki daha. Gelismeleri actigim konuda yazacagim unutmadim.

Creative ile ayni sistem kullaniliyor ancak TRK ve Dora bu firmanin bayiisi en garantili cevabi onlar verir sana

Aynı sıkıntı bende de var . Dora network 'a sordum ama kesin bişey diyemiyorlar bu sorun için

Bu konuda yeni bilgilere ulastim beyler: youtubeun güncellemeleri için yapılan çalışmalardan kaynaklaniyormus.

TRK netwoktan aldim bilgileri nede olsa ayni aga baglilar.

TERMİNATED hub güncellemesinden kaynaklı kanalları etkileyen bir durum değil Youtube güncellemesi için sistemde bir takım değişiklikler oluyor. Ancak bu durum kanal sahiplerini etkilemeyecek. Şuan zoomintv nin dashboardında ve kanal eklemede sorun vardır. Şuan bizde bu tip problemler gözükmüyor fakat olursa da kısa sürecektir. Geçiş döneminde yaşanacak aksaklıklar için şimdiden özür dileriz

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

TERMİNATED hub güncellemesinden kaynaklı kanalları etkileyen bir durum değil Youtube güncellemesi için sistemde bir takım değişiklikler oluyor. Ancak bu durum kanal sahiplerini etkilemeyecek. Şuan zoomintv nin dashboardında ve kanal eklemede sorun vardır. Şuan bizde bu tip problemler gözükmüyor fakat olursa da kısa sürecektir. Geçiş döneminde yaşanacak aksaklıklar için şimdiden özür dileriz

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

o aksalik beni kotu vurdu iste :) ben birde ayni zamanda host ile ugrastim, kucuk bir yedek alma hatasi yuzunden gun boyu hostin firmasiyla iletisimde kaldik.

suan genel bir durum var artik teknikmi guncelleme mi bilmiyorum ama benim bu zoomin.TV de karsilastigim 3. sorun nerdeyse her ay bir iki gun bu sorunu yasiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri