Dashboard Birleştirme Tehlikesi !

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun şu ki kullanıcıların kanalları takip etmesinin yanında google da bizim aslında alakası yok bunların demek için ugraştıgımız kanalların aslında baglantılı oldugunu google un takip etmesinide saglayacak hocam tek sorun bu :) az kanalla çalışanlara sorun olmaz ama çok kanalla çalışanları zora sokucak bi sistem.

Bunu dashboardla kontrol altınamı alacaklar diyorsunuz, bana göre mantık dışı. Yada abartıyorsunuz bazı şeyleri, google dediğimiz sistem bunu yapması için sizi dashboardda birleştirmesine gerek yok ki, istese x paypal hesabına bağlı kanalları talep edip hepsini kapatırdı o zaman :D paronaya kokuyor herşey :D Risk her zaman vardır, hep vardı her zamanda var olacaktır. Bu yeniliklerle google sizi engellemek için yapıyor sanıyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. İşin ticari boyutuna geldiği zaman google gerekli zamanlarda bunu kıyımla, adsense kapamalarıyla gösteriyor zaten gücünü... vesselam

Bunu dashboardla kontrol altınamı alacaklar diyorsunuz, bana göre mantık dışı. Yada abartıyorsunuz bazı şeyleri, google dediğimiz sistem bunu yapması için sizi dashboardda birleştirmesine gerek yok ki, istese x paypal hesabına bağlı kanalları talep edip hepsini kapatırdı o zaman :D paronaya kokuyor herşey :D Risk her zaman vardır, hep vardı her zamanda var olacaktır. Bu yeniliklerle google sizi engellemek için yapıyor sanıyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. İşin ticari boyutuna geldiği zaman google gerekli zamanlarda bunu kıyımla, adsense kapamalarıyla gösteriyor zaten gücünü... vesselam

hocam biz sana derdimizi bi türlü anlatamıyoruz ki :) olayın panelle,dashboardla alakası yok.biz sana demiyoruz ki google kanalları kapatsın diye quizle iletişime geçip panel yap dedi :D bizim yüzlerce spam kanalımız var ve google biliyorsun ki buna sıcak bakmıyor.seninde söyledigin gibi arada kıyım yapıyor,kanalları kapatıyor.o kanallar neden kapanıyor?bi kanal aç,özgün olsun onla ugraş diyor google bize ve bizde googledan kaçmaya çalışıyoruz hepbirlikte.işte bende diyorum ki panele kanal eklemek için önce bi kanalla giriş yapıcaksın,ardından ondan çıkıp hemen ardından başka bi kanalla giriş yapıcaksın ki panele yeni kanal ekleyebilesin.o kanaldan çık ona gir,ondan çık digerine gir olayı yüzünden kanallar kapanmaz diyorsan söyleyecek bişeyim yok tabi ama bana göre alakası var bunun.benim son 5 aydır kanalım kapanmıyor.son 5 ayda yaptıgım tek şey bu;sürekli kanal giriş çıkışlarını bıraktım.ben kanalların kazancını dahi takip etmiyorum ki sürekli gir çık yapmayayım o kadar kanala diye.hangi kanal ne getiriyor,ne kadar kazandırıyor ödeme gününe kadar bilmem ben.kanalları riske atmamak içinde bilmemeye razıyım.ama söyledigim gibi sen bu sorun olmaz,sen paronayklık yapıyorsun diyorsan onada eyvallah.ben bu paronayaklık sayesinde kanal kapanmalarından kurtuldum.en azından ben böyle düşünüyorum ve bu halimdem memnunum :) sen farklı düşünüyosan tabi onada saygım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri