Dashboarduma giriş yapamıyorum.

cagatayak

Kayıtlı Üye
Akşamdan beri dashboarda giriş yapamıyorum ilk başta çıkan kanallar sekmesinden bi tane seçtim submit dedim takıldı kaldı tekrar tıkladım olmadı sonra giriş yapayım dedim giremiyorum. Dashboardtaki kanalların çoğunu denedim ancak karşıma bu boş sayfa çıkıp duruyor. Bu sorunu hiç yaşadınız mı ?

eylül ayındanmıdır nedir partnerleri bir temizlik aldı gidiyor :D sonumuz hayrola ...

Coooki silip denediniz mi hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

benimi buldu anlamadım kapalı kanalda 1 dolar kesinleşmiş sakamı yapıyolar

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:17 ----------

Coooki silip denediniz mi hocam

hocam denemediğim sistem kalmadı farklı vdslerden farklı tarayıcılardan durum aynı.

bence şu an boşa uğraşıp telaş yapıyorsunuz,belli ki bazı çalışmalar yada farklı bir şeyler oturtmaya çalışıyorlar ve bu anlara denk gelince abuk subuk hatalarla karşılaşılıyor demekki...
en hayırlısı yarını beklemek gibi duruyor bence...

benimi buldu anlamadım kapalı kanalda 1 dolar kesinleşmiş sakamı yapıyolar

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:17 ----------

hocam denemediğim sistem kalmadı farklı vdslerden farklı tarayıcılardan durum aynı.

Sizin gibi sorun yaşayan bir kaç arkadaş daha var. Çözebildiler mi bi msj atın hocam ama bence telaşlanmayın. Her ay teknik sorunlar oluyor

bence şu an boşa uğraşıp telaş yapıyorsunuz,belli ki bazı çalışmalar yada farklı bir şeyler oturtmaya çalışıyorlar ve bu anlara denk gelince abuk subuk hatalarla karşılaşılıyor demekki...
en hayırlısı yarını beklemek gibi duruyor bence...
Kapalı kanalın 1 dolar kesinlesmeside kafamı kurcaladı hocam bilmiyorum yani baska yasayanda yok bu sorunu

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapalı kanalın 1 dolar kesinlesmeside kafamı kurcaladı hocam bilmiyorum yani baska yasayanda yok bu sorunu

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte diyorumya hocam,aynı işlemi yapan 2 farklı kişinin gördüğü 2 sonuçta farklı,biri aynı işlemle A sonucuyla karşılaşıyor,diğeri farklı hiç bir şey yapmamasına rağmen B sonucuyla...

işte bu da belirsizlik yaratıyor,bunun sebebi de olağan dışı birşeyler yapıyorlar şu anda ve sistem bug veriyor habire...

bundan başka birşey gelmiyor aklıma...işler hepten karıştı bugün yine...

bekleyelim görelim diyorum sadece,hepimiz inşallah emeklerimizin karşılığını sorunsuz alalım herşeyin neticesinde...

meraba bendede aynı sorun var 2 gündür dasboard a giremiyomrum içinde çok kapanan kanal vardı ama açık olarak 23 tane kanal var ne yapaçaz ?

Şifre

Arkdaşlar Quiz Dashboard için şifre istedi.Ben de bir şifre verdim bazı sayılar bir harf ve + işareti şöyle yani 950736841k+ 8 karakteri geçtik şifre için.sanırım + işaretide konmazmış.Şifreyi kabul etti ama sonrada şifre yanlış diyor. Dashboarduma giriş yapamıyorum. ne yapmalı sizce?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri