Databir İnternet Hizmetleri Tanıtım

• Kullanıcı aybike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

aybike

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.databir.com
ytpara.com üzerinde pek aktif satış yapmıyorduk fakat bizlerde ytpara.com'in bu sektör içinde yabana atılamayacak bir yer olduğunu gördük.

Biz kimiz & ne yaparız..

Databir 2012 yılında kurulmuş olup kirala sat yönteminin aksine satın al kirala mantığı ile hizmet maliyetlerini en aza indirerek siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmeti daha ekonomik halde sunmayı ilke edinmiş bir firmadır.

Databir alt yapısını Bursa ilinde bulunmakta olan DGN veri merkezi üzerine kurmuş olup hizmet vermiş olduğu tüm sunucular databir bünyesine aittir.Yenilikçi personelimiz ve 7/24 teknik destek ekibimiz ile sizlerden gelebilecek tüm soru ve sorunları en süratli şekilde çözebilecek çalışma arkadaşlarına sahibiz.

Bizler Web hosting, Sanal Sunucu,Kiralık Sunucu,Alan Adı Kaydı,Dijital Setifikalar ve Web Tasarım Hizmeti vermekteyiz.Sanal sunucularımızda Centos ve Windows İşletim sistemlerini kullanabilirsiniz Sanal Sunucu yönetim panelimiz sayesinde bizlere ihtiyaç duymadan müşteri panelinizden sanal sunucunuzu yönetebilir ve temel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Paylaşımlı hosting sunucularımızda ise: Linux ( Php )Sunucularımızda Centos 5.x versiyonu üzerinde kullanımı en kolay ve en stabil kontrol paneli olan CPANEL'i tercih etmekteyiz. Windows ( Asp ) Sunucularımızda ise Windows 2003 ve Windows 2008 versiyonları üzerinde Plesk 9.5 Plesk 10.x versiyonları kullanılmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin isteği dogrultusunda Plesk 8.6 versiyonuda sağlanmaktadır.

FİRMA BİLGİLERİMİZ: Databir Kurumsal Bilgiler Adresinden ulaşabilirsiniz.

OFİS FOTOĞRALARIMIZ:

Flickr: databir's Photostream Adresinden ulaşabilirsiniz.

FACEBOOK : www.facebook.com/Databircom
TWİTTER : www.twitter.com/databircom
FLİCKR : Flickr: databir's Photostream

Adresimiz : Eski Kuyumcular Mah.Çankaya Sokak Demirel İşhanı Kat:4/29 Balıkesir/Merkez
Telefon Numaramız : (0850) 302 59 93
Fax Numaramız : (0850) 302 59 93
Genel Mail Adresleri : [email protected] - [email protected] - [email protected]
Balıkesir Ticaret Odası : 17323
Databir 1788 Nolu Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesine Sahip Bir Firmadır.

[MENTION=4449]aybike[/MENTION]; ytparada up-down amaclı vds-vps sunucu işine girerseniz ve kaliteli hizmet politikasını benimser iseniz gercekten cok güzel paralar kazanabilirsiniz.

bircok arkadaşı artık vds felanda kesmiyor yani direk server almak istiyorlar:)

sizlere tavsiyem istekleri analiz edip güzel bir up-down amaclı vds server konusu acmanızdır.

ilk müşteriniz olma ihtimaliyle birlikte başarılar bol kazanclar diliyorum.

[MENTION=4449]aybike[/MENTION]; ytparada up-down amaclı vds-vps sunucu işine girerseniz ve kaliteli hizmet politikasını benimser iseniz gercekten cok güzel paralar kazanabilirsiniz.

bircok arkadaşı artık vds felanda kesmiyor yani direk server almak istiyorlar:)

sizlere tavsiyem istekleri analiz edip güzel bir up-down amaclı vds server konusu acmanızdır.

ilk müşteriniz olma ihtimaliyle birlikte başarılar bol kazanclar diliyorum.

Genel anlamda up-down hizmeti vermiyoruz. Fakat böyle bir talep var ise bunu göz arda etmek olmaz. En kısa sürede alt yapı çalışması sağlayarak bir kaç paket sunmak isteriz.

Hoş geldin Halil foruma bol kazançlar

Teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri