Dedicated'i 30'a bölsek sıkıntı çıkar mı?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir dedicated alıp 60 gblik falan 30a bölesim var.Böldükten sonra da 1 vds ile toplamda 30 vdsden 30 kanal yapasım var.Forumdan birisi de aynı gateway olduğundan dolayı yapılan tüm kanallar kapanır dedi 1 günde yapılan 30 kanal.Doğru mu bu?Bazıları dedicated alıp 150'ye bölüp kullanıyor?Sıkıntı çıkmıyor mu?Benim 30a bölüp günde 30 kanal yapasım var aynı gateway olduğundan dolayı sıkıntı çıkar mı?

her birine farklı ip alırsan neden sorun olsun

online.net e bakabilirsiniz

Render yapmıyorsan dedicated'a gerek yok bence.Zaman kaybı

Dedicatede geçiş yapıcam hocam :)

---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

Hocam render yapmıyorum zaten yt to yt yapıcam.

yt to yt olduğu için sıkıntı çekmezsin ayrıca tek gateway ile youtube ban atsaydı benim 1 tane kanalım kalmazdı hocam ne mac değişirim ne başka bişey sadece ip değişirim o yüzden her böldüğün bölüme farklı ip verirsen sıkıntı çekmezsin

ne gerek var o zaman vds'e ?
Botta hep kapanma yaşadım hocam :/

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

yt to yt olduğu için sıkıntı çekmezsin ayrıca tek gateway ile youtube ban atsaydı benim 1 tane kanalım kalmazdı hocam ne mac değişirim ne başka bişey sadece ip değişirim o yüzden her böldüğün bölüme farklı ip verirsen sıkıntı çekmezsin
Tamam hocam çok sağ olun bol kazançlar kolay gelsin iyi akşamlar :)

ben dediğin şekil de kullanıyorum sorun yok kullanabilirsin o sana diyen kişi neye göre söylemiş bilmiyorum şu an 20 vds kullanıyorum ilerde 50-100-200 doğru çıkıcaz bakalım hayırlısı..

tamamıyla zaman kaybı en kötü 2 ye böl 1inde render diğerinde upload yap. ip değiştirmesende olur yok kafam rahat olsun dersen 3 günde ip değiştir canavar gibi olur.

ben dediğin şekil de kullanıyorum sorun yok kullanabilirsin o sana diyen kişi neye göre söylemiş bilmiyorum şu an 20 vds kullanıyorum ilerde 50-100-200 doğru çıkıcaz bakalım hayırlısı..
Hocam nasıl zor oluyor mu günde 20 kanal yapmak gateway sizce önemli mi alakası var mı çok hocam?Bir de siz render mi yapıyorsunuz vds ile ben yt to yt için kullanıcam :)
tamamıyla zaman kaybı en kötü 2 ye böl 1inde render diğerinde upload yap. ip değiştirmesende olur yok kafam rahat olsun dersen 3 günde ip değiştir canavar gibi olur.
tamam hocam da yok ben dedicated alırsam 20 30 vdsye kararlıyım :)

hocam o gateway olayını kim dedi bilmiyorum ama vps/vds satıcısı birine sor istersen onlarda gider 128gb ramli sunucu alır onu satarken 1gb/2gb/4gb vs. şeklinde bölerler her kullanıcıya farklı ip verirler eğer öyle bişey olsa bu şekilde vds kullananlarda kapanma yaşar aklında soru kalmaması için en iyisi bi vds satıcısı ile konuş
hayırlı geceler bol kazançlar şimdiden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri