DeFacto - 2 Al 1 Öde

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
2 Al 1 Öde kategorisindeki ürünlerde yada 2 Al 1 Öde işareti bulunan ürünlerde geçerlidir. Kampanyaya ait 2 adet ürün alındığında kullanıcıya en ucuz 1 ürünün fiyatı tüm sepet tutarından, sepet adımında düşülür. Her zaman, kampanyaya dahil olan ürünlerden, en ucuz ürün ücretsiz olarak hesaplanır. Kampanya 4 al 2 öde gibi, kampanya katlarında geçerli değildir. Kampanyadan bir kullanıcı bir çok defa yararlanabilir. Başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya Modelleri | DeFacto

Var ol sen Tugayy kardeşim :D

geçende tesadüfen gittim hiç bişey alasım yokken çılgınlığa katılıp kilometrelerce uzayan para ödeme sırasına geçtim :)

baya karlı çıktım :)

a101 bitti defact başladı :D yakında flash tiviye alırlar bu adamı :D

nasıl yapıyoruz bunu siteden en sonuna gelincemi 2 adet ürüne tek para veriyoruz anlayamadım ben

Çok sağol dostum ya valla yarın defacto gidip birşeyler alacaktım ilaç gibi oldu bu. :D Beyler kasmaya başladı site yavaş ama :D

tam bende yarın çıkıp bir şeyler almaya niyetlenirken gördüm normalde bir şey istesem önüme çıkmaz bu niye böyle oldu hayret :)

ödeme kısmındaa geldim bu fiyat düşmedi 3d secure kısmındada normal fiyat için sms geldi indirim nasıl aktif olacak

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

ödeme kısmındaa geldim bu fiyat düşmedi 3d secure kısmındada normal fiyat için sms geldi indirim nasıl aktif olacak

Edit: Aynı fiyattaki iki üründe yemiyor sanırım :D

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

Edit: Aynı fiyattaki iki üründe yemiyor sanırım :D

yok alakası yok, bende de aynı durum

---------- Spam Engelliyici 04:06 ---------- Önceki Mesaj 04:02 ----------

kampanyaya ait 2 farklı ürün seçince olmuyor ama kampanyaya ait ürünü 2 adet olarak sipariş edersen bir adedinin fiyatını siliyor. 2 farklı ürün alınca yapmıyor, bozuk bunların sistem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri