Define Peşinde Yeni Özgün Kanalımız

• Kullanıcı radyoneu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam papaz evlerinden çıkanları araştır istersen :) eski dönemlerde papazların evlerinde ve mezarlarında oluyordu altın falan. Önemli olan kral mezarı :)

Kanal sahibi arkadaşa tavsiyemdir bulursanız falan video çekmeyin içerden çıkarmazlar :)

Hocam haklı olabilirsiniz o konuda bilgim yok ama bu define işlerinin %90ıda fas fiso hepimiz biliyoruz. Ama izlemesi keyifli orası ayrı.

profil resmi ve kapak resmi güzel olmamış hocam birde videoların içine logo atsan daha güzel olur kanal spam gibi duruyor.

define işaretleri hakkında bilgin var mı hocam

kardeşim ben anlamam ama video çeken arkadaşlar uzaman durumua geldiler işaretler ile ilgili bir kaç video yükledik baya bilgisi var arkadaşın

---------- Spam Engelliyici 11:56 ---------- Önceki Mesaj 11:53 ----------

Ben çok meraklıyım böyle şeylere ama asla girmem. Arada bir definecilerin sohbetlerine tanık oluyorum. Yok 500 ton altın var, yok 7 ton altın var. Adam diyor papaz mezarı bulduk içinde neler var neler çıkaramıyoruz. O kadar cahil cahil şeylerle uğraşıyorlarki. Papazın mezarında altının ne işi var. Ölülerini ziynetle gömmek haram. Ama muhabbet şahane oluyor:D Bu arada geçen çeşmede jandarma enişteyi paketledi, bir dünya kefaret verdik çıkarmak için:D

hocam yakında başlarından geçen gerçek olaylar ile ilgili videoda gelecek. Ben dinlerken korktum arkadaş 5 vakit namazında biri zaten yani biliyorsun bu dünyada sadece insanlar yaşamıyor papaz büyüsü diye bir şey var ve onu bozmak çok zor. zamanında banka olmadıgından hazineleri de ölen insanla gömülürmüş zihnet eşyası ile gömülmek müslümanlıkta haram bunlar zaten rum ermeni mezarları

---------- Spam Engelliyici 11:58 ---------- Önceki Mesaj 11:56 ----------

profil resmi ve kapak resmi güzel olmamış hocam birde videoların içine logo atsan daha güzel olur kanal spam gibi duruyor.

çok haklısın kardeşim alelacele netten bulup attım logo ve güzel bire kapak şark bakalım inşallah onuda halledeceğiz

Karaman ilinde birçok gömü bulunmuş dahada varmış aklınızda bulunsun

son attığın çubuk videolarını izledim eğer tespit ettiğin yeri kazmaz isen bu kanal tutmaz insanı merakta bırakma :D ben takipçinim kaydı durdurup kazın sonra tekrar cekin bir bakalım bizde ne var ne yok

hocam ellerinize sağlık, aylar önce böyle bir kanal var mı demiştim bir boşluk doldurmuşsunuz, ben meraktan define forumlarında geziyorum orda burda oyuk şurda baş var malı altında gibi tarifler yapıyorlar içeriye girmeden veya girince böyle anlatırsanız veya böyle yerleri yapılmamış gibi incelerseniz çok hoş olur...

---------- Spam Engelliyici 15:11 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

hiç adetim değildir reklama bile tıkladım :)

hocam ellerinize sağlık, aylar önce böyle bir kanal var mı demiştim bir boşluk doldurmuşsunuz, ben meraktan define forumlarında geziyorum orda burda oyuk şurda baş var malı altında gibi tarifler yapıyorlar içeriye girmeden veya girince böyle anlatırsanız veya böyle yerleri yapılmamış gibi incelerseniz çok hoş olur...

---------- Spam Engelliyici 15:11 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

hiç adetim değildir reklama bile tıkladım :)

çok teşekkürler kanalın adsense başvurusu daha sonuçlanmadı. Benim arkadaşlarım ben ne gidip çekerim nede başka bir şey ama arkadaşlar bu işi seviyorlar bende bahsettim defineden para bulamadınız belki youtubeden bulursunuz diye bakalım çıktılar bir yola ayrıca baya değişik videolar var ben izlerken yok artık dedim bakalım zamanla gelecek

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

son attığın çubuk videolarını izledim eğer tespit ettiğin yeri kazmaz isen bu kanal tutmaz insanı merakta bırakma :D ben takipçinim kaydı durdurup kazın sonra tekrar cekin bir bakalım bizde ne var ne yok

hocam bu mesajı okuttum arkadaşa canlı kanlı lahit bile göstereceğiz dedi bakalım ben onların yalancısıyım ayrıca kanala sadece video yükleme ve ufak tefek anladığım kadarıyla yardımcı oluyorum ben korkarım böyle şeylerden :)

ben genelde şu işlerle uğraşırım
https://www.youtube.com/watch?v=TvMqKxh3XxY

yada bunun gibi https://www.youtube.com/watch?v=Ive25klVNRY

bu sabah ilk atttığımız videoya para kazanmak için uygun değil ibaresi gelmiş ne müzik var neden başka bir şey neden olabilir ki

hocam partnere bağlıyalım kanalı, ünlemle falan uğraşmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri