Değişik bir isteğim varda bakabilirseniz

• Kullanıcı agssp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar, yapmaya çalıştığım php kanal takip sistemi var, geliştirmeye çalışıyorum. Lakin takıldığım bir nokta var, onuda sizle paylaşmak istedim. Sorun kanalın kapanma sebebi.

Sizden istediğim şey ise, kaç türlü kapanma yöntemi var bilmiyorum, telif, dünya geneli, topluluk, spam gibi. Malum bu kanallar kapalı. Kapalı olan kanallarıda bulamıyoruz youtubede.

Bunlara örnek olarak,
spamdan kapanan kanalımın adresi bu:
teliften kapanan kanalımın adresi bu:
topluluktan kapanan kanalımın adresi bu:
dünya geneli kapanan kanalımın adresi bu:
vs. şeklinde

Sadece tıkladığında, o kanallardaki uyarıları toplicam, bu uyarı verince bu şekil kapanma oluyor gibi, mail atacak bir sistem.

not: Lütfen kanalın adresi %100 kapalı olursa, sonra ifşa falan başıma iş almiyim forumda :)

Not: herkes verilmeyen 1 tane verirse, yada tümünden bir örnekte verebilir, ne kadar kapalı kanal o kadar çok uyarı toplama.

Bunların hepsinde verdiği uyarılar aynımı, bilginiz varmı ? Bunu merak ediyorum, en sonunda, kanal kapalı ise, direk şu kanalın kapandı diye mail attırıcam, aynı uyarıyı veriyorsa.

kanal linklerinizi atmayın içeriklerinizin ne olduğu belli oluyor.

kapalı olsa dahi.

Teliften belli oluyor.
Diğerleri aynı sebep yazıyor.

kanal linklerinizi atmayın içeriklerinizin ne olduğu belli oluyor.

kapalı olsa dahi.

onu bilmiyordum nasıl belli oluyor bilmiyorum, fakat o zaman şunu istiyim, o kırmızı uyarıda ne var ? ne yazıyor onu yazsanız, her kapanmada, diğer türler dahil, ne yazıyor...

Bunları verebilirmisiniz peki ?

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Arkadaşlar, yapmaya çalıştığım php kanal takip sistemi var, geliştirmeye çalışıyorum. Lakin takıldığım bir nokta var, onuda sizle paylaşmak istedim. Sorun kanalın kapanma sebebi.

Sizden istediğim şey ise, kaç türlü kapanma yöntemi var bilmiyorum, telif, dünya geneli, topluluk, spam gibi. Malum bu kanallar kapalı. Kapalı olan kanallarıda bulamıyoruz youtubede.

Bunlara örnek olarak,
spamdan kapanan kanalımın adresi bu:
teliften kapanan kanalımın adresi bu:
topluluktan kapanan kanalımın adresi bu:
dünya geneli kapanan kanalımın adresi bu:
vs. şeklinde

Sadece tıkladığında, o kanallardaki uyarıları toplicam, bu uyarı verince bu şekil kapanma oluyor gibi, mail atacak bir sistem.

not: Lütfen kanalın adresi %100 kapalı olursa, sonra ifşa falan başıma iş almiyim forumda :)

Not: herkes verilmeyen 1 tane verirse, yada tümünden bir örnekte verebilir, ne kadar kapalı kanal o kadar çok uyarı toplama.

hocam böyle uğraşacağına showland ve ya bio33 e yazarsan sana yardımcı olacaklardır

Ayrı Ayrı Link Almana Gerek Yok Program Kanalın Kaynak Koduna Bakacak
<div class="yt-alert-message"> Kodunun Karşında ki Yazıyı Kapanma Sebebi Olarak Gösterecek Bitti Hocam

Ayrı Ayrı Link Almana Gerek Yok Program Kanalın Kaynak Koduna Bakacak
<div class="yt-alert-message"> Kodunun Karşında ki Yazıyı Kapanma Sebebi Olarak Gösterecek Bitti Hocam

teşekkür ederim, direk orayı almak benimde aklımdaydıda, diğer hata uyarılarında, farklı farklı şekilde de verebilir diye düşündüm. çünkü elimde 1 tane bile kapanan kanal yok da, şimdi arkadaş paylaştı o şekilde gördüm yani.

teşekkür ederim, direk orayı almak benimde aklımdaydıda, diğer hata uyarılarında, farklı farklı şekilde de verebilir diye düşündüm. çünkü elimde 1 tane bile kapanan kanal yok da, şimdi arkadaş paylaştı o şekilde gördüm yani.

Rica Ederim

Sistem Aynı Hocam Nasıl Partner Bilgilerini <meta name=attribution Karşısında Gösteriyo Hangi Partner Olursa Olsun Aynı Kodun Karşısında

Kapanma Sebebide Aynı Hangi Sebepten Kapandıysa <div class="yt-alert-message"> Karşısında Gösteriyo

Altta Örnek İki Farklı Kapanma Sebebi

Biri Bu

XBOyB5.png

Diğeri Bu

WVJ4n4.png

Bunu anlamadım hocam sadece, attribution dediğiniz şeyi hiçbir yerde bulamadım açıkcası.

Hocam <meta name=attribution Ayrı Bişey Onu Örnek Olarak Gösterdim
<meta name=attribution Kodunu Kanal Kaynağında Değil Videonun Kaynağında Kullanıyosun Mesela Herangi Reklam Olan Bir Videonun Kaynağını Açıyosun Verdiğim Kodun Karşısında Hangi Partnere Bağlı Olduğu Yazıyor Eşleşen Geldiyse Eşleşen Gelen Şirketin Adı Yazıyor.

Hocam <meta name=attribution Ayrı Bişey Onu Örnek Olarak Gösterdim
<meta name=attribution Kodunu Kanal Kaynağında Değil Videonun Kaynağında Kullanıyosun Mesela Herangi Reklam Olan Bir Videonun Kaynağını Açıyosun Verdiğim Kodun Karşısında Hangi Partnere Bağlı Olduğu Yazıyor Eşleşen Geldiyse Eşleşen Gelen Şirketin Adı Yazıyor.

teşekkür ederim :) verdiğin bilgi için

kanala telif gelip gelmediğini video sayısının eksildiğinden anlayabilirsin aynı şekilde dünya engelinide.

Arkadaşlar vizelerin başlangıcı nedeniyle bitme işlemi uzayacak ay sonunu bulabilir, sistem profesyonel aşırı uzmanlık bir is olmayacak :) lakin demo haliyle sunabilirim belki. Free domain üzerinden, inşallah olaylar planladığı gibi gelişir de hicbir sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri