sen askerden gelene kadar muhtemelen işler çok daha zorlaşır. bu arada askerlik mi kaldı ya bu çağda:S:S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu internetten facebook gibi yerlere giremiyorsun dostum sadece youtubeye girebiliyorsun madem öyle bende yt işime devam edeyim dedim sevdiklerimle konusuyorum sen rahat ol![]()
arkadaşlar ben vds + bot + buyfullchannel kullanıyorum
buyfullchannel de fazla sıkıntı yok ama videoyap ve vds den yükleme yaptıgım tüm kanallar eksiksiz kapanıyor bir çözüm bulamadım elimde öyle bir imkan yok ip değiştirme sürekli çerez silme gibi çünkü suan askerdeyim ve askerde kiem diye birşey var kamu internet erişim merkezi günde 2 saat açılıyor bazen temizlik yoksa girip işlerimi hallediyorum..
şuana kadar en az 150 tl lik kanal alıp bot ve vds ile yükleme yapmışımdır ve sürekli kapanıyorlar önüne geçemiyorum..
daha önce gördüğüm bi konu vardı google chrome casusluk yapıyor google chromeyi comple silin yandex ve mozilla ile çalışın yazıyordu sanırım o konuyu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca varmı vds ile yükleme yapıyorum kanallarım kapanıyor diyen ve çözüm bulan ?
bunun en büyük sebebi bence kara listeye alınmışım ama ip değiştirme vs. gibi bi şansım yok..
lütfen yardım askerlik harcamalarımı çıkarmaya çalışıyorum
askere giderken ailemden para istemeyecem diye kendime söz verdim bu işe güvenerek ama gün geçtikçe umudum tükeniyor kanallar kapandıkçaçaresiz kaldım..
teşekkürler..
çözüm basit askerıyenın ınternetı spam yapasın diye değil sevdiklerınle konusasın diye var sen kolundan kosmasını ıstersen tabı kosamaz![]()
yt işine devam et iyi o zaman burda ağlama
yt işine devam et iyi o zaman burda ağlama
arkadaşlar ben vds + bot + buyfullchannel kullanıyorum
buyfullchannel de fazla sıkıntı yok ama videoyap ve vds den yükleme yaptıgım tüm kanallar eksiksiz kapanıyor bir çözüm bulamadım elimde öyle bir imkan yok ip değiştirme sürekli çerez silme gibi çünkü suan askerdeyim ve askerde kiem diye birşey var kamu internet erişim merkezi günde 2 saat açılıyor bazen temizlik yoksa girip işlerimi hallediyorum..
şuana kadar en az 150 tl lik kanal alıp bot ve vds ile yükleme yapmışımdır ve sürekli kapanıyorlar önüne geçemiyorum..
daha önce gördüğüm bi konu vardı google chrome casusluk yapıyor google chromeyi comple silin yandex ve mozilla ile çalışın yazıyordu sanırım o konuyu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca varmı vds ile yükleme yapıyorum kanallarım kapanıyor diyen ve çözüm bulan ?
bunun en büyük sebebi bence kara listeye alınmışım ama ip değiştirme vs. gibi bi şansım yok..
lütfen yardım askerlik harcamalarımı çıkarmaya çalışıyorum
askere giderken ailemden para istemeyecem diye kendime söz verdim bu işe güvenerek ama gün geçtikçe umudum tükeniyor kanallar kapandıkçaçaresiz kaldım..
teşekkürler..
Dostum Hergun sana yeni ıpli vds verebilirim tabiki render yapmayacaksan işini görürse ne ala
ayrıca elindeki parayıda kanal satın almaya verme 2 dakikanı almaz yeni kanal acman
telefonuda sorun etme eger işini gorurse pcnin birinde sadece telefon kurulu baglanıp dogrulama kodunuda alırsın oradan onun bilgilerinide verebilirim 24 saat acık
size askeriye internetini ne olarak kullanayım diye sormamış cözüm aramış durumdan anlayın az isterseniz herkesin hayatı sizle bir degil
Sizin yorumlarınızdan ben utanıyorum inanki
Boş konuşma bence. Eğer arkadaşın 18 milyarı olsaydı belki bugün orda da göremeyecektiniz. Sanki çatışma çıkmış da arkadaş youtube de geziyormuş gibi davranma. Ailesinin durumu iyi değil ki askeriye de bile para kazanma derdin de.
Azcık vicdan diyorum vicdan !
İnsanlar mesaj yazarken sana mı soracak
ne olarak kullandığını sormadığı için kanalları kapandı zaten
Arkadaşın 18 milyarı olmadığı için askere gitmesi benim derdim mi ? Benimde 18 milyarım yok bende gideceğim 18 milyarım olsada gideceğim askerlik bu
boşa post kasıyosun ya
Millete saldıracağıma boşa post kasarım daha iyi
ne olarak kullandığını sormadığı için kanalları kapandı zaten
Arkadaşın 18 milyarı olmadığı için askere gitmesi benim derdim mi ? Benimde 18 milyarım yok bende gideceğim 18 milyarım olsada gideceğim askerlik bu
boşa post kasıyosun ya
Ya bi olayı anla benim kimseye saldırdığım yok.. ORASI ASKERİYE orda yaptığın kanal kapanır şimdi gelipte burda sitem edemezsin herşeyin bi yeri ve mekanı vardır doğru ortam orası değil.. Yanlış ortamda doğru iş yapamazsın kime ne anlatıyorum post kasmaya devam
çözüm basit askerıyenın ınternetı spam yapasın diye değil sevdiklerınle konusasın diye var sen kolundan kosmasını ıstersen tabı kosamaz![]()
Bunu daha uygun bir dille anlat o zaman "gelir burada ağlama" nedir bir çocukla mı konuşuyorsun ?
Dostum orada yaptığın kanallar kapanır boşuna emeğini harcama desen bir yerinden bir şey mi eksilir ?
Bak bakim uygun bir dille söylemiş miyim söylememiş miyim ?
Pek uygun bir dil göremedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.