Delirmemek Elde Değil | Çözüm için Yardım Edin...

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yaptım hocam zaten bekliyorum..

vallahi kardeş öle isyan etmişssinki son cümlelerinde ssana çok üzüldüm aynısı bana olsa bende böle davranırım. olsun bende dükkan açdım kendime 20 milyarı 6 ayda bitirdim şimdi pc başında zaman öldürürken bu işe takıldım kendi işimin yanında günde 1 kanal açıp onla ilgileniyorum. ama genede geçmiş olsun ama şunu bil kötüye bişe olmuoyo kötülükle güçleniyorlar. bir çorapla bile gömülemediğin şu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz. GEÇMİŞ OLSUN.

Google şu sahte flag işi için düzgün bir algoritma yazamadı.

vallahi kardeş öle isyan etmişssinki son cümlelerinde ssana çok üzüldüm aynısı bana olsa bende böle davranırım. olsun bende dükkan açdım kendime 20 milyarı 6 ayda bitirdim şimdi pc başında zaman öldürürken bu işe takıldım kendi işimin yanında günde 1 kanal açıp onla ilgileniyorum. ama genede geçmiş olsun ama şunu bil kötüye bişe olmuoyo kötülükle güçleniyorlar. bir çorapla bile gömülemediğin şu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz. GEÇMİŞ OLSUN.

Şu saatten sonra hiç bir şey umurumda bile değil hocam. Çok kanalım kapandı bu başkaydı. Bu kanal için ben çok emek verdim çokta para harcadım bu kanal için 2 ay boyunca günlük 2 saatimi verdim.

Çok şey yaptım ama bana reva gördükleri hiç hoş değil. Bugün itibari ile o sektörde adam bırakmayacağım kendim de başlamayacağım bu kadar net söylüyorum...

Bu kanalımı şu sektörde tek bilen kişi kardeşim kadar sevdiğim [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] yani Esedullah 'dı kendisi de bilir ne kadar emek verdiğimi.

xB61EL.png
[/url][/IMG]

tıpkı seninle aynı durumdayım kardeş allah sabır versin

Çekememezliği son noktasına gelmiş bulunuyorum. Şu saatten sonra çalıştığım kategoride ki tüm herkes benden korksun. Ben buradan başka hiç bir şey demiyorum madem böyle şerefsizlik, adilik yapacağız. Madem böyle devam edeceğiz bu işe bende böyle yapıyorum. İşimi gücümü bırakıyorum EDİTÖRLÜK yapmıyorum sırf o sektörde herkese telif, topluluk gönderiyorum 30'ar ayrı IP'den.

Burda sana katılmıyorum,bunu bir sinirle yazdığını düşünüyorum kardeşim.
Sonuçta o kategoride ''alın teriyle'' kazanan ''kimseye flag/telif basmayan'' adamlar var.Ve eğer onlara telif/flag basarsan haklarına girmiş olacaksın.

Birisi senin bakkal dükkanını molotoflasa sen de gidip mahallendeki tüm bakkalları mı molotoflayacaksın? (tam denk örnek olmadı ama olduğu kadar)

Geçmiş olsun.

adi herifler adam gibi şeylere çözüm üreteceklerine böyle adice şeylerle ugraşıp insanların emeklerini ziyan ediyorlar. Bunu yapanın kendi de ADİ dir yaşamı da adidir! ve Bu insanın ömür boyu çevresindekierle tüm seçimleri ve hayatı ADİ olmaya mecburdur! Çünkü aklı ve zihni sadece adi fikirlerle doludur. sadece adi yollarla bir üste cıkmaya calısır bunlar hayatta. ama o kadar adi hayalleri ve ruhları vardır ki hayatta yüzlerine gelen sağlam bir tokatta kuru yaprak gibi tuz buz olur dağılırlar! SİZ ADİ VARLIKLARA SESLENİYORUM! ADAM OLUN! İNSAN OLUN! EMEK HARCAYIN! DÜŞÜNÜN ÜRETİN! REKAET EDİN! KENDİNİZİ BU insANLARIN YERİNE KOYUN! BUNU YAPMAYA DEVAM EDERSENİZ ELİNİZE BİRSey GECMEYECEK! bANA BUNU En SON YAPTIKLARINDA YOUTUBE DA NE KADAR AYNI DİZİDEN VARSA FLAGLADIM! KISAACSI BU İŞİN SONU İŞ DEĞİL! BUNUN SONU KAOS BU İŞİN SON BULMASIDIR! BÖYLE YAPARAK KİMSE KAZANAMAZ! HEle BANA YAPARSANIZ TEK TEK TÜM KANALLARI KAPATTIRIYORUM HABERİNİZ OLSUN! AYRICA Bİ KERE DEĞİL O VİDEODAN KİMSEYE EKMEK YEDİRMİYORUM! YANINIZA BIRAKMAYACAGIM!

evet beyler bu yeni sistem telif atamıyorlar direk bayrak açıp işi bitiriyorlar en kötüsüde youtube inceledim diyor ama neyi incelemiş anlamıyorum bende geri bildirim gönderdim 3 gün oldu tık yok

Ya abi bu kadar kolaymı 1 videoya flag saldırıyolar yada sahte telif atıyolar kanal kapanıyor bu kadar kolay olmamalı youtubenında işine geliyor kolay yoldan hemen kapanıyor iyice özgüne yöneltiyor youtube artık çekilmez bi hal aldı bi kanal açarken yüz kere düşünüyorum telif riski ne kadardır acaba bu kategoride diye o kadar uğraşıyosn adam 1 dkda videoyu şikayetle kanalını kapatıyor videolar sana ait olmadığı için sahiplenemiyosun koruyamıyosunda olan kazandığına oluyor insanı varya işten soğutuyolar yaw katı kurallar gelmesi lazım artık bu konuda kardeşim sanada çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah toparlarsın

beyler bu konu hakkında birşeyler yapsak yoksa böyle çok kanalımız gidicek gmail açmakta ne var adam açıyor 20 gmail basıyor flagı kanal bom buna bir çözüm bulmazlıyız [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi önderlik edersen çok iyi olur

Dedik arkadaş dedik, çalıştığınız kategorileri açıklamayın forumlarda. 1-2 oldu bakalım 3. Kim açıklayıp kendi ayağına kurşun sıkıcak.

Haysiyet yoksunu şerefsiz herifler.O aldığın paranın zerre hayrını görme.Herkes bir kefenle gidecek ahirete.Bu dünya ebedi değil.Kaç yıl daha yaşayacaksın.Oraya insanların duasını alıp gitmek dururken bedduasını alacaksın.Yazık çok yazık.Hiç mi vicdan olmaz bu tür insanlarda.
Geçmiş olsun hocam.

Dedik arkadaş dedik, çalıştığınız kategorileri açıklamayın forumlarda. 1-2 oldu bakalım 3. Kim açıklayıp kendi ayağına kurşun sıkıcak.

Benim verdiğim kategori de ki kanalım değildi bu. Kendi ayağına kurşun sıkmak farklı bir olay bu farklı bir olay dostum. Boş verin burada muhalefet olmayı sizin gibileri bilirim ben anca gelip bu tarz yorumların altına kendilerini bir hava sokarcasına mesaj atarlar.

Alakası yok kendi ayağına kurşun sıkmakla. Benim verdiğim kategori herkesin bildiği lakin kullanılmasını bilinmeyen kategorilerdir.

bunun çöüzümü var bir gün forumda ki herkes toplanır youtubede nekadar resmi yada resmiye yakın kanal varsa bir gün boyunca hepsine yukardan aşağı forumca flag basarız. e youtube bunların hepsini kapatamayacağına göre bu sistemin yanlış olduğunu anlayabilir.

Kanalları Türkiye'den girişlere kapatmamızın bir yolu var mı? Çözüm değil belki ama önlem olur en azından.

adi herifler adam gibi şeylere çözüm üreteceklerine böyle adice şeylerle ugraşıp insanların emeklerini ziyan ediyorlar. Bunu yapanın kendi de ADİ dir yaşamı da adidir! ve Bu insanın ömür boyu çevresindekierle tüm seçimleri ve hayatı ADİ olmaya mecburdur! Çünkü aklı ve zihni sadece adi fikirlerle doludur. sadece adi yollarla bir üste cıkmaya calısır bunlar hayatta. ama o kadar adi hayalleri ve ruhları vardır ki hayatta yüzlerine gelen sağlam bir tokatta kuru yaprak gibi tuz buz olur dağılırlar! SİZ ADİ VARLIKLARA SESLENİYORUM! ADAM OLUN! İNSAN OLUN! EMEK HARCAYIN! DÜŞÜNÜN ÜRETİN! REKAET EDİN! KENDİNİZİ BU insANLARIN YERİNE KOYUN! BUNU YAPMAYA DEVAM EDERSENİZ ELİNİZE BİRSey GECMEYECEK! bANA BUNU En SON YAPTIKLARINDA YOUTUBE DA NE KADAR AYNI DİZİDEN VARSA FLAGLADIM! KISAACSI BU İŞİN SONU İŞ DEĞİL! BUNUN SONU KAOS BU İŞİN SON BULMASIDIR! BÖYLE YAPARAK KİMSE KAZANAMAZ! HEle BANA YAPARSANIZ TEK TEK TÜM KANALLARI KAPATTIRIYORUM HABERİNİZ OLSUN! AYRICA Bİ KERE DEĞİL O VİDEODAN KİMSEYE EKMEK YEDİRMİYORUM! YANINIZA BIRAKMAYACAGIM!

Senin gibileride burda tutmamak lazım aslında.Sende diğer şerefsizler gibi başkalarının kanallarını kapattırıyosun.Onlarda kızıyor onlarda başkalarının kanallarını derken nerde buna çözüm ?
Aferin çok güzel ilerliyorsun(uz) devam edin böyle.

Benim verdiğim kategori de ki kanalım değildi bu. Kendi ayağına kurşun sıkmak farklı bir olay bu farklı bir olay dostum. Boş verin burada muhalefet olmayı sizin gibileri bilirim ben anca gelip bu tarz yorumların altına kendilerini bir hava sokarcasına mesaj atarlar.

Alakası yok kendi ayağına kurşun sıkmakla. Benim verdiğim kategori herkesin bildiği lakin kullanılmasını bilinmeyen kategorilerdir.

Hiç verme dostum hiç verme o kategorilerdede çalışan 100 lerce insan var, kendi ayağına değil onların ayağına sıkıyorsun bu sefer.

yaaa. biz kategori paylaşmayın çok detaya girmeden anlatın herşeyi bir gün sizinde başınız yanar diye söyledik ama dinleyen yok. Kendi ekmeğinize kendini taş koyuyordunuz olacağı buydu. Burda yardım etmenin sevapla falan bir ilgisi yok. Resmen haramdan kazanç sağlanıyor zaten. Harama teşviğin sevabı mı olur? Geçende emektor paylaşmıştı çizgifilm olayını hemen bıraktım asya dizilerine girdim hemen. Ne gerek var kasmaya çoluk çocukla uğraşmaya. Yaptığınız işi söylemeyin. Hangi sektörde olduğunuzu hiç söylemeyin.

An itibari yaptığım geri bildirime karşılık olumsuz sonuç aldım. Kanalımı kapattıran o kişiler şimdi sevinebilir. Ama unutmamak gerekir ki son gülen iyi güler. Yarın o kategoride ki herkes ile görüşmek üzere. Konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri