Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gtx950 kartı affetme derim![]()
ikisi arasında tabiki asus ama üzerine 300 400 lira daha katmanız mümkünsa msiların modellerine bakabilirsiniz.tabi 3.5dan aşağı i7 li bulamayabilirsiniz çok zamlandı almadığıma pişman oldum
ah birde bu model için binbir tane kullanıcı şikayeti olmasa rahatlıkla alıcam ama işlemci güçlü olduğu ve fanın dandik olduğundan soğutamıyor olmasından bahsediyor herkes
---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 14:31 ----------
2500 bütçem vardı zorla 2700 e çıkardım aslında bende 600 daha koyup monster ssd li 1050 ekran kartlı modelden almak istiyordum ama zor![]()
10 senedir dell in değişik modellerini kullanıyorum ve bir kez bile üzmedi beni,asus a iyi-kötü diyemem ama dell taş gibidir malzeme kalitesinden tut herşeyine kadar.
Attığınız özelliklere göre direk asus düşünmeye gerek yok. Sadece alıp bi 4gb daha ram modülü eklemek gerekir bence ama oda garantiden çıkartabilir. Bu ikisi hariç bir şey dersen düşünmeden monster derim. Öyle sen buna ram eklemişsin içini açmışsın vs diye garanti bitmiyor monsterda. Aç temizle matkapla del kasaya istediğini yap yine de garanti içinde oluyor parçalara zarar verilmediği sürece. Yakın çevremde 5 kişiye aldırdım memnun olmayan yok. Gerçi bunu bildikleri için fiyatları biraz daha kitlemeye başladılar sanki
İki laptop arasında işlemci farkı oldukça bariz dell 2 çekirdek 4 thread asusun işlemcisi ise 4 çekirdek 8 thread. Ekran kartı da bir üst model. Yani pek kıyaslanacak bir şey yok. Sadece ram düşük oda rahatlıkla eklenir. Asus genelde fiyat performansa oynamaya çalışıyor. O parçaları o fiyata vermesi için kasayı daha dayanıksız yapıyor olması gayet anlaşılabilir bir durum bence. Üniversitede dell laptop da kullandım ben pek bir sorun yaşamadım. Dell'in servisi de çok iyi ayağına kadar gelip tamir ediyorlar hala öyle mi bilmiyorum gerçi.
(Asusu yerin dibine gömen arkadaşları da anlamadım daha önce laptopunu kullanmadım ancak cep telefonunu, ekran kartını ve ana kartını kullandım. Hiç birinde mağdur olmadım. İşlemciyi oturturken pinlerini yamulttuğumda bile (ki tamamen benim hatam garanti dışı kalmasını bekliyordum) iade verdiler tüm paramı geri aldım. Pc oyunlarda reset attığı için ekran kartını garantiye gönderdim bir şey yok diye geri geldi sorun devam edince tekrar gönderdim ve sıfırı ile değişim verildi ki daha sonra sıkıntı devam edince sorunun ekran kartında değil psu da olduğunu anladım. Firmaları gömmek kolay maalesef)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.