Bir yanlışınız var profil fotosunu @kkundakci kaldırdı..@fth ikili tartışma forum kuralları gereği yasaktır. Adama profil resminden rahatsız oldugunuzu belirtmişiniz, adam kaldırmıs, Turkluğune laf soylemişiniz, adam "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" demiş daha ne diye tartışmaya giriyorsunuz anlamıs değilim. Bide tutmuş rapor ediyorsunuz. Burası siyasi platform değil, siyaset ve ikili tartışma yasak.
Konunun siyasetle uzaktan yakından alakası yoktu Türk Bayrağında Oynama Yapılmıştı.. Yani burada bayrağımıza yapılmış bir hakaret vardı işin özü bu.. @fth arkadaşın tepkisi bunaydı.. Ben direk report etmiştim profil fotosunu.. Fakat dikkat ederseniz @murato25 adlı kişi mesajlarında açıkça tehdit ediyor. Yani sizin bu konuda bir yaptırımınız olmazsa elbette ikili tartışmaya girmek zorunda kalırlar.. Bence burada verilen cezalarda bir hata var
Yok reelde karşıma çıkma yok özele gel senle bi konuşalım nedir ne demektir... Önce bunun hesabını sorun.. Açıkça tehdit vardır.. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye havale ediyorum
Son düzenleme: