deneyimli arkadaşlar bakabilirler mi ?

K
  • Kullanıcı kul1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
K

kul1

Guest
S.a arkdaşlar ben daha yeniyimde ne yüklesem eşleşen 3.taraf içeriği diye kabul etmiyor yada ünleme düşüyor acaba bundan kurtulmanın yolu var mı varsa yeni başlayan birinin anlayabileceği şekilde açıklar mısınız ? teşekkürler.

:D Sen yenisin galiba diyeceğim de yazmışsın zaten!.. :)

Edit: Devam edeceğim kardeşim!..

----------------------

Kardeş 1. olarak 3. taraf eşleşenlerini sil. Önüne geleni atma. Lig TV maç özetleriymiş, birçok dizinin özetleri ya da çok izlenmiş eski viedeolar ile şarkıcıların müzikleri falan o uyarıyı verir. Atamazsın onları.

Ünleme gelince, herkesin başında o sıkıntı var. Yeni kanallarda bir kaç gün sonra ünleme düşüyor. Alternatif üretmeye çalışan arkadaşlar var ama tam çözüm yok şuanlık. Herkes beklemede. Sen atabildiğini at ünleme düşenleri şimdilik sil!..

dostum büyük ihtimal kategorin sıkıntılıdır sıradan izlenmesi düşük bi video yükle yine aynısı devam ederse bence kısa yoldan yeni bi kanal aç

:D Sen yenisin galiba diyeceğim de yazmışsın zaten!.. :)

Edit: Devam edeceğim kardeşim!..
evet abi daha 5-6 gün oldu :)

---------- Mesaj saat 00:14:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:57 civarında gönderildi. ----------

yabancı müzik yüklemeye çalışıyorum

evet abi daha 5-6 gün oldu :)

---------- Mesaj saat 00:14:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:57 civarında gönderildi. ----------

yabancı müzik yüklemeye çalışıyorum

Youtubede en tehlikeli kategoriler Yerli Yabancı Farketmez, Show programları,Müzik,Film,Dizi vb Kategorilerden uzak dur ilk etapta yani alışma sürecini atlatana kadar yeni isen, komik videolardan başlayabilirsin, komedi,kedi köpek vs fail videoları önerim budur.

tüm forumu okumanı tavsiye ederim.tabi arada yok mesajım bulunsun sonra okurum yok tapatalk ile gönderildi,yok konu dışı gibi bir çok gereksiz yorumda görürsün gözlerini yorar.aynı konuların onlarca belkide yüzlerce açıldığınıda göreceksin seç seç oku.Serkan hocanın konularını oku videolarını izle başka da bişeye ihtiyacın kalmaz zaten.

youtubenin müzik ekle seçeneğinden müzik yüklesem videolarıma sorun olur mu

youtubenin müzik ekle seçeneğinden müzik yüklesem videolarıma sorun olur mu

Olmaz kardeşim bildiğim kadarıyla çünkü ben yapmıştım sorun olmamıştı. YouTube , videolarına ücretsiz olarak arka plan müziği sunuyor. İstediğini kullanabilirsin.

abilerim yeni konu açmamak için burdan yazıyorum google adsense pin kodu nasıl alcaz postayla filan mı gelcek yoksa adsense hesabında mı görünecek ? 20 tl yapman lazım dediler ben 20 tl yi geçtim ama ortada bişey yok ?

abilerim yeni konu açmamak için burdan yazıyorum google adsense pin kodu nasıl alcaz postayla filan mı gelcek yoksa adsense hesabında mı görünecek ? 20 tl yapman lazım dediler ben 20 tl yi geçtim ama ortada bişey yok ?
Sevgili kardeşim, 20-TL eşiğini aştığında otomatik olarak PIN'in basılır ve Amerikadan belirttiğin adresine doğru yola çıkar. 3-4 hafta içerisinde eline ulaşır.

Şu PIN oalyının anlayamadım gitti arkadaş ya :(
Adres bilgilerini doğru yaz ondan sonra kanal açıp video yüklemeye devam et 20tl yi geçince 3-4 hafta sonra pinin gelir ama sen pin gelcek falan dert etme senin için önemli olan eşik 200tl olmalı çünkü geçmeden parayı alamıyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri