Dengesiz görüntülenme sebebi

• Kullanıcı bydgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

bydgn

Kayıtlı Üye
Çocuk kanalım var bende de diğer çocuk kanallarında da durum şu şekilde 3 gün attığımız videolar milyon izleniyor sonraki 3 gün 10 binler de geziyor izlenme sebebi ne olabilir bu durumdan nasıl kurtulabiliriz ?

milyon görüntülenen kanalım olsa burada o soruyu genele yazmaya üşenirdim :D cevap veren olmaz zaten ben de milyon kısmına takıldım cevap verdim ama alakasız oldu. forumun geneli böyle , alınmayın.

Benim de bir hafta günlük 5-10bin bir hafta günlük 500-600 herkes kendi çapında dalgalanıyor demekki :D

48 saatlik 80k görüntülemeye sahip kanalımın izlenmeleri yerlerde.şu an saatte 3k izleniyor ne olduğunu anlamadım.bugün oldu.anlam veremedim.çocuk kanalı bu arada

azcık verin başkalarına gitsin izlenimler :D hep almak olmuyor. sizleri diğer forumlarda da aktif görmek isteriz. örnek olursanız, yanıtları da alırsınız.

3 günde Milyonlara ulaşıyorsan daha ne istiyorsun :D biz çıkalım sadece sen izlen istersen. Bırak biraz da başkaları izlensin

3 günde Milyonlara ulaşıyorsan daha ne istiyorsun :D biz çıkalım sadece sen izlen istersen. Bırak biraz da başkaları izlensin

Hocam öyle bir durum değil dengesiz olmasından bahsediyorum dün yüklediğim 1 günde 500 bin izlenirken bugün yüklediğim 50 bin izlendi bu şekilde sürekli dalgalanıyor

çocuk kanallarının tüm algoritmaları değişti önerilen videolar öneriden çıktı, önerilmeyen önerilenlere girdi, yeni güncelleme daha oturmadı diye düşünüyorum, oturması zaman alacaktır

3 milyon izlenince izleyecek kimse kalmamıştır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri