Depremin olacağını dün hissetmiştim

Nerden bildin .o

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu zaten yengeç burcunun özelliğidir 6. hislerinin kuvvetli olması dolayısıyla böyle şeyleri çoğu zaman hissedebilirsin. Eğer bunları yorumlamayı da öğrenebilirsen geleceğe ait ipuçları hayatının bir parçası haline gelir. Fakat bu durum bazı psikolojik semptomlara neden olur. Fazla kafa yormamanı tavsiye ederim.

Buna benzer ama bu gibi değil banada arada bişeler oluyor arkadaşlar çok ciddiyim.
Mesela bugün durduk yere herhangi bir filmin bir sahnesi geliyor daha önce izlediğim bir film ve o filmi 1-2 gün sonra televizyonda görüyorum bu bir iki kere olan bişe değil sıklıkla oluyor.Bazen düşünüyom ben normalmiyim diye - Balık burcuyum.

Seninki dejavu olabilir rüyanda görüyorsundur o an aklına geliyordur

Valla öncesini sonrasını bilemem ama ben Çanakkale'de yaşıyorum ve 40 yaşındayım, böyle bir sallantı görmedim ömrü hayatımda...Koridora yattık kapaklandık ailecek, her an bina yıkıldı yıkılacak sandım...Allah kimseye vermesin, cümlesini korusun....

Sanki gecen sene bu zamanlardada olmustu allah daha kötüsünü vermesin

Sanki gecen sene bu zamanlardada olmustu allah daha kötüsünü vermesin

Amiiiiiin...
Geçen sene şubat, mart gibiydi yanılmıyorsam 6,2 şidetiydi her halde, ama dedim ya bu sefer ki çok faklıydı çoooooookkk...

bazen bendede oluyor alanyalılar bilir alnyada ünlü bi deli vardı elindne bira şişeşi eksik olmaz sokaklarda gezerdi elinki bira şişesindede he rzaman su olurdu bira olmazdı hiç

bir gün admaı yolda gördüm kendi kendime dedimki bu adam ölünce bile bira şişesiyle ölür dedim

3 gün sonra adama bir araba şarptı ve elinde bira şişeyle beraber öldü

Bende gece rüyamda deprem olduğunu gördüm arkadaşlar yalan değil çok ciddiyim.

"Mesela Kayseri'ye gidiyorduk,
Bana bir hal geldi havada durdum şahitlerim var"...

Bi özel gücü olmayan ben miyim bu forumda :((
İşte vasıfsız eleman; forumda vasıfsız üye :p
Bende bir şeyler hissetmeye başlıyorum sanırım (kendimi kötü hissediyorum)

Benim de nazarım değiyor herhalde. Geçen hafta tanıdık yaşlı bi amcayı çalışırken gördüm. İçimden "adam 20 sene öncede böyleydi şimdi de böyle. maşallahı var turp gibi" dedim. Demez olaydım aynı gün akşamı kalp krizinden öldü. Allah rahmet eylesin maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor... :o

beyler olabilir valla bende biriyle konuşurken ne söyleyeceğini hissediyorum :)

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] skype gelsene bi kardeşim.

Böyle birşey var arkadaşlar bende inanmıyordum taki başıma gelene kadar.
1,2 tesadüf dersin ama 3-5 devam ederse ......
Bi tavsiye birşey isterken veya düşünürken şöyle demeyin,
"ya telif gelirse, ya param yatmazsa, ya videom tutmazsa, ya hesabım çalınırsa, ya hazırladığım video beğenilmezse"
bunun yerine "inş videom çok izlenir, bu videom tutar, param yatınca şunu yapacağım" vs vs diye düşünün.. :D

Beyler bizim mahallede de bi dayı var ben belediye başkanıyım diyip duruyo projelerini falan anlatıyo karsiya boş bi yere bakıp birileri varmış gibi tartışıyo adam unv. okumuş bide ilginç, bu olaya gelirsek şizofreni belirtileri de olabilir.

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri