Derdinizi anlatın bakalım...

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Dert çok ama mevzu bunlara rağmen mutlu olabilmek bunu başarabilsek aslında ne güze olurdu derdin varmı diye sorduklarında dertmi oda neymiş s*kt*r et gülelim eğlenelim diyebilmek...

Valla bu aralar benim de moralim çok bozuk.Her şey üst üste geliyo.İnşallah bugünler de geçer.

maddi olarak geçecektir canını sıkma üstat. sosyal olarak ise kafana takmayacan diyeceğim bende arada takıyom etkileniyom elden bir şey gelmiyor. sabır edecen yada üstüne gidecen başını belaya sokacan.

Valla bu aralar benim de moralim çok bozuk.Her şey üst üste geliyo.İnşallah bugünler de geçer.

Yorulamamaktan yoruldum aslında tek derdim bu :) her düşüşte bir hayır vardır deyip kalkıyoruz hayatın her alanında çok şükür o gücü veriyor rabbim ama bazen düştüğümde kaybediyosun hatta kaybettin boşversene deyip yerde kalmayı istiyorum ama olmuyor..Her kaybediş yeni bir başlangıç oluyor ve geçen ömür..

Bir gün gerçekten son diyeceğim gün gelirse ne yapacağım hiç bilmiyorum. Gerçi düşünüyordumda Allah dermansız dert vermesin iyi tesadüf geldi sıla kulaklarıma şu anda inatla sarılacaksın sabredecek yaşayacaksın herkes geçiyor aynı yollardan diyor. İstemeden moral verdi :D

Olayın özeti.. :)

dert yazılmaz kagıda

Yazmadıklarından korkarsın en çok yaşadığın hiçbir şey de
Ve adın gibi bilirsin;
Aramayı unutan bulmayı öğrenemez
Bugünler dünlerinden utanıyorsaHiç yarın olamayacaklar
Şimdi ne bugünsün ne de yarın
Olsa olsa sadece bir yarım;
Ya da eksilen yanım!
An kaybından ölen zaman
Senden daha katilini bulamadı kendine
Gelseydin eğer kendimi bile kovardım yanımdan
Gelmedin yine kendimsiz kaldım ardından..
Dünyanın bütün dillerinde sustum ve bir şair bıraktım geride
Ekmeğini aşktan çıkaran!

İnşallah hocam.En sevdiğim olumlu özelliklerimden biri en kötü anlarda bile bi umudum olur her konuda.Ama bazı zamanlarda artık bıkıyorum bırakıyorum her şeyi salıyorum kendimi.
maddi olarak geçecektir canını sıkma üstat. sosyal olarak ise kafana takmayacan diyeceğim bende arada takıyom etkileniyom elden bir şey gelmiyor. sabır edecen yada üstüne gidecen başını belaya sokacan.

Kimse aşktan veya kazançlardan ondan bundan yaşama sevincen bahsetmiyor ya herkesin derdi youtube olmuş ya :D

abi iyiyiz sen nasılsın klasik dertler harici yok bi sıkıntımız çok şükür :)

Aynı şeyler ne para ne mal hiç bir şey mutlu etmiyor.. Psikolojik herhalde..

gelgit dönemi dimi abi için daralıyor biliyorum o duyguyu arada banada oluyordu sonra motive ediyorum kendimi olmadı açıyorum bi 35lik ya da 4 5 bira devam :p:)

Sukur etmek cok onemli bir kavram her zaman kendimizden daha kotuleri dusunmek gerekir her zamanda gelecek icin bir planin olmasi gerekir akilli davranmak gerekir.derdi veren dermaniyla beraber vermistir.dert ne olursa olsun uzulmek degil canalayip ustesinden gelmek gerekir.gerek yt olsun gerek hayat yasantisi olsun hic bir seye asiri baglanmamak gerek inaninki siz ne olmasini isteyip az cabalasaniz bile o hedefi az veya cok gorebiliyorsunuz.dert sadece derman vereni hatirlamak icindir.ve derman veren Allah her zaman dertli kuluna eslik edip derdini cozmustur

Tek kelimeyle harika yazmışsın kardeşim eline sağlık.
Sukur etmek cok onemli bir kavram her zaman kendimizden daha kotuleri dusunmek gerekir her zamanda gelecek icin bir planin olmasi gerekir akilli davranmak gerekir.derdi veren dermaniyla beraber vermistir.dert ne olursa olsun uzulmek degil canalayip ustesinden gelmek gerekir.gerek yt olsun gerek hayat yasantisi olsun hic bir seye asiri baglanmamak gerek inaninki siz ne olmasini isteyip az cabalasaniz bile o hedefi az veya cok gorebiliyorsunuz.dert sadece derman vereni hatirlamak icindir.ve derman veren Allah her zaman dertli kuluna eslik edip derdini cozmustur

tükenmişlik sendromu yaşıyorsun. kendine sağlam bir amaç edin. başka çözüm yok.

şöyle bişey istiyorum. fazla bişey değil.

mutlulugunresmi3.jpg

başıma gelmeden önce bilmezdim böyle olduğunu...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri