Ders Konu Anlatımlı Website Kazanç Getirir mi?

grumpynub

Kayıtlı Üye
Herkese selam. Benim kafama takılan bir soru oldu. Bende kendime bir site açmak istiyorum bu sitede edebiyat ve türkçe konu anlatımları yapıcam (yazılı ve videolu olarak) bu ve bunun gibi içeriklerle yaptığım sitenin reklamlarından gelir elde edebilir miyim? Sonuç sizce nasıl olur?

Forumdan çok sevdiğim bi abim bana türkçe içerikde bu kategoriden gelir elde edemezsin demişti siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. :)

Bir miktar para harcar kendini tanıtırsan ufak ücretler karşılığı yaparak hem kendine kazanç hem de insanlara yardımcı olursun

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reklam geliri değilde ücretli üyelik yaparsan ondan daha fazla gelir elde edebilirsin bence

Reklam geliri değilde ücretli üyelik yaparsan ondan daha fazla gelir elde edebilirsin bence

O kadar geniş bir arşiv var ki ücretsiz olarak internette dolaşan, ücretli üyelik ile bir şeyler kazanabileceğini sanmıyorum.

Eksik nokta şu,marka olmadan kimse üyelik için para vermez.

http://www.korfezvideo.com/app/konu

hele ki böyle bir durum varken

O kadar geniş bir arşiv var ki ücretsiz olarak internette dolaşan, ücretli üyelik ile bir şeyler kazanabileceğini sanmıyorum.

Haklısınız tabi konu sahibinin burada fark yaratması lazım yinede adsense vb reklam gelirinden daha fazla gelir elde eder heralde

Haklısınız tabi konu sahibinin burada fark yaratması lazım yinede adsense vb reklam gelirinden daha fazla gelir elde eder heralde

Sadece merak ettiğim hani edebiyat çalışırken konuyu googleda aratıp benim siteme girerse reklamlara tıklarmı? Bu şekilde gelir gelir mi? :) Tabi sadece para kazanmak için yapmayacağım bunu temiz bi şekilde insanlara türkçe ve edebiyat öğretmek de var.

Maksat sadece hizmetse tamam hemen başla hocam. ama birazda para kazanayım diyorsan o konuda biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Biliyorsun ülkemizde eğitim siteleri pek birşey kazandırmıyor.

Sadece merak ettiğim hani edebiyat çalışırken konuyu googleda aratıp benim siteme girerse reklamlara tıklarmı? Bu şekilde gelir gelir mi? :) Tabi sadece para kazanmak için yapmayacağım bunu temiz bi şekilde insanlara türkçe ve edebiyat öğretmek de var.

Eğer reklam yerleşimini bir uzmana yaptırırsan (siteni hitli varsayıyorum) güzel tıklama oranı olur tabi gelirde gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri