Dershane masraflarımı çıkarmak için iş arıyorum (istanbul içi fiziki veya online çalışabiliririm)

Partusyusuf

Kayıtlı Üye
Öncelikle kendimden bahsetmek isterim:

Adım Yusuf 17 yaşında lise 4. sınıfa geçtim üniversite hazırlık süreci malum dershane ücretlerimi biriktirmek adına çalışma kararı aldım eskiden beri internet, sosyal medya ve bilgisiyara ilgiliyim çeşitli organizasyonlarda (bazı festivallerin komiteleri, anket çalışmaları gibi) bilgisayar başı veyahutta sahada görev almaya gayret ettim konuşmayı iletişim kurmayı severim

Aktif olarak yaptığım işler:

İçerik girişleri, copy paste işleri, gmail satışı, web sitelere yorum hizmeti gibi çeşitli kendi çapımda yapabildiğim işler

Yapabileceğim işler:

İstanbul içi bir iş yeriniz varsa çalışabilir İnternet üzeri bilgisayar üzeri işlerinize yardımcı olabilirim veyahutta sizin belirttiğiniz bir iş üzerine görüşüp çalışabilirim

Önceliğim her zaman yaptığım işi en kaliteli şekilde yapmaktır forum içi dışı çeşitli işler yaptım çeşitli yerlerde çalıştım ama ilgim olan iş üzerine çalışmak istiyorum ama siz yine de varsa elinizde bir iş iletirseniz o iş üzerine de konuşabiliriz

Tekliflerinizi bekliyorum iletişimimin yaşıtlarıma göre kuvvetli olduğunu düşünüyorum iletişim açısından bir sorun yaşamazsınız girişken bir yapıya sahibim genel itibari ile

İletişim: PM Üzerinden Veya Whatsapp üzerinden
Daha önce yaptığım işlerle alakalı detaylı bilgi almak için yazmaktan çekinmeyin teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve okuduğunuz için

Yanlış anlamayın ama eskiden youtube bu kadar gelişmemişti. şuan youtube'de ders kanalları dersanelere bin basar. eğer gerçekten çalışma niyetiniz varsa youtube herşeye yeter. boşverin dersaneyi. Şuan için altyapın yoksa ders videolarını izle. sonra çözümlü soru videolarını izle. anlamaya çalış. gerisi kendiliğinden gelir. Yok illa ben dersaneye gidecem onsuz yapamam diyorsan kendini kandırmış olursun. Fiziki yada online çalışma için harcayacağın zamanı derse ayırsan zaten yeter.

Yanlış düşünoyorsunuz. Dershane ortamı farklı, insanı çalışmaya sürüklüyor. Arkadaş çevreniz sınava çalışan kişiler den oluşuyor. Sürekli bilgi alış verişi oluyor

Yanlış anlamayın ama eskiden youtube bu kadar gelişmemişti. şuan youtube'de ders kanalları dersanelere bin basar. eğer gerçekten çalışma niyetiniz varsa youtube herşeye yeter. boşverin dersaneyi. Şuan için altyapın yoksa ders videolarını izle. sonra çözümlü soru videolarını izle. anlamaya çalış. gerisi kendiliğinden gelir. Yok illa ben dersaneye gidecem onsuz yapamam diyorsan kendini kandırmış olursun. Fiziki yada online çalışma için harcayacağın zamanı derse ayırsan zaten yeter.

Aynı şeyi düşünüyorum. Dershanede bir konuyu anlamayınca en fazla 1 kere daha anlattırırsınız hocaya tekrar anlamazsanız film kopar.

Ama YT'de istediğin kadar dinle, istediğin yerden başlat. Ben KPSS'ye hazırlanıyorum bu sene girecem inşallah ve sadece YT ile hazırlandım.

Tarih ve Coğrafya bilgim sıfır denilecek seviyedeydi ama şuanda çok fazla bilgim var.

Ücretsiz varken, evinde çalışmak vermek o kadar zahmet ve maddi yönden eziyete değer mi sizin fikriniz.

Yanlış düşünoyorsunuz. Dershane ortamı farklı, insanı çalışmaya sürüklüyor. Arkadaş çevreniz sınava çalışan kişiler den oluşuyor. Sürekli bilgi alış verişi oluyor

Hocam ben matematik öğretmeniyim dersanede de öğretmenlik yaptım. ortamın nasıl olduğunu biliyorum. Dersanelerde yanlış bir uygulama var. Öğretim yılı başında düzey belirleme sınavına girerler öğrenciler iyi öğrenciler ayıklanır sonra düzeyi düşük öğrenciler başka sınıflara toplanır. Başarı seviyesi düşük sınıfa girdiğinde bırak bırak bilgi alışverişini birbirlerinin çalışmasına bile ket vurabiliyorlar. Ayrıca arkadaşın maddi durumu yok buna istinaen yazdım. İlla dersaneye gitmek için o kadar fiziki çalışmaya girmesi yanlış olduğunu belirttim. Eğer maddi durumu varsa özel ders bile alsın buna karşı değilim.

Hocam ben matematik öğretmeniyim dersanede de öğretmenlik yaptım. ortamın nasıl olduğunu biliyorum. Dersanelerde yanlış bir uygulama var. Öğretim yılı başında düzey belirleme sınavına girerler öğrenciler iyi öğrenciler ayıklanır sonra düzeyi düşük öğrenciler başka sınıflara toplanır. Başarı seviyesi düşük sınıfa girdiğinde bırak bırak bilgi alışverişini birbirlerinin çalışmasına bile ket vurabiliyorlar. Ayrıca arkadaşın maddi durumu yok buna istinaen yazdım. İlla dersaneye gitmek için o kadar fiziki çalışmaya girmesi yanlış olduğunu belirttim. Eğer maddi durumu varsa özel ders bile alsın buna karşı değilim.

Eğitimci değilim.Doğru olabilir :)

maddi durumum var kendim kazanmak istiyorum ailemin ödemesini değil o yüzden çalışmak istiyorum

---------- Spam Engelliyici 19:57 ---------- Önceki Mesaj 19:57 ----------

aktif olarak gittiğim dershaneden aşırı memnunum dershanesiz yapabilirim ama dershane ile daha çok motive olabiliyorum güzel düşüncen için teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri