Dertli TBM

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
TBM bir haftadır dertli normalde her ay başı oluyordu ama bu seferki hakkeden daha farklı böyle bir tbm düşüklüğü görmedim 7 gündür onla beraber bende dertliyim. ;) %60'a vuyuyor düşüklük Sizin ?

hemen konuyu baltalamaya başlamışlar :D

valla bir adsensemde koskoca nisan ayında 0.07 de takıldı kaldı tbm.link engellemesi,tbm si yüksek etiketler bildiğin her şeyi uygulamadım bana mısın demedi...kazık çaktı 0.07tbm ...dün sinirlendim ve bütün kanalları başka adsenseye taşıdım.aynı kanallar(hatta bir tane eksik-birini diğer bir adsenseye taşıdım)aynı videolar tbm ilk gün 0.08 sayfa to da da az bir yükseliş var..buna da şükür dedim :D

ben bu işte 7 aydır varım ne bi tbm dert ettim ne bi to dert ettim ne bişey az gelsin öz gelsin hocam sıkmayın canınızı

benim rutin tbm ve to TBM : 0,07 - 0,09 arası TO %0,50 - 0,80 arası :) 2. adsensemin verileri bu şekilde bugün banlanan adsensemin verileri TBM 0,10 - 0,20 arası ve TO %8 - 10 arası idi :)

Fazla tbm fazla to göz cıkarır.. az olsun öz olsun hocam..

valla bir adsensemde koskoca nisan ayında 0.07 de takıldı kaldı tbm.link engellemesi,tbm si yüksek etiketler bildiğin her şeyi uygulamadım bana mısın demedi...kazık çaktı 0.07tbm ...dün sinirlendim ve bütün kanalları başka adsenseye taşıdım.aynı kanallar(hatta bir tane eksik-birini diğer bir adsenseye taşıdım)aynı videolar tbm ilk gün 0.08 sayfa to da da az bir yükseliş var..buna da şükür dedim :D
yanılmıyorsam paralar taşıdığınız adsensede kesinleşecek dikkat edin :)

Kardeş burası ytforumu allah aşkına hayat dersi vermeyi bırakın artık millet konu açamaz oldu alakasız mesajlar yüzünden merak etmeyin sizden çok derdim oldu.

İnsan neler yaşadığını bir tek kendi bilir, hayat dersi yaşayarak alınır, ben sadece hayatın önsözünden atıfda bulundum, bir kaç kelimemi dert etmeyin hayatta zaten yeterince dert varken. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri