Dertlıyım

hocam zamanını iyi kullanmaya bak. ne biliyim youtube kovala köşede paran olsun. üniversite olur be hocam. ölüm değil sonu. bak bende özel okulu bu sene bıraktım açıktan devam edicem. hayat devam ediyor. hayatını üzülerek ve strese harcama

Para kazanmak istiyorsan yt ye çalış

Okumak istiyorsan forumu bırak dersine çalış.

daha yolun çok ama çok başındasın kardeşim.

derdi veren hayırlısıyla dermanını da verir.. sen yeterki hayatın zorluklarından yılıp bırakma kendini..

bir şeyler elde etmek için bazı fedakarlıklar elde etmen lazım.
üniversite için, biraz sosyal hayattan ve keyifden mesela..
özellikle geleceğini planlarken vereceğin kararları kendin al ama mutlaka hayat görüşü geniş olan büyüklerinin (anne-baba gibi) sözlerini asla kulak ardı etme..

[MENTION=13917]zyjo1[/MENTION] dostum herkesin sıkıntıları olur bu hayatta.. Hiç kimsenin hayatı göründüğü gibi toz pembe olamaz.. Benimde bir yanım güler bir yanım kan ağlar. Canım sıkılır, dertlenirim, hiçbirşeyin anlamı olmaz.. Bazı çabalarım, emeğimin karşılığını alamam ama mücadelemden asla vazgeçmem. Sonra derim ki; "Kimbilir benim yerimde BİLE olmak isteyen kaç milyon insan vardır. Bunada hamdolsun." der ve yoluma devam ederim. Herkes yaşantısını beğenmez. Çünkü herkesin yaşantısı kendine göre diğerlerinden daha kötüdür. Ama bide senden kötülerini düşün onlar napsın? Allah'ın bizlere verdiği nimetlere bak. Şu dünyada çoğu insan sıcak yuva, iki lokma peşinde. Biz en azından bazı şeylere sahipken isyan etmek, hayıflanmak Allah'a karşı nankörlük olur.. Şunuda aklından sakın çıkarma Allah herkesin emeğinin karşılığını verir. Yeterki çabala sonra tevekkül et..

hocam bende bu yıl 2. senemde kazandım. 2. senenin çalışmayı göze alıyorsan hiç bir sıkıntısı yok.

3 kere girdim sınava girdiğim bölümü 7 sene sonra bıraktım. Hayatta dert hiçbir zaman bitmeyecek kardeşim. Sen güçlü bir karakter sahibi olmaya odaklan. İyiler her zaman kazanır, bozma kendini ve üzme kendini.

Kardeş selam, öncelikle geçmiş olsun.. Fakat üzülmek için gerçekten çok erken, bende mezuna kalmıştım. İlk yıl istediğim bölümler gelmesine rağmen gitmedim. İkinci yıl istediğim üniversiteyi, istediğim bölümü kazandım. İyikide mezuna kalmışım dedim. Şu söyleyeceğim, mezun hayatı gerçekten bana işkence geçmişti. Bi çok psikolojik sorunu da beraberinde getirdi, zaman zaman yalnız kaldığını hissedeceksindir. Kendini çaresiz hissettiğin zamanlar olacaktır. Bunların bütününe sürecin tam ortasında yenik düşmüştüm ki sınava 3 ay kala ben ne yapıyorum dedim? O gün bütün planlarımı değiştirdim. Tekrardan kalan 3 ayı en verimli hangi şekilde geçirebileceğim konusunda yalnız başıma yol haritası çizdim ve ertesi sabahtan itibaren çok sıkı bir programa soktum kendimi tüm ekipmanlarımı hazır ederek,kimseye ihtiyaç duymadan tek başıma. Sonuç, (sayısalcıyım) matematikte ortalamanın üzerinde net getirdim. Keşke fen bilimleri içinde yeteri kadar sürem olabilseydi de aynı stratejiyle hareket edebilseydim dedim. Yani iş işten geçmeden kafa dank etti ama yinede kalan vaktim bu strateji için yetersizdi. Ha yinede istediğim üniversiteyi ve istediğim bölümü kazanmıştım. Daha iyisi olabilir miydi evet olabilirdi. Sonuç olarak iş sende biter (biliyorum bu cümleden nefret ediyosun, baş belası bi cümledir) :) , sağlam bir irade sağlam bir disiplin ve psikoloji(bu önemli) ile sürecin üstesinden gelebilirsin. Zamanında çok ahlayıp vahladık ama dertleşmek, ahlamak, çaresizliğe kapılmak çözüm değil. Maalesef ki yüzleşmen gereken bir süreç seni bekliyor. Yolun açık olsun, herhangi bir konuda desteğe ihtiyacın olursa mesaj atabilirsin, bilgimin yettiği derecede yardımcı olabilirim. İyi geceler herkese, yolun bahtın açık olsun :)

Son düzenleme:
Zaman herşeyin ilacıdir arkadaşım sabretmesini bil herşey yoluna girecektir. Canını sikma bunlar çok büyük dertler değil

Mobil

ek tercihler var dostum hemen ümidini kaybetme bende ilk tercihlerde girememiştim ek tercihlerde istediğim yere girmiştim ek tercihlerde mantıklı tercihler yapın

Hocam yanlış anlama ama maddi durumun iyi değilse boş beleş bölümler yazıp 2 veya 4 yıl okuma boşuna ailene yük olma bence derslerle aran iyiyse bu yıl otur günde 5-8 saat arası ders çalış ne yap ne et iş garantili bölümlere kapak at

Sen öyle bir şanslısın ki ytpara.com'a üye olabilmişsin ve buradasın. O yaşta ne derdi bırak Allah aşkına. Ergen sıkıntılarından hatun kız sıkıntılarından başka ne sıkıntı olabilirki piskolojik olarak ? He ailevi durum ve maddi durum kötüyse o zaman sıkıntın olabilir. Ama en başta ne yazdım? Çok şanslısın bu foruma üyesin şuan. 1 hafta değerlendir oku et ve kazan. Benim o yaşlarda youtube imkanım olsaydı şuan 1 apartmanım olurdu. Buna yüzde yüz eminim.

Niye mi? Eğlenmesinide bilirdim ama hep çalıştım. İhtiyacımda çok fazla yoktu ama hep çalışmak istedim ve para kazanmak istedim. Millet chat yaparken ben chat kanalları açıp büyütüp satar ondan bile para kazanırdım o yaşlarda. Millet chatte kız avındayken ben websitesi yapmayı öğrenmiştim 20 li yaşlarda adsenseden kazanırdım. Ama az bir miktar o zamanlar böyle kazançlar yoktu. Yani şu youtube imkanı 18 yaşında benim elimde olacaktı. Şuan hayalini kurduğum ve almaya yaklaştığım bir evi bırak, dediğim gibi apartmanım olurdu..

Biraz uzun oldu ama senin yaşlarındaki kardeşlerimin böyle dert tasa yapmasına gıcık oluyorum yemin ediyorum.. Bu ne pes etme dert etme, yıkma dökme dünyası arkadaş. Daha neler yaşıcan.. :)

bir söz var dert ***** gibidir en büyük kendin ki sanırsın :) beterin beteri her daim vardır.

sana 3 kelimeden oluşan bir cümle söylim, üzülünce de sevinincede hep aklına gelsin,

"BUDA GEÇER YAHU"

Sedat hep o sözle beni teselli eder ulan ben büyük olmasını istemiyorum belki :D

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

Beyler 1 bucuk trilyon borçlarınız olsaydı ne yapardınız acaba :D

Emin ol kazanamamak dert değil
Ben şu an başımdaki sorunları yazsam konu aşırı moral bozukluğundan kilit yer
Her zaman pozitif düşün ve kendine hep şunu söyle.

"bu günler de geçicek, güzel günler gelecek"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri