Youtube ERB yapmışsa biz Türkler neden böyle kanal yapmasın. Gerçekten izlerken çok keyif aldım. Dissler, Atışmalar çok iyi. Ama bence 2 li kapışma her zaman daha iyidir.
Rap atışmalarında genelde öyle olur. Youtube ile de 2 li olarak Vs şeklinde rap atışması çok daha profesyonel olarak gösterecektir. İçerik sıkıntınızda olmaz.
Örnek: Fenerbahçe Vs Galatasaray atışmasında Beşiktaş olmamalı yani ana tema bozulmuş oluyor. Yıllardan beri ezeli rekabet olan derbi için atışma güzeldi.
Beşiktaşı da Trabzonspor ile 2 li kapıştırma yaparsınız. İnanılmaz konu başlıkları var zaten. Yani demek istediğim aralarda 3-4 olarak rap atışmasını hep birlikte yapmak yerine onu 2 videoya bolup, 2 li olarak rap atışmaları olursa çok daha eğlenceli ve keyifli olur. Hemde kaynakları youtube kitlesine dolu dolu ve bol videolu olarak vermiş olursunuz.
Bu fikri icraate geçirip, bu şekilde bir youtube kanal oluşturmanız çok iyi olmuş. ERB esinlenmesi olabilir. Ancak biizm ülkemizde genelde diziler ve show programları zaten yabancı formatların Türkçe versiyonu olduğu için sıkıntı yok biz genelde bu formata alışığız. Ancak sizler bizim güzel ülkemizin değerleri ve kültürlerini de videolara yansıtırsanız, destansı rap savaşları youtube kanalının çok daha hızlı büyüme yoluna gidersiniz.
Madem böyle güzel bir formatta (Rap severim ama bu daha çok hoşuma gitti

) bu şekilde videolar çekiyorsunuz.
Şöyle bir şey olabilir.
Playlist gibi düşünebilirsiniz.
Komedi Playlisti
Kemal Sunal- Levet Kırca
Cem Yılmaz - Şahan Gökbakar
Vb isimler
Futbol Playlisti
Fenerbahçe - Galatasaray
Beşiktaş - Trabzon
Vb takımlar
Gündem Videoları Playlisti vb şekilde çoklu olarak videolar atarsanız kısa zamanda çok ciddi bir abone kitlesine ulaşırsınız.
Videolardaki şu şekilde olsun. Şunları da yapın denilenleri de er yada geç mutlaka kanallarınıza o şekilde videolar ekleyin.
Youtube yorum yapan kullanıcılar sizler çok fazla kaliteli kaynaklar veriyorlar. Sizler en çok beğeni alanları seçip yapıyorsunuz ancak oradaki vs örnekelerini de ilerleye zamanlarda eklerseniz çok iyi geri dönüşler alırsınız. Onları eklediğinizde de o kişilere youtube yoluyla mesaj gönderirseniz o zaman kullanıcı resmen fanınız olmuş olur.
Neyse bu saatte çok konuştum çene çaldım. Bu kadar güzel kaliteli bir konsept ve özgün kanal karşısında nacizane bir fayda sağlamak adına bu kadar uzun yazdım. Sürçü lisan ettiysem affola.
Başarılarınızın devamını dilerim.