Destek Bekliyorum

genisel01

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cota64.com
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam bana bi ulaşabilirmisin. Ya harfi harfine herseyi yapıyorum. Hatta youploader botunuda aldım. bir türlü kazanamıyorum. Valla işsizim bide çocugumda oldu. Kafam allak pullak nasıl ne yaparım diye düşünüyorum. Abi gözünü seveyim bana birseyler de de onu yapayım. Video yüklüyorum izlenme almıyor. İzlenme alırsada telif hakkı geliyor kanal gidiyor. Acayip bunaldım parada lazım, Rabbim kimsenin başına şu işsizlik derdini vermesin.

Cevap: Muslera06 Hocam Yardım..

Hocam skype uzerinden yazar misiniz bana, yardimci olayim..

Aynen bende desteğe hazırım :) özelden buradan
-örnek 1 Bülent hanımın videosunu verdim 27 bin izlenmiş,
-üst üste video yükleme
-bilgisarın ip değiştir hep(bu işlemi cmd den ipconfig /renew ve ipconfig/release komutlarıyla yapacan)
-uzun video yükle
hızlı para kazanmak istiyorsan telif vermeyen bir dizinin tek Partlarını torrentten(torrent-ultra üyelik açık diye biliyorum şimdi) indir ve yükle
-tatar ramazan, kaçak dizisi ve daha vardır telif vermeyen dizi...tek partlarına sağlam(açık ve diğer hitli videoların etiketlerine bak örnek olarak ) etiket gir...
-farklı alanalrda kanallar oluştur sonrasında
-boş vakitlerinde ingilizce videoları indir adını türkçe yap gitse mesala kısa zamanda iyi izlenmiş bir video olsun "Airbus A380 vertical Take-off + Amazing Air Show ( HD ) Paris Air show 2013" Altı ayda 600k izlenmiş bunu indir adını "Airbus A380 dünyanın en büyük yolcu uçağı ile amazon ve paris semaları" değiştir yükle tekrardan...
daha iwocan ustam ve diğer abilerimiz yardım edeceklerdir elbet ama bende fena sayılmam bu alanda destek vermeye hazırım :)
-------------------
Kanallar açmaya başla şimdiden
-intresaaaan diye bir kanal aç içine bu uçak videoları uzun tırlar (bigtrucks) gemiler ve dalgalı denizler, silah teknolojileri, uzay bilimi, bilim adamları, hayvan videoaları, 300 video yükle sonra kanalı kafana göre takıl
-top thouasand (top bin demek )diye bir kanal aç ve sadece ingilizce video yükle 100 tane civarı
-Martial arts (döğüş sanatları) bu biraz riskli bir alan ama reklam çıkarabileceğin döğüş videoları olacaktır buruce lee, micheail jai white (yenilmez 2 deki siyah adam), scott adkins, wandame, jetli, gibi düyaca ünlü döğüşçülern videolarını indir at

kısa zamanda olmasan da bu şekilde oluşturacağın kanallar 2-3 ay içinde (yani bitirdiğini varsayarsak ve herhangi salak bir telifle karşılaşmaman durumunda) inşallah iyi paralar kazanacak sın

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam bana bi ulaşabilirmisin. Ya harfi harfine herseyi yapıyorum. Hatta youploader botunuda aldım. bir türlü kazanamıyorum. Valla işsizim bide çocugumda oldu. Kafam allak pullak nasıl ne yaparım diye düşünüyorum. Abi gözünü seveyim bana birseyler de de onu yapayım. Video yüklüyorum izlenme almıyor. İzlenme alırsada telif hakkı geliyor kanal gidiyor. Acayip bunaldım parada lazım, Rabbim kimsenin başına şu işsizlik derdini vermesin.

Parasızlık çok kötü hocam, Allah yardımcın olsun.

ustam youtube olarak olmaz yardımım ama web siten varsa adsense gelirli seo'da yardımım dokunur elimizden geleni esirgemeyiz

ALLAH yardımcınız olsun hocam.

Hocam Allah yardımcınız olsun fakat nacizane tavsiyem siz ilk etapda yinede yt ye bel bağlamadan başka çözümler bulmaya çalışın. Aile ve çocuk işin içine girince bir başka oluyor ve sizinle aynı duyguları paylaştığım dönemlerim oldu. Sizin için hayırlısını diliyorum..

Allah razı olsun herkezden. [MENTION=1994]alperyvs[/MENTION] ah bir olsa keske başvurmadıgım yer kalmadı yok iş vermiyorlar bide üniversite mezunuyum. Anlatsam şimdi forum yetmez valla inşallah rabbim bir kapı açar nediyeyim.

[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION]
Keske özelde paylassaydı bu bilgileri yarı herkes bu dediklerini yapıcak ve konuyu acan arkadas daha tecrübesiz oldugu için spamcılar tarafından arada kaynatılacak.

[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION]
Keske özelde paylassaydı bu bilgileri yarı herkes bu dediklerini yapıcak ve konuyu acan arkadas daha tecrübesiz oldugu için spamcılar tarafından arada kaynatılacak.

benim düşünceli arkadaşım sen hiç sıkıntı etme yeter ki kazansınlar bizde fikir çok hemde çoktan çok yeterki yapsınlar
artı ben youtubeden indirdiğim videoyu ancak başka videolarla birleştirim öyle yüklerim... vds kulanmadım hiç spama da karşı değilim ama bazen spama harcadağın enerji de boşa gidiyor
yani yapabilene helal deriz yapamayana vds sonucu oldu deriz...

benim düşünceli arkadaşım sen hiç sıkıntı etme yeter ki kazansınlar bizde fikir çok hemde çoktan çok yeterki yapsınlar
artı ben youtubeden indirdiğim videoyu ancak başka videolarla birleştirim öyle yüklerim... vds kulanmadım hiç spama da karşı değilim ama bazen spama harcadağın enerji de boşa gidiyor
yani yapabilene helal deriz yapamayana vds sonucu oldu deriz...

Bak Güzel kardeşim madem bir insana iyilik yapmak istiyorsun özelden yaz diyorum simdi sen bu ardakadasa iyilik falan yapmıyorsun bu forumda armut piş agzıma düş isteyen yüzlerce belki binlerce üye var se bilgileri böyle ulu orta paylasırsan bu arkadaşla birlikte en az 100 kişi daha bu dediklerini yapar eee ozaman konu sahibi arkadas nasıl kazanacak .
Demem o ki madem bir iyilik yaptın gizli kapaklı yap ;)

Merak etme kardeşim Rabbim çocuğunu rızkı ile beraber verdi. Sen sabret, tevekkül et hepsi düzelir İnşallah. 38 yaşındayım başımdan geçenleri düşmanlarım yaşamasın. Bende işsizim Yıllarca yemedim, içmedim biiriktirdim dükkan açtım arkadaş sandığım insanlardan vurgun yedim. şimdi ben 38 yaşımdayım annemden sigara parası istiyorum. İnşallah bu piyasa bizim gibiler için bir ekmek kapısı olur. Rabbim herkese hayırlı helal bol kazançlar nasip etsin ve bu kazancın bir kısmınıda yine Allah yolunda harcamayı nasip etsin. Amin.

[MENTION=4195]Talebe[/MENTION] öyle valla, burayı bile ekmek kapısı umuduyla bakıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağolsun destek veren kardeşlerimiz var allaha şükür.

Bak Güzel kardeşim madem bir insana iyilik yapmak istiyorsun özelden yaz diyorum simdi sen bu ardakadasa iyilik falan yapmıyorsun bu forumda armut piş agzıma düş isteyen yüzlerce belki binlerce üye var se bilgileri böyle ulu orta paylasırsan bu arkadaşla birlikte en az 100 kişi daha bu dediklerini yapar eee ozaman konu sahibi arkadas nasıl kazanacak .
Demem o ki madem bir iyilik yaptın gizli kapaklı yap ;)

Seninle tatışmayacağım yöneticilere de bildirmeyeceğim :) Forumun amacı insanlara tavsiye bilgi ve ulu orta açık fikirler sağlamaktır. hem youtude aynı videoyu yükleyen tonlarca insan var...artı ben 2009 dan beri youtube le içli dışlıyım.2010dan beri adsenden kazanç sağlıyorum.) bu forumu çok seviyorum neredeyse okuldan arta kalan tüm zamanım burada geçiyor... yani kısacası bu forum olmsaydı da ben yayıncıydım ama kabül edin bir çoğunuz bu forum sayesinde bir yere geldiniz ve bu forumda paylaşılan açık biligilerle fayda sağladınız.hem bana sana bir şet olmaz dediğim halde geri dönüp bana tavsiye etmişsin iyi hoşda birşey bilip söylüyoruz....yani o kadar da zıt olmayın...neyse ben bu konu ile ilgili mesajlarına cevap yazmacağım. başka konuşarda her zaman ama bu konuda sen beni anlamadın...ama ben bildiğimi paylaşırım hatta konu hazırlıyorum şimdi toplu olarak yükleyecem buraya :)
bol kazançlar

Seninle tatışmayacağım yöneticilere de bildirmeyeceğim :) Forumun amacı insanlara tavsiye bilgi ve ulu orta açık fikirler sağlamaktır. hem youtude aynı videoyu yükleyen tonlarca insan var...artı ben 2009 dan beri youtube le içli dışlıyım.2010dan beri adsenden kazanç sağlıyorum.) bu forumu çok seviyorum neredeyse okuldan arta kalan tüm zamanım burada geçiyor... yani kısacası bu forum olmsaydı da ben yayıncıydım ama kabül edin bir çoğunuz bu forum sayesinde bir yere geldiniz ve bu forumda paylaşılan açık biligilerle fayda sağladınız.hem bana sana bir şet olmaz dediğim halde geri dönüp bana tavsiye etmişsin iyi hoşda birşey bilip söylüyoruz....yani o kadar da zıt olmayın...neyse ben bu konu ile ilgili mesajlarına cevap yazmacağım. başka konuşarda her zaman ama bu konuda sen beni anlamadın...ama ben bildiğimi paylaşırım hatta konu hazırlıyorum şimdi toplu olarak yükleyecem buraya :)
bol kazançlar

Bak arkadasım İster yöneticiye bildir ister ister bildirme sıkıntı değil.
Benim demek istediğim madem konuyu acan arkadasa yardım etmek istiyorsun özelde yaz dedim ayrıca ben dediğin katogorileri hiçbiriinde çalısmıyorum benim açımdan sıkıntı yok yai. ben sadece gercekten arkadasa yardımı dokunsun diye demiştim sende beni anlamadın.

soucta hepimiz bu işi yapıyoruz bu işten ekmek yiyoruz arkadasta yesin hiçş sıkıntı değil ben hatt aarkadasın iyiliği için dedim

Sen yinede bilgi vermek istersen bir konu açarsın orda herkese acık paylaşırsın başka katogorileri.

Ayrıca 2009 dan beri bu işin içindeyim demişssin bunu niye söylediğini anlamadım bensenin geçmişini yada bilgini sınamadım zaten.

Tek derdim arkadasın gercekten ihtiyacı olduguna inandığım için onu korumak içindi.

Aslında ikimizde aynnı noktadayız ama anlasamıyoruz nedense.:)

aynen arkadaşlar ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz anlasamadınız bi en sonunda konu tatlılığa bağlandı. Çok saolun varolun kardeşlerim destekleriniz için. Bir nebzede olsa içim rahatladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri