Desteklerinizi bekliyorum..

GokhanDuman

Yasaklanmış
Web sitesi
www.gokhanduman.net
Merhabalar bende yavaş yavaş artık özgünlüğe dönmek için uğraşiyorum spam spam bir yere kadar kendime ait homestudio'm var hani sizinde önerilerinizi bekliyorum örnek şiir alt bağlantıda zaten mevcut sadece şiir okuyorum şuanlık sizlerinde önerisi halinde değerlendirip yoluma devam edicem..

https://www.youtube.com/watch?v=jBKr_Pg08BI

Daha Öncede Dinlemiştim Abi Şiirlerini Başarılı Bence Devam Edersen Güzel Şeyler Yapabilirsin :)

sesin pek uygun değil gibi hocam çok kalın geldi şevkinizi kırmak istemem lakin birazdaha sesinizi inceltirseniz iyi olur

hocam sevkını kırmak gıbı olmasında nasıl desem hanı. cok ıctn okuman lazım duygunuda ıcıne katman lazım duygusallık v yasanmıslık on planda durmalı

ornek vrmek gerkırse bır fıguranın lıne bı replıgı versen duz okur gcer
ama ıyı bır oyuncu o anı yasıyormus gıbı seslendırır... yanı bıraz daha duygusallık ve yasanmıslık katın sıırlerınıze basarılar

sesin pek uygun değil gibi hocam çok kalın geldi şevkinizi kırmak istemem lakin birazdaha sesinizi inceltirseniz iyi olur

Orjinal sesim buysa daha nasil incelteyim hocam onu anlamadim ben.

Daha Öncede Dinlemiştim Abi Şiirlerini Başarılı Bence Devam Edersen Güzel Şeyler Yapabilirsin :)

Sağolasin kardeşim benim.

hocam sevkını kırmak gıbı olmasında nasıl desem hanı. cok ıctn okuman lazım duygunuda ıcıne katman lazım duygusallık v yasanmıslık on planda durmalı

ornek vrmek gerkırse bır fıguranın lıne bı replıgı versen duz okur gcer
ama ıyı bır oyuncu o anı yasıyormus gıbı seslendırır... yanı bıraz daha duygusallık ve yasanmıslık katın sıırlerınıze basarılar

Anladim hocam , denicem.

söylerken insan sesini biraz inceltebilir ayrıca programlar ilede yapılıyor diye biliyorum genede siz bilirsiniz

Herkes Facebook'ta Paylaşabilir..

Gereksiz Şeyler Paylaşmaktansa Bu Arkadaşa Hem Destek Olabilirsiniz Hem De Arkadaşa Destek İçin Olmasa Bile Güzel Olduğu İçin Paylaşabilirsiniz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri