Detaylı Anlatımla Para Kazanma ( Kazanma Sorunu Yaşayanlar için )

kkundakci

Yasaklanmış
Arkadaşlar bugün bu konuyu gerçekten açma gereksinimi hissettim. Belirtmem gerekir ki forumda çoğu arkadaşımız para kazanamamaktan muzdarip bir durumda. Bu konuda benim gerçekten vicdanım rahat olmuyor. Bu yüzden de bu konuyu açmak istedim ve detaylıca anlatacağım.

Arkadaşlar,

Öncelikle elimizde aktif veya pasif olarak bulunan 5 adet youtube kanalımız olsun. Bunu hazırlamanızı gerçekten gönülden istiyorum. Bu kanalları ne şekilde kullanacağımızı ne şekilde kazanacağımızı belirtmem gerekmektedir.
Youtube kanallarımızı hazırladığımızda kendimize 5 Ana kategorimizi belirleyeceğiz.

Bu belirlediğimiz 5 Ana Kategoriden sonra, Bu kanallarımızın her birisine 4 dal kategori belirleyeceğiz. Örneğin : Ana kategorimiz Spor. Dalları ise; Hentbol, golf,su topu, masa tenisi Diğer kanallarımıza bu şekilde bir dallandırma yapacağız ve bu dallandırmaların dışına çıkmayacağız. Kanal görsel ve resimlerini belirtmiyorum. Onu zaten biliyoruzdur diye tahmin etmekteyim.

Bu kısım tamamen youtube kısmıdır. Her Kanalımıza Günlük lütfen 12 taneyi geçmeyecek video atıyoruz. Her daldan 3 tane kısacası. Anahtar kelime ve açıklamalarını giriyoruz. Her şeyi hazır bir şekilde bekletiyoruz.

Gelelim bizim için önemli olan sosyal medya ve forumlar konusuna,Arkadaşlar içeriğimiz Türkçe ise, Türk forumlarına, yabancı ise yabancı forumlara üye oluyoruz. Alexa sıralamasından en iyi yabancı forumları ve türk forumlarını bulabilirsiniz. Buradan bulduğumuz forumlardan 10 tanesine üye oluyoruz ve konuların altına yorumlar yapmaya başlıyoruz. Sebebi ise, hemen video paylaşırsanız banlanırsınız. Ortama olarak 50 mesajlık bir profile sahip olduktan sonra ufak denemelerle forumdaki video paylaşım bölümlerine videolarımızı paylaşıyoruz. Tabi ki sadece video değil. Açıklaması da olacak şekilde yapıyoruz. Forum konusunda bunu yaptığımızda hem imleme hemde izlenim konusunda ciddi izlenimler alabilmekteyiz. Sebebi, forumda gören kişi facede, twitter da veya herhangi bir sosyal paylaşım sayfasında paylaşabilir.

Bizim için önemli diğer kısım ise, çoğumuzun yapmadığı facebook ve twitter sayfalarıdır. Bu sayfalar hayattır can kurtarır. Sıfırdan nasıl yaparım ya da param yok ben sayfa alamam diye üzülmeyin. Şu paylaşımı seven kardeşiniz onuda size anlatacak.

Addmefast ile ilgili bir konu var arkadaşlar bu konuyu lütfen inceleyeniz. Bu konuda bir üyelik açıp kendinize addmefast hesabı oluşturmanız. Buradan toplayacağınız krediler ile kendimize facebbok ve twitter sayfası açıp beğeni kazandıracağız. Bu kazandığımız beğeniler ne kadar sahte de olsa kullanıcıyı çekmek için birebirdir. Farzedelim ki 5 kategorimize facebookta sayfa açtık. Sayfamızı beğendirtiyoruz. İster istemez gelecektir arkadaşlar dışarıdan da insan belki bir ay gibi bir zaman alır oturması ama oturuyor. Tarafımdan denendi şiddetle önermekteyim.

Youtubede yayınladığımız videoları burada da paylaştıktan sonra sadece beklemek kalacak arkadaşlar. Buraya kadar anlaşılmayan umarım önemli bir sorun yoktur. Daha sonrasında ise, ekstradan imleme sayfalarını kullanmamız gerekmektedir. fuub, google gibi imleme sayfalarını kullandıktan sonra ve belli bir aboneye sahip olduktan sonra kimse sizin önünüzde duramaz. Kanalınız kapansa dahi, telif yese dahi nasılsa 10-15 güne daha sağlam kanal yaparak para kazanmaya devam edebilirsiniz.

Kimse bizleri yıldıramaz bu konuda. Bu işlemleri yapıp ta günde 0,01 tl kazanmayan gerçekten yapmasın bu işi, hem kendini psikolojik olarak zorlar, hemde sosyal hayatını. Kusura bakmayın bu konuda açık görüşlü olmam gerekiyor. Arkadaşlar bu dediklerimi harfiyen yerine getirdiğiniz takdirde para kazanırsınız.

Gelelim son kısma, 5 kanalı yaptınız oturttunuz. Boş durmayacaksınız. Kendinize belirlediğiniz 5 ana kategoriyi hiç bozmuyorsunuz. Sadece dallarını değiştiriyorsunuz. Oldu mu size 10 kanal. Bunları uygulaya uygulaya toplamda 100 kanal yapın. Paranızı güzelce kazanın. Kanalınız mı kapandı, kapansın yahu önemli değil sistemi öğrendiniz nasılsa, illaki kazanıcaksınız. Ya en basitinden herkesin çevresinde bir amatör kulüp var git hafta sonları maçlarını çek yayınla, bak nasıl fenomen oluyorsun.

Örnek 2 facebook sayfam her ne kadar güncellemesemde,
https://www.facebook.com/bitkibahcem
https://www.facebook.com/34FilmReplikleri

Çok konuştum, umarım boş konuşmamışımdır, kafanızı şişirmemişimdir. Saygılarımla

çok teşekkürler kardeş uygulamaya çalışacağım youtueye 0 dan tekrar başlicam

çok teşekkürler.bende bugün planlı bir şekilde başlıyorum. sonuçları yazacagım buraya :)

çok teşekkürler.bende bugün planlı bir şekilde başlıyorum. sonuçları yazacagım buraya :)

Rica ederim hocam. Büyük bir zevkle sonuçları bekliyorum. Allah nasip ederde benden fazla kazanırsınız İnşaallah

---------- Mesaj saat 15:58:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:22:02 civarında gönderildi. ----------

Sormak istediğiniz sorularınız var ise yardımcı olabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri