Detaylı Reddit Rehberi

Reddit'i kullanirken dikkatli olun. Bu insanlar sazan degil, hic beklemediginiz sekilde ters tepebilir.

Öncelik verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Redditte şöyle bir gold üyelik var bu tam olarak ne işe yarıyor bilginiz varmı acaba.Gold üyelik almayı düşünüyorum ama ne gibi avantajları var bunu öğrenmek istiyorum.

Gold link : https://ssl.reddit.com/gold?goldtype=autorenew&source=progressbar

Aynen ücreti de aylık 3.99$ yarar saglarsa alalım hemen :)

reddit'in gold'unun "önde çıkmak" için bir katkısı yok malesef.
reddit kullanımınızı kolaylaştıracak özellikler ekliyor (reklamları kaldırmak, yeni yorum geldiyse onları renklendirmek vs), her ay paydaşlarından aldıkları ve amerikan vatandaşlarının yararlanabileceği hediye çekleri vs dağıtıyorlar.

yt işi için bir avantajı yok yani :)

Reddit'te kendi vidyomu ip değiştirerk yüzlerce pc kullanarak bir sürü hesap kullanarak ilk sıralara çıkartmak istiyorum. Reddit kimmiş diyenler için :)

Ranking ve Spam algılama Algoritması.

#Rewritten code from /r2/r2/lib/db/_sorts.pyx

from datetime import datetime, timedelta
from math import log

epoch = datetime(1970, 1, 1)

def epoch_seconds(date):
"""Returns the number of seconds from the epoch to date."""
td = date - epoch
return td.days * 86400 + td.seconds + (float(td.microseconds) / 1000000)

def score(ups, downs):
return ups - downs

def hot(ups, downs, date):
"""The hot formula. Should match the equivalent function in postgres."""
s = score(ups, downs)
order = log(max(abs(s), 1), 10)
sign = 1 if s > 0 else -1 if s < 0 else 0
seconds = epoch_seconds(date) - 1134028003
return round(order + sign * seconds / 45000, 7)

9lx0BwR.png

Merhaba hocam 2 gündür reddit kullanıyorum daha acemiyim yani. 10'dan fazla video paylaştım youtube üzerinden ama hiç biri aramalarda çıkmıyor. Kendi kullanıcı adımı da arattım oda çıkmadı acaba spama mı düştüm ? Bunu nerden öğrenebilirim ? Youtube'da paylaştığım videolar dünya haberleri bende reddit'de WorldNews kategorisine yolluyorum.

Merhaba hocam 2 gündür reddit kullanıyorum daha acemiyim yani. 10'dan fazla video paylaştım youtube üzerinden ama hiç biri aramalarda çıkmıyor. Kendi kullanıcı adımı da arattım oda çıkmadı acaba spama mı düştüm ? Bunu nerden öğrenebilirim ? Youtube'da paylaştığım videolar dünya haberleri bende reddit'de WorldNews kategorisine yolluyorum.

youtube aramalarında mı çıkmıyor reddit aramalarında mı?

eğer reddit'te çıkmıyorsa çok seri bir şekilde reddit'e link göndermeyi denediğin için hesabın spam'dan kapatılmış olabilir.

eğer youtube aramalarında çıkmıyorsan, sorunun yeri burası değil :D

Abi video atıyım funny fails belli bir yerden sonra izlenim takılabiliyor acaba redditin buna faydası ne olabilir

Abi video atıyım funny fails belli bir yerden sonra izlenim takılabiliyor acaba redditin buna faydası ne olabilir

izlenim'in takılmasından kastın nedir? 301+ ya mı takılması?

eğer 301 muhabbetinden bahsediyorsan redditle bunun bir alakası yok yt'nin işi o :D

redditte paylaşım yaparken aslında en az bi "5-10k izlenim" almış videoları paylaşmak lazım, reddet user'ları "1-2 görüntülemeli" videoları gördükleri anda basıyorlar eksiyi :D

Hocam reddite dikkat. Yaz aylarında websiteme hit gelmesi amacıyla sizin yönteminizi uyguladım farklı iplerden birçok gönderim yaptım. 1 Ay sonra baktım ki site ismini banlamışlar. Sitemden bir daha redditte paylaşım yapamadım :D
Söylemek istediğim şu ki abartmayın derim. Kanalınızı banlatma riskine fazla girmeyin bence böyle bi imkan var :)

Hocam reddite dikkat. Yaz aylarında websiteme hit gelmesi amacıyla sizin yönteminizi uyguladım farklı iplerden birçok gönderim yaptım. 1 Ay sonra baktım ki site ismini banlamışlar. Sitemden bir daha redditte paylaşım yapamadım :D
Söylemek istediğim şu ki abartmayın derim. Kanalınızı banlatma riskine fazla girmeyin bence böyle bi imkan var :)

spam yapıldığını anladıklarında domain'e ban atabiliyorlar, gayet normal bir durum :D

redditte aktif ve spamsız bir profiliniz yoksa hiç birşey yapamazsınız

bizim ekşi yada inci gibi bir sözlük değil dünya çapında bir anda ünlü birisinin gelip koyu sohbet yapabildiği (örn en son arnold schwarzenegger denk geldim ) bir platform

sadece video eklemeyin konulara yorum atın puanlama yapın hesabınız oturduktan belirli bir kitleye hitap ettikten sonra gerisi kendiliğinden gelir her attığınız video olay olur.

bizdeki basit spamlar direk ban sebebidir zaten 1 kategoriden es kaza ban yerseniz şansınız kalmıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri