Selam arkadaşlar gs-bjk derbisini donmadan izleyebilceğimiz güzel bi link varmıdır?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selam arkadaşlar gs-bjk derbisini donmadan izleyebilceğimiz güzel bi link varmıdır?
bende arıyorum.olmassa lshunterden ızleyecegim galiba
Şu an için fena degıl bundan bakıyorum http://teka****gsx.blogspot.com.tr/p/lig-tv-izle-hd.html
beyler ban yakınböyle şeyler paylaşmak yasak özelden sadece izin var diye biliyorum
![]()
Sağlam link fakat hotspot ile ip değişmeniz gerekli. Çünkü ülkemizde mahkeme kararıyla engellenmiş durumda
Ücretli olarak NettePro yu bilen var mı ? Hiç kullanan var mı arkadaşlar ?
Bende tam link paylaşacaktım bunu görünce vazgeçtimözelden atarım artık isteyene
Bende tam link paylaşacaktım bunu görünce vazgeçtimözelden atarım artık isteyene
bi linkte ben alıyım varsa hocam![]()
bana da![]()
Sağlam link fakat hotspot ile ip değişmeniz gerekli. Çünkü ülkemizde mahkeme kararıyla engellenmiş durumda
bende 1 porsiyon![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.