(Devir) 64gb hetzner sunucu

caglar1

Yasaklanmış
http://www.ytpara.com/dedicated-ser...-ssd-6-tb-sunucu-devredilecektir-almanya.html

bu konudaki sunucuyu arkadaştan devralmıştım şimdi bende devretmeyi düşünüyorum

özellikleri: 64gb ram 6(12) işlemci almanya lokasyon

içindeki programlar 3-5 fazladır altyazı gömme işi için ve 20 günlük videonti vardır içinde

isteyene hd-torrent üyeliğini de verebilirim (tamamen bluray filmlerin paylaşıldığı torrent sitesi)

içerikler o konudakinden biraz çoktur telifli olan içerikleri silmiştim daha uğraşmıycağım için kendi içeriklerimi de silmiycem

yenilenme süresi her ayın 19 u dur 60,5 euro dur devir için istediğim fiyat 100 tl dir yarın akşama kadar satılmazsa sunucuyu iptal edicem

triqalx den aldığım 5 adet vds de satılıktır 20 günden fazla süresi vardır 4 tanesinde 2 şer tane kanal oluşturulmuştur bir tanesinde adsense açılmıştır o vds yi alan pinsiz yeni açılmış adsenseyide alabilir tanesi 15 tl

sunucuyu değilde ben mümkünse bunu isterim :)

isteyene hd-torrent üyeliğini de verebilirim (tamamen bluray filmlerin paylaşıldığı torrent sitesi)

içerikten,pinsiz adsenseye ne kadar forumda satılması yasak ürün varsa satıyorum diyorsun :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri