Bu işleme başlarken 20 tl para lazım. Her şeyi anlatıyorum açıkça, arkadaşlar geçen ay 20 tl verip metin2 bob botu aldım ve çarımı kasmaya başladım. Günlük olarak bota bırakıyordum ve çar günde 10 level alıyordu, 3 günde 35 level olmuştum. Fakat level atlayışımda hediyeler geliyordu çırak sandığından, 55 level oldum ve atımı zırhladım. Sonra 0 çarlar açıp 30 level diğer hesabımla gurup oluşturup 5 dakikada 20 level yapıyordum 1 level yeni açtığım hesabı, ardından o hesapda 20 levelken verilen efsun kağıtları veriyordu çırak sandığı ve ben hep +9 ölümcül zırhı alıyordum efsunsuzundan, efsun basıp basıp satıyordum. Çok iyi hatırlıyorum, kılıc bıcak cıftel 2000 hp'li bir ölümcül basmıştım. 1T'ye pazara koydum ve sattım.
İşimizin mantığı efsun nesnelerinden yararlanmak, güzel efsunlar tutmayabilir. +1000 hp bile gelse fiyatında 20-30m kar yapıyorsunuz. Ve eşyayı satıyorsunuz.
Ölümcül plakanın özelliği ise, yeşil renk olduğu için ve en çok piyasada ondan kullanıldığı için ölümcül plaka diyorum. Diğer zırhları satamazsınız, neredeyse imkansız.
34 Levellik ölümcül plakayı satmakta zorlanabilirsiniz, isteyen 34 levellik diğer karekterlerin zırhlarına basabilir sıkıntı yok.
Bir de, bunu özellikle bunun altını çizeyim. Yıl başı geliyor ve yılbaşında bot alın. Yıl başında altıgen, ayışığı , altın top , olay yöneticisi felan geliyor. O zaman bota bırakın çarınızı, ben her yıl başında evimde 2 pc var teyzemlerde 2 pc var ve amcamda 2 pc var 6 bilgisayardan 3'er 3'er hesap açıyorum. Bot içinde ekstra paralar döküyorum. Fakat 1 günde evet 1 günde 15-20 t para kastığım çıkıyor... MEGA PARALAR KASMAK ELİNİZDE...
Peki paraları kastık, ne yapacağız şimdi? Google üzerinden metin2 yang satmanız için biraz araştırma yapın. Güvendiğiniz sitelere satın...
Metin2 bob kullanmak ayrıcalıktır, iyi forumlar..
sağlam vds gerekli, 20-30 hesap açıcaksın aslında.