Devre dışı bırakılan hesap ve adsense ban

Shadow

Kayıtlı Üye
Açılan kanallarınız bir kaç gün içinde para kazanmaya kapatılıyorsa daha önce devre dışı bırakılmış bir hesap yüzündendir.

bu hesabı bulsak bile giriş yapamadığımız için https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=tr linkinden silme ihtimalimiz de olmayacaktır.

o yüzden önce bu hesabı yeniden açıp sonra tamamen silmemiz gerekli. hesabı yeniden açtırmak için Google'ın geri bildirim sayfasını kullanacağız.

https://support.google.com/accounts/contact/disabled2?p=

Geri bildirimde Youtube'dan kesinlikle bahsetmeyin. Gmaili kullanmak zorundayım. Kritik yazışmalarım vardı. Ticari kaybım, gizlilik endişelerim söz konusu gibi şeyler yazın.

Bir ihtimal itirazınız kabul edilirse adsense'yi kurtarırsınız. kurtaramazsanız 6 ay sonra adsense hesabınız yeniden açılır.

Benim birde şöyle bir problemim var. Bir kanal yüzünden tüm kanlların para kaznaması kapanıyor ve gelen maillerde hangi kanal yüzünden kapandığıda açıkca belirtiliyor. Ancak ben sorunlu kanalın mail adresini hatırlamıyorum sadece elimde kanal adresi var ne yapmam gerek ?

öncelikle teşekkürler mail adresini hatırlamıyorum ki:) sadece kanal adresi geliyor mailde.

Bu sorunlu kanalı silmeden yeni kanallar ve yeni bir adsense ile yola devam etsek sorun olur mu?
Önemli bir mail adresimde olduğu için silmek istemiyorumda sizce bu şekilde eski kanalın yeni adsense ve kanallarla bağlantısı olmasa sorun yaşar mıyım ? [MENTION=383]Shadow[/MENTION]

[MENTION=5170]SwoRd[/MENTION] sorun olmaz. yeni adsenseye eski kanalın yansımaz.

öncelikle teşekkürler mail adresini hatırlamıyorum ki:) sadece kanal adresi geliyor mailde.

benımde sımdı oyle bır sornum vardı hallettım arkdas yardımcı oldu yt gırıs yap k.adı kısmına kanal adını ayz sıfrenı yaz entere bask sana maılını verıyor

ben de kapanan kanala giremiyorum.hani tel istiyor ya girmek için yazıyorum ama aramıyorlar.tekrar deneyincede daha önce kullanılmış numara diyor bütün numaralara.
(normal 0 kanal açarken tel verince aranıyor)

[MENTION=4712]KOZ[/MENTION] sms ile onay almayı deneyin.

benımde sımdı oyle bır sornum vardı hallettım arkdas yardımcı oldu yt gırıs yap k.adı kısmına kanal adını ayz sıfrenı yaz entere bask sana maılını verıyor

Kardeş ben kanal adını yazdığımda mail adresiniz şudur diye yazmıyor nerden nasıl yapıyoruz

arkadaşlar benm adsense hesabım devre dışı bırakıldı ve youtube hesaplarımda şu yazı yazıyor ( Sık, sık eklenir ve çıkarılır sık ​​üzerinde 16 Ocak 2014 düzgün izlenmiyor. Biz sorunu çözmek için çalışıyoruz.) bu da ingilizcesi :(Favorites, favorites added, and favorites removed are not being tracked properly from January 16, 2014 on. We are working to correct the issue.)

Kanalin alt kanal degilse ve eger ozel url olusturduysan kurtarabilirsin.
youtube.com/jimmy : ornek

giris yaparken gmail yerine Jimmy yani ozel urlni gir ve sifreni hatasiz gir e posta adresin belli olur.
tabi sifreyi bilmiyorsan veya ozel url yapmadiysan g.olsun

benim 150 kanalım gitti özel url oluşturdum 5 tanesi kurtuldu ama 150k görüntülenmeden 0 kazanç .o yüzden ben hepsinden vazgeçip yeni kanallar açtım aynı videoları yükledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri