Devre dışı bırakılan hesaptan video izlemek?

• Kullanıcı OsC@R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

OsC@R

Kayıtlı Üye
Merhabalar. spam bir kanalım vardı. kopyaladığım kanalda 200-250 adet video vardı. hespini parti parti atıroyrdum.şimdi yine atayım dedim linke tıkladığımda kanal çalışıyor. oturum aç dediğimde google hesapları devre dışı bırakıldı diyor.başka bir ip den kendi kanalımı açıp videoya tıkladığımda video bile oynuyor. sizce sorun nedir?

Son düzenleme:
hocam devre dışı bırakıldı ise buga girmiştir her türlü bitmiş o kanal yani dönmez. en iyisi fazla kafanı yorma yeni kanallar ile devam et.

Merhabalar. spam bir kanalım vardı. kopyaladığım kanalda 200-250 adet video vardı. hespini parti parti atıroyrdum.şimdi yine atayım dedim linke tıkladığımda kanal çalışıyor. oturum aç dediğimde google hesapları devre dışı bırakıldı diyor.başka bir ip den kendi kanalımı açıp videoya tıkladığımda video bile oynuyor. sizce sorun nedir?

müthiş bi bug yakalamışsın şu an şok oldum diyebilirim :D denedim hiç aklıma gelmemişti bu!

Alt kanalmıydı?

Son düzenleme:

videoları açılan kanal o hesabın alt kanalı ise normaldir ana hesap kapansada bazen alt kanallar açık kalabiliyor

videoları açılan kanal o hesabın alt kanalı ise normaldir ana hesap kapansada bazen alt kanallar açık kalabiliyor

Alt kanal yok hocam. Tek kanal. Log in olduğumda google hesabı devre dışı bırakıldı diyor. Fakat linke tıkladığımda videoları aktif bir şekilde gösteriyor. Reklam da gösteriyor.Diğer arkadaşların da dediği gibi Bug a düşmüş olabilir.

---------- Spam Engelliyici 08:18 ---------- Önceki Mesaj 08:17 ----------

Alt kanalmıydı?

Alt değil hocam. Tek kanal.

Buga girmiştir. Bu şekilde bende 3-4 ay ödeme aldım, sonrasında tamamen patladı :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bug hocam arada oluyor es kaza nasıl olduğu bilinmez bu şekilde tam 8 ay boyu ödeme aldım :D 9. ay kanal patladı tamamen :D ama ne var flagda yiyemiyor kanal bu şekilde daha uzun ömürlü oluyor :D

10 tane kanal aynı durumda..vdeolar yürütülüyor ama giriş yaptığında hesap devre dışı bırakıldı diyor. birde profil resminde ünlem var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri