Google Grupları
burdan sorunları takip edebilirsiniz!
evet anladığım kadarıyla google yeni bir şey icat etti,artık sorunun ne olduğunu biliyoruz,para kazanması kapatılan kanal diğer kanallarıda kapattırıyor;
öyleyse yapacağımız tek birşey var;oda kanalımızın para kazanmasının devre dışı kalmasını önlemek!!!
Nasıl mı?
Şöyle bir yöntem izlenmeli bence:kanal açıp video yüklerken,karşılaştığımız 3. eşleşen,video bazı ülkelerde engellendi ve dünya geneli uyarısı aldığımız anda,o videoları ve kanalı silmek ve yenisini açmak..demek istediğim eğer sıfır uyarılı bir kanala sahip olursak- o zaman para kazanma devre dışı olayından da uzaklaşmış oluruz!!
ben hep o yöntem ile çalışıyorum hata video yüklenirken bile gizli ve paraya deaktif şekilde yükleme yapıyorum eşleşen dünya geneli vs. hepsini silip 1 gün sonra gizliden genele alıp para kazanmayı aktif ediyorum ama bunu yaptığım halde bile kapanıyorsa başka birşeyler dönüyor çünkü 2 yıllık kanalım ve manuel yükleme yaptığm kanalım bile gittiyse bunda gariplik var derim, para kazanma kapandı ama reklamlar gösteriliyor bu da ayrı birşey tabii.