Devre Dışı Kaldı Sorunu (ANKET Kanalları Kimden Aldınız)

Sorun yaşadığınız mailleri kimden aldınız?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Ciddi Miktarda kanalim var Genelde eski kanal calisiyorum gordugum kadari ile %20 civari unleme dusme olayi var hesaplarda tabi sadece eski hesaplarda bu olay yok yeni hesaplardada var

yt ofistem aldığım kalan 300 kadar mailin yarısı saglam yarısı böyle oldu

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2009-2013 arası kanallar...
ünleme düşen arkadaşların benim dahil olmadığım ortak özellikleri var diye düşünüyorum...çalışma şekli,kategori,render vs vs...

ben ytofisten 3 part halinde kanallar almıştım

ilk part 1k 2011 tarihli, ikinci part 1k 2011 tarihli, üçüncü part 800 kanal 2016 tarihli,

2011 tarihli kanallar sağlam, boş dolu farketmeksizin, 2016 tarihli kanallar boş dolu full devre dışı kaldı

sanıyorum 2016 2017 tarihli kanallarda bu sorun oldu

@suat37 @YoutubeSEO size ne zaman kanal sattım ? kanal verdiğimi hatırlamıyorum ;eğer almışsanız bu en erken 5-6 ay öncelerindendir ( hiç kapanmayan kanal veya gmail açan birileri olsaydı zaten biz bu işi yapmazdık yapamazdık, çünkü gerek kalmazdı herkes köşeyi dönerdi; bizler elimizden geldiğince temiz ve dayanıklı gmail ve kanal açmak için uğraşıyoruz ve bütün satıcılara oy vermişsiniz demek ki bu satıcıdan kaynaklanan bir durum değil .burada herkesin gördüğü gibi Google den kaynaklı sorun var, neden hemen satıcılarda hatayı arıyorsunuz ki acaba ? karşımızda Google var bizler her zaman gmail açmak için yöntem bulup değiştirip kendimizi sürekli yenilemeye çalışıyoruz. ankete bakılınca bütün satıcıların kanallarında sorun olmuş . eski veya yeni gmail fark etmeksizin Google büyük bir kıyım yapmış olay ortada... ve elimde sipariş biriktirdiğim kanallarda sağlam dün hiç bir şey olmamış şekilde müşterilerimin alıp video yüklediği kanallarda da sorun yok . herkese iyi bayramlar dilerim

Son düzenleme:
@suat37 @YoutubeSEO size ne zaman kanal sattım ? kanal verdiğimi hatırlamıyorum ; ve bütün satıcılara oy vermişsiniz demek ki bu satıcıdan kaynaklanan bir durum değil .burada herkesin gördüğü gibi Google den kaynaklı sorun var, neden hemen satıcılarda hatayı arıyorsunuz ki acaba ? karşımızda Google var bizler her zaman gmail açmak için yöntem bulup değiştirip kendimizi sürekli yenilemeye çalışıyoruz. ankete bakılınca bütün satıcıların kanallarında sorun olmuş . eski veya yeni gmail fark etmeksizin Google büyük bir kıyım yapmış olay ortada... ve elimde sipariş biriktirdiğim kanallarda sağlam dün hiç bir şey olmamış şekilde müşterilerimin alıp video yüklediği kanallarda da sorun yok . herkese iyi bayramlar dilerim

hocam kurtarma mailleri boş yani fake olması konusunda düşünceniz nedir.? Kanaların ünleme düşmesi sorun değilde, fake kurtarma mailler yüzünden magduriyetler var.

Sizden hiç alışverişim olmadı. Mail konusunda tercübelisiniz. Bu konuda tercübelerini paylaşırmısın.

hocam kurtarma mailleri boş yani fake olması konusunda düşünceniz nedir.? Kanaların ünleme düşmesi sorun değilde, fake kurtarma mailler yüzünden magduriyetler var.

Sizden hiç alışverişim olmadı. Mail konusunda tercübelisiniz. Bu konuda tercübelerini paylaşırmısın.

hocam zamanında konu açıp anket yaptım , gerçek kurtarma maili isteyenler diye ama talep olmadığı için açmadık ve önemli kanalı olan arkadaşlara kurtarma maillerinin gerçeğini açarak yardımcı olmaya çalıştım dün (kanallar benden alınma değildi ama ) ve önemli kanalı olan arkadaşlar yazarsa kurtarma maillerinin gerçeğini açarak yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince ve müsait oldukça malum bayrama denk gelmesi kötü oldu bu sorunun ..

@suat37 @YoutubeSEO size ne zaman kanal sattım ? kanal verdiğimi hatırlamıyorum ;eğer almışsanız bu en erken 5-6 ay öncelerindendir ( hiç kapanmayan kanal veya gmail açan birileri olsaydı zaten biz bu işi yapmazdık yapamazdık, çünkü gerek kalmazdı herkes köşeyi dönerdi; bizler elimizden geldiğince temiz ve dayanıklı gmail ve kanal açmak için uğraşıyoruz ve bütün satıcılara oy vermişsiniz demek ki bu satıcıdan kaynaklanan bir durum değil .burada herkesin gördüğü gibi Google den kaynaklı sorun var, neden hemen satıcılarda hatayı arıyorsunuz ki acaba ? karşımızda Google var bizler her zaman gmail açmak için yöntem bulup değiştirip kendimizi sürekli yenilemeye çalışıyoruz. ankete bakılınca bütün satıcıların kanallarında sorun olmuş . eski veya yeni gmail fark etmeksizin Google büyük bir kıyım yapmış olay ortada... ve elimde sipariş biriktirdiğim kanallarda sağlam dün hiç bir şey olmamış şekilde müşterilerimin alıp video yüklediği kanallarda da sorun yok . herkese iyi bayramlar dilerim

Şimdi hocam herkezden aldık dememizin bir nedeni var, ben bunu kendi grubumdada belirttim, ben orada işaretledigim herkezin kanalını kullandım, o konuda için rahat olsun.
Nedene gelince Bu sorunun genel oldugu içindir, benim elimde belki 20 k kanal patladı, ben kimseye gidipte iade istemedim, isteyenlerede durumu anlattım, Kanal satan hiçbir arkadaşın kendisini müdafa etmesine gerek bile yoktur.Daha düne kadar referans ile kanal alan arkadaşlar şimdi onları iade derdine düştü.Valla bu işin böregide var ** var.
Ayrıca size gelecek olursak hocam ortada bir iade talebi yok,o yok bu yok kalkıp o kadar yazıyı yazmanada bi anlam veremedim, kalkıp deseydimki iade yap o zaman haklıydın..
Diger arkadaşlara gelirsek te, Adımızı kullanarak iş bitirenler olmuş ,daha yeni ögrendim, onlarda sizin suçunuz bir defa bile sormadan işlem yapmıssınız....

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------

Çoğunluk şuan ytofis çıkmış ytofis alan arkadaşlar eski mailler alıyor eski mail çalışmakta garanti değil

Çogunlugun Yt ofice çıkmasının nedeni, Çok kişiye kanal sattıgından olabilirmi _?

arkadaşlar 2-3 adsense hesabım ve birkaç gelirli kanalımda hala bile 1-3 saat içinde cevap göndereceğiz diyor bir türlü kurtaramadım bu hesapları. Üstelik kurtarma mailleri girilmiş ve kurtarma mailleri elimde. Ne yapabilirim yardımcı olabilecek biri yok mu

ytofisten aldğım 50 kanal devredışı kalmış partnerde olan var boş olan var her türlü var .

Bu isin kanal saticilariyla alakasi yok yeni veya eski mail olasinin da alakasi yok binlerce mail var elimde eski yeni karisik kullanilan ozgun yari izgun kanallar manuel yada bot la yuklenmis vs. Olaay basit yt guvenlik icin gmail i askiya almis eski donem yok oyle artik at gec birak kanallari isletme devri basladi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence burada oran daha önemli. Sonuçta çok satan kişinin kapatmaları çok olacaktır.

konuyu açana laf etmiyorum oda kendince çözüm arıyor fakat saçma bir anket.a kişisi aylık 10 kişiye 10000 mail satıyor olabilir. b kişisi 50 kişiye 1000000 c kişsi 100 kişiye 5000.
müşteri sayısı satılan mail sayısı herşey birbirinden farklı.ayrıca her satıcıdan açılanlar gidiyor.her ülkeye vurmuş bir sorun kendi açtıklarımızda buna dahil.yani mail satıcılarını zan altında bırakarak konuyu uzatmaya gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri